Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dnia 03.08.2015 wprowadziliśmy następujące zmiany

- Dodanie kilofa +9 do npc zamiast +0
- Lekkie poprawki w misjach typu kamienie ogniskujące - teraz już każdy w 100% bedzie mógł odnowić misje u NPC jeśli przedmiotu faktycznie nie będzie w danej chwili na mapie (NPC nas poinformuje czy jest czy nie).
- Dodanie HP przeciwnika po śmierci
- Teraz już POWINNO otrzymywać się zawsze IP za Umarłego Rozpruwacza - przy testać się otrzymywało ale nie jest 100% pewne
- Poprawienie nagród za misje na niski poziom
- Broń na 125 poziom bedzie można już ulepszać (2 ręczna)
- Lekkie poprawki dropu przedmiotów dla biologa na 100+ poziom
- Poprawiony strach sury (nie miał toggle a standardowo go posiada)

Wymagana jest aktualizacja clienta.

Zapraszamy do gry!

Dalej mam zbugowany quest kamieniami. Gdy wybieram u tego NPC, że chce odnowić to mi pokazuje, że nie mogę odnowić a wybieram dobrą opcje bo tylko Ognista Ziemia mi została. Olałbym ten quest gdyby nie faktt, ze to fabularny i blokuje mi kolejne ;p

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

marmur lowcy z av2 nie zadaje DMG

Bo on jest dla "lansu", czy jakoś tak kilka dni temu ujął to Array :v

Przykre że tacy ludzie jeszcze istnieją :(

Ile osób gra na obecna chwile?

Skoro tacy ludzie są, to są też tacy, którzy się na to nabierają ;x

Strach u sury standardowo jest toggle skillem? Lol, od kiedy?­

tenor.gif

Opublikowano

Strach u sury standardowo jest toggle skillem? Lol, od kiedy?­

Na każdym servie co grałem to strach miał toogle :) 

Opublikowano

Na każdym servie co grałem to strach miał toogle :)

To chyba grałeś na serwerach, gdzie taka aura też miała toggle. Przecież to czarowane standardowo ma toggle, a nie strach.­

tenor.gif

Opublikowano

Na przerabianie setów np 54 - 90 lvl jest  100%?

Nie.

Co ile respią się bossy i metki na nowych mapach?

Chyba bossy 1h, metki 30 minut, ale nie jestem pewien.­

tenor.gif

Opublikowano

Mozna wiedziec czy jest juz ta nieskonczona zmianka ?

Tak, jest, kosztuje 4,5kk u handlarki. Zeby mixowac bsem trzeba spatchowac.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wbijam  ! Polecam serwer - Zapraszam do wspólnej gry

`LeeParkourr , Riao ! Będzie się działo !!

Powodzenia !!

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Opublikowano

Dodajcie 5ty kamień otwarcia na ww albo by można otworzyć depo i schować kamyki z 2giego respu bo to czekanie na tego spota to masakra:(

Opublikowano

Pogralem, wbilem lvl i moge sie wypowiedziec wreszcie.

