Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja w kraju mieszkam. Dziś rano o 7 wstałem by metki pobić, a tu pierw patcher nie ruszył to usunąłem patch setting+invoria.exe i nadal nic. Kolega wysłał mi swój patcher i to samo co i na moim. Koło 11 udało się spatchować i odpalić grę ale co chwile błąd z łączeniem, a jak się uda to gdy daje tp/zmieniam ch przez escape to wywala:(. Usuwałem zapisane konta i to samo:(

Wpisuje byle co do hasła/login i błąd też wyskakuje. Wczoraj Wieczorem coś się zaczęło, a teraz to już całkiem:(

40pingu do invoria.pl

Opublikowano

Mam problem.. zrobiłem sobie konto na którym zużyłem 3 kody promocyjne które dostałem smsem... wchodzę dziś na konto a tam 0 sm...

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Ja w kraju mieszkam. Dziś rano o 7 wstałem by metki pobić, a tu pierw patcher nie ruszył to usunąłem patch setting+invoria.exe i nadal nic. Kolega wysłał mi swój patcher i to samo co i na moim. Koło 11 udało się spatchować i odpalić grę ale co chwile błąd z łączeniem, a jak się uda to gdy daje tp/zmieniam ch przez escape to wywala:(. Usuwałem zapisane konta i to samo:(

Wpisuje byle co do hasła/login i błąd też wyskakuje. Wczoraj Wieczorem coś się zaczęło, a teraz to już całkiem:(

40pingu do invoria.pl

Nie mamy na to wpływu... z 1% serwera ma problem z podłączeniem się do serwera.

jakiego masz operatora internetu / 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Nie wiem ddos macie czy co z tym logowaniem bo to się wczoraj zaczęło...

Ja mobilny z cyfrowego. Do wczoraj wieczora, a w sumie bardziej dziś rano nie było problemu. Strat pakietów nie mam, ping w normie.

z przed chwili:

4556122888.png

Opublikowano

@Hool (New acc)

Słuchaj jest sprawa dałoby się zrobić żeby był wybór z jakiego wyglądu m1 chcemy korzystać? Nie wiem czemu ale tutaj w m1 shinsho/jinoo mam totalne lagi nic nie można zrobić. Na innych serwerach nie miałem tego problemu. Myślę, że stary wygląd m1 naprawiłby to. Dzięki z góry.

Opublikowano

Wtf, dlaczego zniknęły mi wszystkie złote fasole (ok.40)

A znikąd wzięły się setki, tak jakby fasole zamieniły się w nie.

Zniknęły też bilety na loterie, ok 200

O co k***a chodzi?

Opublikowano

@Hool (New acc)

Słuchaj jest sprawa dałoby się zrobić żeby był wybór z jakiego wyglądu m1 chcemy korzystać? Nie wiem czemu ale tutaj w m1 shinsho/jinoo mam totalne lagi nic nie można zrobić. Na innych serwerach nie miałem tego problemu. Myślę, że stary wygląd m1 naprawiłby to. Dzięki z góry.

Potwierdzam.. Na Ves**** przy sklepach do depo do uriela nie miałem takich lagów, jak tutaj przy 30 sklepikach, z wyłączonymi nazwami  itd. 

A kompa nie mam tragicznego, można powiedzieć, że jak na metina to mam potwora nie komputer. i3 4160 + r9 270x + 4 gb ram  A żeby móc przejrzeć sklepy, musze grac na 800x600

Opublikowano

Ile jest respów metków i bossów na mapie 95 i 110?

Tak, jak juz pisze jakie perfect helm dla bodziaka będzie? Lud, magia, reg pz, otrucie i?

Opublikowano

Co sie stalo z kopalnia? :|

Probujac tam wbic wywala mi clienta (wylacza calkiem gre). Przez co nei moge sie w ogole zalogowac <zbugowana postac :v >

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ja mam inne pytanie swoja droga:

czy jest kuwa mozliwe wbicie do nasiora 5x15 abs? 5 sztuk bonuje sie juz ok 16-18h i nie weszło nic, buty 2 razy w tym czasie weszły, a misowane po 1 sztuce były ;o

ae1d1005fe.png

Opublikowano

ja mam inne pytanie swoja droga:

czy jest kuwa mozliwe wbicie do nasiora 5x15 abs? 5 sztuk bonuje sie juz ok 16-18h i nie weszło nic, buty 2 razy w tym czasie weszły, a misowane po 1 sztuce były ;o

Ja mixuję już tak z +/- 35h, może więcej, 7x nasior i 7x zbroję na 5x15 i nie wbiło... Ale do nasiora może wbić po prostu za dużo bonów :P

Z czego ten Złoty Piasek leci (oprócz mapy na 95)?­

tenor.gif

Opublikowano

Aha zrobić  item do+9 to masakra. Na +1 pali? serio to na PL do+4 da się na 100% zrobić, a tu-.-

aha robiłem na +1 metalem zrobiło no to na+2 bodziem i zbawka... genialne to ulepszanie. Dodajcie metale do sklepu bo coś można dostać.

Mam expić by mieć małż=k.kamienia=metale? Lub robić 10 dropków bo wbije lv i już nic nie wydropię. (blokada expa dziko działa i trzeba pamiętać by po rlg włączyć....)

Ludzie narzekają że fasolki nie lecą, a mi znowu fasolek 1.5 więcej niż reszty.

Zaczyna to denerwować.

Opublikowano

UP 

KSIEGA OPATRZNOSCI X2 = METAL mam na ta chwile okolo 190metali a nawet nie gram nie wiadomo ile 

kawałki kamienia tez mozesz wymieniac 

kupic od graczy mozesz

itd 

na +1 to nic nie trzeba ulepek na 9 mi zjaralo 8x nie powod do placzu wbijesz i bedziesz koxil a jak kazdy wbije bedziesz narzekal ze za łatwo...

naprawde człowiek to bardzo cieżkie zwierze 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Wiem, w koncu mi sie udalo wbic, ale po dzisiejszym patchowaniu clienta cos mi sie z nim niedobrego dzieje. Nie raz po 3-4-5 razy mi wywali gre nim faktycznie sie zaloguje, zeby pograc. Expiac dzis 15 minut w grocie 2x mi wywalilo clienta oraz 2x mi go "zacielo" (postac bila, nie moglem nic podniesc, ruszyc sie, kliknac czegokolwiek w grze; jedyny ratunek - restart clienta).

Nie wiem o co chodzi ;(

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...