Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
To fajnie, jedni mogą grać, a drugim patcher nie działa >_< Też chciałem sobie podropić i dupa. A jak Array ostatnio był na forum o 6:30 to pewnie o 14 wstanie ;-;­

tenor.gif

Opublikowano

Siema!

Piszę tu z prośbą, ponieważ chciałbym sobie pograć na Invorii, ale mam problem z pobieraniem, a mianowicie z (hostingiem???) , próbowałem pobierać klienta ze strony głownej serwera z ich hostingu, to plik pobiera mi się uszkodzony...próbowałem rowniez z drugiego linku, jakim jest mega.co.nz i problem wyglądał tak, że za każdym razem -bo próbowałem chyba 5 razy- stawało mi na 99% i nie szło dalej, a sugerowany czas pobierania do konca wynosil 0godz 0min 0 sek...

--- Czy pomoglby mi ktos to jakoś rozwiązać ? lub podać linka do jakiegos patchera? - Bardzo bym chcial sb pograc, a tu dupa... xPP 

Pozdrawiam !

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Opublikowano

Siema!

Piszę tu z prośbą, ponieważ chciałbym sobie pograć na Invorii, ale mam problem z pobieraniem, a mianowicie z (hostingiem???) , próbowałem pobierać klienta ze strony głownej serwera z ich hostingu, to plik pobiera mi się uszkodzony...próbowałem rowniez z drugiego linku, jakim jest mega.co.nz i problem wyglądał tak, że za każdym razem -bo próbowałem chyba 5 razy- stawało mi na 99% i nie szło dalej, a sugerowany czas pobierania do konca wynosil 0godz 0min 0 sek...

--- Czy pomoglby mi ktos to jakoś rozwiązać ? lub podać linka do jakiegos patchera? - Bardzo bym chcial sb pograc, a tu dupa... xPP 

Pozdrawiam !

pobierz z innej przeglądarki 

Opublikowano

To fajnie, jedni mogą grać, a drugim patcher nie działa >_< Też chciałem sobie podropić i dupa. A jak Array ostatnio był na forum o 6:30 to pewnie o 14 wstanie ;-;­

Już całkiem świetnie...

Teraz coś pobrało i błąd łączenia...

Usunąłem invoria.exe i znowu nic nie pobiera...

Opublikowano

pobierz z innej przeglądarki 

Próbowałem... :-/ Dupa chyba sb nie pogram bo nie trybi.. Z mozilli, z opery, z chrome i explorera. Wszedzie to samo. Z ich hosta uszkodzony ,a potem na 99 na mega.co.nz staje.. KaPPa :v

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

Opublikowano

Próbowałem... :-/ Dupa chyba sb nie pogram bo nie trybi.. Z mozilli, z opery, z chrome i explorera. Wszedzie to samo. Z ich hosta uszkodzony ,a potem na 99 na mega.co.nz staje.. KaPPa :v

Skoro przy 99% Ci blokuje pobieranie to nie wina serwera i hostingu, a wina twojego komputera na którym masz wirusy co blokuja pobieranie nowych programow

Opublikowano

Skoro przy 99% Ci blokuje pobieranie to nie wina serwera i hostingu, a wina twojego komputera na którym masz wirusy co blokuja pobieranie nowych programow

@harnaś

Nie sądze, aby komputer był zawirusowany, gdyż robiłem pełnego skana całego dysku, oraz wszystkich partycji dysków po kolei, i nic nie wykazało.

Czy mimo skana jest możliwe, że program po prostu nie wykrywa  danych wirusów? - Bo wg. owego programu do skanowania, w moim przypadku avast nie ma na moim komputerze zadnych wirusów, acz program nie wykryl nic podejrzanego. 

Czy mimo pelnego zeskanowania istnieje prawdopodobienstwo wirusów? - Wierzyć temu skanowi, czy nie ? :-/ 

Pozdrawiam

Opublikowano

Aktualizacja weszła a patcher nie działa :(

Część osób gra, pozostali są w dupie bo się nie da spatchować clienta - wyrzuca błąd 12029.

Serwer zrobiony raczej dobrze, wczoraj pojawiły się lagi, kickało ludzi, clienty ale po jakimś czasie przeszło.

Można sobie troszkę pograć - ludzi bardzo dużo.

Opublikowano

Kurcze ja tu odpalam metka błąd podczas łączenia się z serwerem odpalam patchera i jakiś błąd :/ no nic trzeba czekać.

ddz8gi.png

Opublikowano

Kurcze ja tu odpalam metka błąd podczas łączenia się z serwerem odpalam patchera i jakiś błąd :/ no nic trzeba czekać.

Jak widac chwilowe problemy mam to samo ani jedno ani drugie nie dziala

47960446974272485250.jpg

Opublikowano

Ja już spaczowałem clienta normalnie i zalogowałem sie też bez problemu.  

