Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I to mi się podoba na maxa!!! 

Dziś w nocy (04.08.2015) o godzinie podanej ok. 30 minut przed resetem pojawią się następujace zmiany:

• Usunięcie czasu z dungeonu 90lv (nie trzeba bedzie wchodzić co 30 minut)
  • Zmiana czasu respu metinów i bossów na 4 pierwszych mapach 95/110/130/145

95:
Metiny 30 minut -> 15 minut
Bossy 45 minut -> 25 minut

110lv:
Metiny 35 minut -> 15 minut
Bossy 50 minut -> 30 minut

130lv:
Metiny 45 minut -> 25 minut
Bossy 55 minut -> 35 minut

145lv:
Metiny 45 minut -> 25 minut
Bossy 60 minut -> 35 minut

• Od teraz informacja o śmierci bossa będzie jedynie od mapy 180
  • Dodano informacje do tabeli statystyk ze zaliczane są jedynie bossy z map a nie dungeonów

Jeśli coś się jeszcze pojawi będzie dopisane.

Przerwa odbędzie się w nocy o godzinie podanej 30 minut wcześniej w grze. Wymagana będzie aktualizacja clienta.

Jak byście dali jeszcze te ulepki w sztukach 1 do loterii lub inne przedmioty byłoby extra <3

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Arcymistrz
Opublikowano

Przy próbie handlu (przeciągniecie przedmiotu na gracza) otwiera się okno, item nie jest widoczny i fpsy strasznie spadają. 

Po zabiciu Elit. Króla Demonów umierają potworki, a razem z nimi koń (jeśli na nim nie siedzimy). 

Po najechaniu myszką na item, który aktualnie mieszamy BSem powoduje ścinanie się obrazu. 

Nie wiem, czy tylko u mnie występuje problem 1 i 3, ale jakoś one bardzo nie przeszkadzają. Jak na razie wszystko ok ;)

Opublikowano

Przy próbie handlu (przeciągniecie przedmiotu na gracza) otwiera się okno, item nie jest widoczny i fpsy strasznie spadają. 

Po zabiciu Elit. Króla Demonów umierają potworki, a razem z nimi koń (jeśli na nim nie siedzimy). 

Po najechaniu myszką na item, który aktualnie mieszamy BSem powoduje ścinanie się obrazu. 

Nie wiem, czy tylko u mnie występuje problem 1 i 3, ale jakoś one bardzo nie przeszkadzają. Jak na razie wszystko ok ;)

Mi strasznie spadają FPS'y jak otworzę depo, handel z graczem lub najadę myszką na item jak np. broń lub zbroja. Miałem tak wczoraj, rano nie miałem i teraz znowu ;x­

tenor.gif

Opublikowano

Ja natomiast nie rozumiem, jakim cudem na Ves*** przy pierdyljardzie sklepów mogło się stać w m1, a tutaj w Invo przy 25 sklepach mam pokaz slajdów? Ten nowy wygląd miast tak dropuje fpsy?

Opublikowano

Wydaje mi się, że to Wasz inwidualny problem. Nie wiem czy macie słabe komputery, czy co, ale ja oraz mój kolega nie mamy takich problemów. Nawet przy 2 kontach odpalonych na ch1... sprawdźcie sobie czy na bank macie wszystko dobrze ustawione w grze oraz w ustawieniach karty graf. Ustawić piorytet wysoki itd

Opublikowano

Wydaje mi się, że to Wasz inwidualny problem. Nie wiem czy macie słabe komputery, czy co, ale ja oraz mój kolega nie mamy takich problemów. Nawet przy 2 kontach odpalonych na ch1... sprawdźcie sobie czy na bank macie wszystko dobrze ustawione w grze oraz w ustawieniach karty graf. Ustawić piorytet wysoki itd

Skoro w przeciągu 2 lat grałem gdzieś na 70 serwerach i nigdzie nie miałem takich problemów to wina leży raczej po stronie clienta :v­

tenor.gif

Opublikowano
WhyNot<" data-cid="12280482" data-time="1438606310">

Skoro w przeciągu 2 lat grałem gdzieś na 70 serwerach i nigdzie nie miałem takich problemów to wina leży raczej po stronie clienta :v­

No ja i koledzy takich problemów nie mam. Nawet na DT przy zwykłych mob ach. Tym bardziej, że mam Windowsa 10... :P

Opublikowano

Drogo administracjo... Co do złotych fasol nie zmieniajcie dropu zresztą. Dlaczego? Na mapie 110 gdy zbijam 6 metinów co najmniej na 2 mam drop fasol po 3 sztuki czyli minimum 6 sztuk to sporo... Gdy zwiększycie drop stracą one wartość!