To tak drop ulepkow to jest jedna kur.. mac wielka kpina z graczy. Niby mozna zdobyc na milion sposobow ulepki ale co z tego jak drop ich jest ustawiony chyba na poziomie 0,01%... Ciekawe jak zdobyc ulepki na eq 95 (powinnismy moc zrobic cale eq spokojnie do konca expa na mapie 95) czyli tak max do 115 lvl. Od 95 do 110 expiac z rekawiczka non stop, polecial mi 1 kufer, 4 pajecze klejnoty i az 1 zlota fasola. Do 115 lvl mam az 2 zlote fasole bijac bossy na dungu 95/110 + metiny na mapach, to jest k***a smiech na sali, to samo drop z dungow jest smieszny, bijac z rekawiczka 2h (chyba ze ona jest kur.. zbugowana) leca po 3-4 itemy czasami po 2. Bardzo rzadko wiecej. Szczerze mowiac odechciewa mi sie grac jak mam nie wiadomo ile siedziec w grze i tylko czekac na metiny z ktorych szansa na drop ulepek potrzebnych do eq 95 jest 0,00001%. Gra tyle ludzi ze ubijanie bossow i metinow jest prawie nie wykonalne w dzien, a nie mam zamiaru poswiecac calej nocy na dropienie itemow na 1 przedmiot. Z moobow powinno leciec o wiele, wiele, wiele wiecej ulepszaczy niz teraz. A z bossow i metinow tez wieksza szansa + wieksza ilosc 4-5sztuk... Sa hardy na ktorych o wiele latwiej o ulepszacze. Jaki sens ma gra tzn stanie w grze i czekanie na 1 metka przez caly dzien. A expic tez lipa bo potem nie bedzie dropu ulepszaczy, co z tego ze bede mial 200 lvl jak bez eq... A stac 2 tygodnie na 110-120 lvl tez bez sensu jest.

SQNPP8w.png

Po co mi taki drop z dunga 110 lvl?? wtf... i to jest jeden z wiekszych dropow, po co broszurki szermierki mi na 110 lvl, one powinny leciec z baronki i ew z smoka w gracie i bossow w gracie + mooby i tyle... Gdzie kurw.. zlote fasole, kufry, pajecze klejnoty etc to co powinno tam leciec i to w duzych ilosciach i do tego wejscie na dunga jakies smieszne 2 przepustki ktore leca tylko z metinow i bossow ktorych na mapach nie ma (ew z tej smiesznej loterii). Jak juz to wejscie na dunga powinno kosztowac max 1 przepustke...

Do tego smieszne czasu respawnu metinow i bossow... Na takim serwerze metin max 5-7 minut a boss max 15-20 minut a nie o 30 minut metin i 1h bossy.

Opublikowano

1,5h robiłeś 12 baronówek? Przecież jedna baronówna to 3/4 minuty o.O

No na oko 1,5h. Klepałem mentalem na marmurku w jajo 11k. Baronka izi

Opublikowano

To tak drop ulepkow to jest jedna kur.. mac wielka kpina z graczy. Niby mozna zdobyc na milion sposobow ulepki ale co z tego jak drop ich jest ustawiony chyba na poziomie 0,01%... Ciekawe jak zdobyc ulepki na eq 95 (powinnismy moc zrobic cale eq spokojnie do konca expa na mapie 95) czyli tak max do 115 lvl. Od 95 do 110 expiac z rekawiczka non stop, polecial mi 1 kufer, 4 pajecze klejnoty i az 1 zlota fasola. Do 115 lvl mam az 2 zlote fasole bijac bossy na dungu 95/110 + metiny na mapach, to jest k***a smiech na sali, to samo drop z dungow jest smieszny, bijac z rekawiczka 2h (chyba ze ona jest kur.. zbugowana) leca po 3-4 itemy czasami po 2. Bardzo rzadko wiecej. Szczerze mowiac odechciewa mi sie grac jak mam nie wiadomo ile siedziec w grze i tylko czekac na metiny z ktorych szansa na drop ulepek potrzebnych do eq 95 jest 0,00001%. Gra tyle ludzi ze ubijanie bossow i metinow jest prawie nie wykonalne w dzien, a nie mam zamiaru poswiecac calej nocy na dropienie itemow na 1 przedmiot. Z moobow powinno leciec o wiele, wiele, wiele wiecej ulepszaczy niz teraz. A z bossow i metinow tez wieksza szansa + wieksza ilosc 4-5sztuk... Sa hardy na ktorych o wiele latwiej o ulepszacze. Jaki sens ma gra tzn stanie w grze i czekanie na 1 metka przez caly dzien. A expic tez lipa bo potem nie bedzie dropu ulepszaczy, co z tego ze bede mial 200 lvl jak bez eq... A stac 2 tygodnie na 110-120 lvl tez bez sensu jest.