ALe dlaczego w panelu logowania pokazane jest i login i hasło? 

Opublikowano

Ja już spaczowałem clienta normalnie i zalogowałem sie też bez problemu.  

ALe dlaczego w panelu logowania pokazane jest i login i hasło? 

Zostało przebudowane zapisywanie passów wiec już raczej nikt nie bedzie miał z nim zadnego problemu. Uprzedam ze należy usunać i zapisać konta od nowa! Ponieważ jest to zrobione teraz inaczej i stare zapisy wam nie zadzialaja.

Z fejsa.;d

Opublikowano

Blad podczas laczenia z serwerem.

Invoria ma problemy Oo czyzby administracja zalowala hajsu na maszyne?

Człowieku ogarnij się. Czy ty widzisz różnicę między: serwer wyłączony, a serwer bez maszyny (bo nie ma kasy). Widzę, że nie. Sam zrób serwer metina i kozacz, a no tak, zapomniałem, nie umiesz.

Opublikowano

Złota fasoła:

Moby mapa 130

Moby mapa 110

Moby mapa 95

Metin 105

Metin 95

Metin 150

Azrael

Metin 115

Expiłem z 99 do 110 z rekawicą i tylko z pd na 1h. Przez tyle lvl poleciała mi tylko jedna, więc troche słabo. ;)

Ten drop z dunga 110 slaby, juz beran bardziej opłacalny. Bo tam mamy pare ulepek potrzebnych, a tutaj tylko zwoj sohan coś wart.

855221438676831336051.jpeg

Opublikowano

Człowieku ogarnij się. Czy ty widzisz różnicę między: serwer wyłączony, a serwer bez maszyny (bo nie ma kasy). Widzę, że nie. Sam zrób serwer metina i kozacz, a no tak, zapomniałem, nie umiesz.

Zamknij modre ****a zjebie w dupie byleś gówno widziałeś Co 6-8 min mnie wywala przy Teleportacji a potem 50 min nie mogę się zalogować a inni sobie graja na poprzednich odsłonach tego nie było. 

BLAD PODCZAS LACZENIA Z SERWEREM

ZOSTANIESZ POLACZONY Z SERWEREM ....

Teraz taki *** sobie pogram serwera pajace nie umieją zrobić bo albo wyp#^*dala albo zalogować się nie idzie. Widać hajs jebie do lba.

Opublikowano

Zamknij modre ****a zjebie w dupie byleś g****o widziałeś Co 6-8 min mnie wywala przy Teleportacji a potem 50 nie mogę się zalogowac a inni sobie graja na poprzednich odsłonach tego nie było. 

Teraz taki *** sobie pogram serwera pajace nie umia zrobic bo albo wyp#^*dala albo zalogowac sie nie idzie. Widac hajs jebie do lba.

To tylko u Ciebie tak jest, bywa, nie postawisz sobie tutaj bota w m1 B)

I pisze się "umieją".

no offence, kup lepszego neta to nie będzie wywalać­

tenor.gif

Opublikowano

To tylko u Ciebie tak jest, bywa, nie postawisz sobie tutaj bota w m1 B)

I pisze się "umieją".

no offence, kup lepszego neta to nie będzie wywalać­

Jak będę chciał to sobie i 15 postawie no problem i7 :3 a tu gdzie jestem na internet nie można narzekać ;)

Opublikowano

Zamknij modre ****a zjebie w dupie byleś gówno widziałeś Co 6-8 min mnie wywala przy Teleportacji a potem 50 min nie mogę się zalogować a inni sobie graja na poprzednich odsłonach tego nie było. 

Teraz taki *** sobie pogram serwera pajace nie umieją zrobić bo albo wyp#^*dala albo zalogować się nie idzie. Widać hajs jebie do lba.

Twoje spierdolenie nie zna granic chyba jak sie ma toster zamiast komputera i internet z biedronki to tak jest! Mnie jakoś nigdy jeszcze nie wywaliło z serwera 

Opublikowano

Co z tym logowaniem i wywalaniem przy tp?

Bo się metków bić nie da bo po tp loga.. czy to tak specjalnie?...

Opublikowano

Co z tym logowaniem i wywalaniem przy tp?

Bo się metków bić nie da bo po tp loga.. czy to tak specjalnie?...

hmm rozmawiałem na TSie z graczami.. testowałem sam... i nie wywala

Co do logowania to spaczuj clienta bo pewnie wczytujesz passy z zapisanych 

@ kolega który ma błąd łączenia... nie wiem czemu masz taki problem... może ovh Cie wycięło.. nie wiem. Mieszkasz w kraju czy za granicą ? 

gnvNjpf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...