Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możesz też wymienić 15 szkat - 1 broń 75

To wiem ale kolega otwiera szkaty śmierci bo może broń 75lv i specjala dropnie. Hool lecą te bronie 75lv ze szkat śmierci?

Opublikowano

Są błedy z tabelką tzn źle pokazuje bonusy, np. pokazuje w tabelce że tarcza na sure daje odp na ninje i odwrotnie, z tarcza woj, szaman jest git:) druga sprawa ringi do pvp, pierścien z odp na woja/ninje pokazuje w tabelce odp na woja/sure i z tym drugim pierscieniem jest podobnie tylko ze zamiast sura/szaman to pokazuje ninja/szaman. Było to zgłaszane na becie ale może wam to umkneło wiec przypominam bo wprowadza w błąd :P mam nadzieje ze napisałem to jasno i klarownie i naprawicie to w nocy :)

Opublikowano

­Opłaca się tu zaczynać od 0?

Jak zarobić na low lvl'u?

­NU94p9A.gif

/\ Pozdrawiam iBad, jeśli Ci pomogłem daj lubię to! /\

Opublikowano

Ile warte Złote Fasole? Bo na sklepie jakimś zobaczyłem 60kk/szt, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że ktoś za tyle kupi :v­

Około 20-25kk za szt, a ten ktoś po prostu po tyle wystawił, tak jak piaski po 77kk.. :)

Opublikowano
Czy w nocy serwer zmienia się w jeden wielki plac zabaw dla dzieci? Jak do +/- 15, 16 mogłem spokojnie bić metki, nikt nie ksuł, to teraz nawet jak dobijam metka to przyjdzie jakiś pacan i musi sksuć... (szczególnie gildia WYLANSOWANI, z tej gildii chyba każdy ksuje). Nie rozumiem tego, rano jest spokojnie, wieczorem nagle wszyscy ksują :0­

tenor.gif

Opublikowano

Czy w nocy serwer zmienia się w jeden wielki plac zabaw dla dzieci? Jak do +/- 15, 16 mogłem spokojnie bić metki, nikt nie ksuł, to teraz nawet jak dobijam metka to przyjdzie jakiś pacan i musi sksuć... (szczególnie gildia WYLANSOWANI, z tej gildii chyba każdy ksuje). Nie rozumiem tego, rano jest spokojnie, wieczorem nagle wszyscy ksują :0­

Chyba nie rozumiesz idei metina :) tu wlasnie chodzi o rywalizacje i nie rozumie takich placzkow.

BTW. Bedzie dzis w nocy przerwa?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Chyba nie rozumiesz idei metina :) tu wlasnie chodzi o rywalizacje i nie rozumie takich placzkow.

BTW. Bedzie dzis w nocy przerwa?

Rozumiem walka o spota, ale zanim usunę marmurek i założę eq pvp, żeby wziąć takiego typka na zasadzkę to ten połowę metka zbije :0

I nie zrozumiałeś większości mojego posta, bo te ksujki to swoją drogą, ale dlaczego rano do tej 15/16 nikt nie ksuje, a wieczorem nagle wszyscy ksują? :v­

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...