SQNPP8w.png

Po co mi taki drop z dunga 110 lvl?? wtf... i to jest jeden z wiekszych dropow, po co broszurki szermierki mi na 110 lvl, one powinny leciec z baronki i ew z smoka w gracie i bossow w gracie + mooby i tyle... Gdzie kurw.. zlote fasole, kufry, pajecze klejnoty etc to co powinno tam leciec i to w duzych ilosciach i do tego wejscie na dunga jakies smieszne 2 przepustki ktore leca tylko z metinow i bossow ktorych na mapach nie ma (ew z tej smiesznej loterii). Jak juz to wejscie na dunga powinno kosztowac max 1 przepustke...

Do tego smieszne czasu respawnu metinow i bossow... Na takim serwerze metin max 5-7 minut a boss max 15-20 minut a nie o 30 minut metin i 1h bossy.

I to jest to wlasnie.. zobaczymy czy cos z tego poprawia ;) BO samo mixowanie ile trwa, a do tego jeszcze dropienie ulepow..? Siedziec na tym 100 lvlu przez 2 tygodnie zeby zrobic jeden set? Ja bym chyba podziekowal...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

SQNPP8w.png

­Metiny i bossy, są, ja na jednego respa mogę ubić 4 bossy lub tak z 4-6 metinów. Ale fakt, resp bossów powinien być co 30 minut, a metinów 15, bo trochę długo się czeka.

tenor.gif

Opublikowano

SQNPP8w.png

Jak to nie jest dung z tego co dałeś screena... 

To jest tylko boss... którego na s2 się przechodziło później w 30sekund... dosłownie... 

Uważam, że drop jak na "dunga" 30sekundowego... jest aż zbyt dobry.  

gnvNjpf.png

Opublikowano

­Metiny i bossy, są, ja na jednego respa mogę ubić 4 bossy lub tak z 4-6 metinów. Ale fakt, resp bossów powinien być co 30 minut, a metinów 15, bo trochę długo się czeka.

Ja nie mowie ze ich nie ma, tylko jak sobie czasu respu itp nie bedziesz zapisywal na kartce to jest lipa totalna, czasami nawet do kibla nie oplaca sie isc bo trzeba czekac, a do tego sa jeszcze ludzie ktorze nawet nie maja pojecia gdzie sa metiny i bossy wiec oni nawet nie maja szans ich znalezc na mapie bo jak sie tylko pojawia to juz jest zabity.

To jest tylko boss... którego na s2 się przechodziło później w 30sekund... dosłownie... 

Jest to dung na 110 lvl ktory robi sie ok 5-8 minut bo dlugo sie bije te 100 moobow ktore nie podchodza pod miecz tylko sa smiesznymi lucznikami co strasznie utrudnia dunga. Komnata jest taka sama jak tego "ala dunga na 95" lvl. I tam rzeczywiscie oplaca sie chodzic jak na 30 sekund bicia bossa. I jak na dunga ktorego sie robi troche dlugo jednak przez te smieszne niby luczniki to drop jest szczerze mowiac bardzo c**j...

Nie pisze tego zlosliwie przeciez tylko reklama sie jeszcze nie rozkrecila a juz jest problem z dropem ulepszaczy, jest on w ogole nie dostosowany do panujacych warunkow i przedzialow lvlowych danych setow bizuterii, broni, zbroi - taki drop bylby dropy przy setach do 60-80 lvl roznicy a nie tak jak teraz.

Opublikowano

­Kupiłeś reklamę u DIIIM2, Wallandera i Treama. To teraz ponieś konsekwencje tego co uczyniłeś i powiedz Array'owi, żeby zmniejszył czas respu metinów na np. 15 minut, a bossów 30 minut, bo to będzie niemożliwością teraz ubicie samemu metina ;-;

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...