To masz po prostu szczęście. Poczytaj wcześniej ile potrzeba fasolek na eq. :)
Opublikowano

Dodajcie opcje przywrócenia normalnego wyglądu Miast bo one są brzydkie zerznięte z Teriosa i długo mam czekać na pieprzony SS z M1 oraz M2 z CH 1 ?

Widze boli przejrzeć kilka stron wcześniej, gdzie kolega juz wstawił ss. Ew. Pofatyguj się, wejdź na serwer i sam zobacz.

Opublikowano

Drogo administracjo... Co do złotych fasol nie zmieniajcie dropu zresztą. Dlaczego? Na mapie 110 gdy zbijam 6 metinów co najmniej na 2 mam drop fasol po 3 sztuki czyli minimum 6 sztuk to sporo... Gdy zwiększycie drop stracą one wartość!

Mi z rękawiczką rzadko z 6 metinów dropią 2x fasolki... Częściej dropi ich 0 ^^.

Ile jest % na przyjęcie u biologa? Na 10 itemów przyjął mi 2, czyli rozumiem, że 20%? (biolog 90)­

tenor.gif

Opublikowano

Żartujesz? Jeżeli mówisz, że w c**j czasu trzeba poświęcić temu serwerowi to chyba nigdy nie grałeś na plu gdzie grając miesiąc miałeś może fmsa +9 i tygre +9, level około 50.  :D Prosze Cie, stary. Mi fasole dropią ekstra i nie wiem o co wam chodzi!

Jak ty serwer easy/medium do pl'a porównujesz to powinieneś się leczyć na głowę :) 

Mnie to zastanawia dlaczego do isu daliście ulepki które dropią ładnie a tych co dropią ch..owo to już nie.Pozbawiacie się tylko graczy w ten sposób bo zagrają tylko ci którzy maja w uj czasu a prędzej czy później się ludziom znudzi to bicie metków itd 

Więc ja miałbym propozycje żeby dodać ten drop fasolek np do baronki  i do dunngów  lub ostatecznie do tego isu 

Opublikowano

Wystarczy ze zwiekszony bedzie resp metinów i bossów i latwiej bedzie to wydropic. Po czasie i tak ta ulepka bedzie mało warta identycznie było na starym s1 najpierw była cenna a potem jej cena była minimalna.

Opublikowano

Dodajcie "Panel Gracza" pod jakimś skrótem np f5 , ułatwiło to by przenoszenie się na własne lokacje.

i możecie zmienić tą loterie np. do 90lv dostaję się te na nagrody co są teraz a pozniej od 90 do np 130lv dostaje się inne i tak co jakiś lv żeby opłacało się oddawać w ogóle te bilety :)

Opublikowano

Mnie to zastanawia dlaczego do isu daliście ulepki które dropią ładnie a tych co dropią ch..owo to już nie.Pozbawiacie się tylko graczy w ten sposób bo zagrają tylko ci którzy maja w uj czasu a prędzej czy później się ludziom znudzi to bicie metków itd 

Więc ja miałbym propozycje żeby dodać ten drop fasolek np do baronki  i do dunngów  lub ostatecznie do tego isu 

Żartujesz? Jeżeli mówisz, że w c**j czasu trzeba poświęcić temu serwerowi to chyba nigdy nie grałeś na plu gdzie grając miesiąc miałeś może fmsa +9 i tygre +9, level około 50. :D Prosze Cie, stary. Mi fasole dropią ekstra i nie wiem o co wam chodzi!

Opublikowano

Mam pytanka.

Ile warta truta?

Ile warte 350/500 sm

Czy handel międzyserwerowy jest zabroniony?

Ile aktualnie gra ludzi, podobno na starcie było  2,5k, ile jest teraz? (Pytanie do administracji nie do graczy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...