Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć co trzeba zrobić w tej misji Przejdź wieże  demonów, trzeba coś w dt zrobić czy jak? Może być to prywatne?

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na 170 szkat 2 bronie, to widzę ostro:)  No nic juto polatam. Może w końcu lotnie :D

Dzięki za sprawdzenie :D

Z 1 byla 1 broń wiec zależy od szczęścia.

Sprawdzicie dla mnie ta zbr dla szamana? Gdy probuje stal przerobic to w okienku pojawia sie bez bonow. Albo bug albo nie wiem. Prosze o sprawdzenie i naprawienie.

Bo nie używasz patchera.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć co trzeba zrobić w tej misji Przejdź wieże  demonów, trzeba coś w dt zrobić czy jak? Może być to prywatne?

Najpierw wybij wszystkie moby na piętrze z riperem, potem ripa. Może być.

tenor.gif

Opublikowano

Wcześniej było 2,7k, a niedługo serie mają zacząć Tream, Wallander i DIIIM2 :P

Nie polecam mixować na 3+ BS'y, zmieszało mi perf stalkę ;x (cały dzień mieszania 7 stalek, w końcu 1 weszła...)­

Ciekawe, bo ja mixuje 223 itemy naraz i jakoś mi nie omija ^^ Jutro już będzie stał cały sklep perfektów (kolce i nasiory), także jak ktoś ma problem z bonowaniem, to zapraszam do kupna :D

Opublikowano

Najpierw wybij wszystkie moby na piętrze z riperem, potem ripa. Może być.

O matko ja cały czas tego ripa zabijam a moby olewam ale dzięki! ;D

Opublikowano

Mozna prosic o SS z M1 shinshoo oraz z Jinno? 

ssow mi sie nie chce ale generalnie jak wejdziesz to m1 to nie ogarniesz gdzie twoja postać

Opublikowano

Dobry dopracowany projekt z rozbudowanymi systemami itp. Martwi mnie tylko exp na mapie od 95 poziomu jest on gorszy niż exp od 80-95 w grocie a z tego co wiem na mapie od 110 poziomu już ten exp leci znacznie lepiej. Przydałoby się go trochę poprawić :)

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak zrobiliście misję chyba na 100 w której trzeba na 5 mapach szukać kamieni, na sohan ognistej i gigantach było okey bo w 5 min ale w dolinie i na pustyni to chyba zapomnieliście dodać tego dropa bo na tych dwóch mapach spędziłem po 40 min + przeleciałem po kilka razy cała mape i wszystkie jej zakątki a kamyka nadal brak :( Ktoś mi powie gdzie one sa?

Opublikowano
Dnia 03.08.2015 wprowadziliśmy następujące zmiany

- Dodanie kilofa +9 do npc zamiast +0

- Lekkie poprawki w misjach typu kamienie ogniskujące - teraz już każdy w 100% bedzie mógł odnowić misje u NPC jeśli przedmiotu faktycznie nie będzie w danej chwili na mapie (NPC nas poinformuje czy jest czy nie).

- Dodanie HP przeciwnika po śmierci

- Teraz już POWINNO otrzymywać się zawsze IP za Umarłego Rozpruwacza - przy testać się otrzymywało ale nie jest 100% pewne

- Poprawienie nagród za misje na niski poziom

- Broń na 125 poziom bedzie można już ulepszać (2 ręczna)

- Lekkie poprawki dropu przedmiotów dla biologa na 100+ poziom

- Poprawiony strach sury (nie miał toggle a standardowo go posiada)

Wymagana jest aktualizacja clienta.

Zapraszamy do gry!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...