Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się stało, że przedtem jak robiłem DT to miałem klucz zin z pierwszego spota, a teraz biję już 15 minut i dalej nie ma klucza? ;x­

Dobra, w końcu dropnął ;s

Za biologa 110, 120 dostaje się szkaty ripa lub śmierci?

Dodajcie coś do tego sklepu za IP, jakieś #złotefasole, bo mam 500IP i jedyne na co mógłbym to wydać to przetopy do biżu :v

tenor.gif

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Problem w tym, że eq jaszczura mam full na +9 już.

Większość była za tym, aby to zmienić i zmienili. Skrócili respy metkow oraz bossów.

PS. Nie da się usunąć tych max. Lvl na dungi? Bo pełno przepustek z loterii mam, których nie mogę wykorzystać..

Opublikowano

Mam pytanka.

Ile warta truta?

Ile warte 350/500 sm

Czy handel międzyserwerowy jest zabroniony?

Ile aktualnie gra ludzi, podobno na starcie było  2,5k, ile jest teraz? (Pytanie do administracji nie do graczy)

na pierwsze pytanie Ci nie odpowiem bo nie jestem graczem serwera, więc nie znam cen aktualnych. 

Handel jest zabroniony ale za PLN.

Aktualnie gra 2,7k 

gnvNjpf.png

Opublikowano

mam takie pytanie jak archer i heller radza sobie w pvp i expie

oraz drugie które forum dotyczy tej odsłony? Invoria s1 czy s2?

Opublikowano

mam takie pytanie jak archer i heller radza sobie w pvp i expie

oraz drugie które forum dotyczy tej odsłony? Invoria s1 czy s2?

archer to archer wiec w expie ciezko... healer ok...

invoria s1

gnvNjpf.png

Opublikowano

ale moby dużo biją? buff potrzebny?

Do expa do mapy 145 buffka na pewno nie będziesz potrzebować dla archera, później nie wiem, może dungi, ale też chyba da radę.
Opublikowano

hah napewno 2.7 bez wiekszej reklamy i przy terios i laneris

Reklame posiadamy wiekszą niż myślisz i youtube nie jest u nas główną reklamą.

Opublikowano

To sobie wejdz i zobacz ziomeczku w m1 nie masz gdzie sklepu już postawić

Opublikowano

na lanerisie nawet 500 online nie ma wiec nie wiem do czego ty invorie przystawiasz, tutaj jest w c**j osób...

kiedy naprawicie mi questa z kamieniami? napisalem ticketa

Opublikowano

Mob na 3 pietrze w dt mi sie zbugowal, jest ostatni nie mozna go zabic ani ruszyc i nawet pelerynka na niego nie dziala, co zrobic?

Ale nie jest w ścianie? Jak możesz obok niego stać to powinieneś móc go skillem zabić :P­

tenor.gif

Opublikowano

A co do metinów, to co gracze piszą to prawda, jest tragedia. O 4 rano miałem problem ze znalezieniem kamienia na mapie od 110. To nie jest normalne :D

Opublikowano

A co do metinów, to co gracze piszą to prawda, jest tragedia. O 4 rano miałem problem ze znalezieniem kamienia na mapie od 110. To nie jest normalne :D

Czas respu będzie dzis w nocy zmiejszony a na wszystkie zgłoszenia na support dziś odpisałem wiec upewnij się ze nie otrzymałeś odpowiedzi.

Opublikowano

No popatrz, o 4 rano trudno znaleźć metina, a popołudniu wybijam nawet po 6 na respa ;-; Mam tak samo, w nocy trudniej znaleźć, a ponoć nie grają tu chińczycy (jak na alucardzie XDDD) tylko czesi :v­

tenor.gif

Opublikowano

Czas respu będzie dzis w nocy zmiejszony a na wszystkie zgłoszenia na support dziś odpisałem wiec upewnij się ze nie otrzymałeś odpowiedzi.

Żadnej odpowiedzi (o ile dostaje się ją na e-mail) nie dostałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...