Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eset krzyczy wirus w cliencie :)

Pewnie wina packera. Jeśli usuwa Ci Invoria.pl.exe to wejdź do kwarantanny i kliknij opcję "Przywróć i wyłącz ze skanowania".

2 razy pod rząd wywaliło z DT... Raz na kluczach, za drugim razem jak już ubiłem elit. króla. I jak tu trutę zdobyć? (z moim internetem jest dobrze, więc to wina serwera)­

tenor.gif

Opublikowano

Tyle już zrobiłem :D Znam ten program jak sam bym go pisał :D dla informacji napisałem ale dzięki za szybkie zainteresowanie :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Metiny są dobre - każdy ulepszacz można zdobyć na minimum 10 różnych sposobów.

Opublikowano

Ok. I nie wiem czy to mój błąd czy co, ale wchodzą na barana wywaliło mnie, przepustki zjadło, tp ale nie było niczego...

Opublikowano

Z metków na mapie 130 można zdobyć Złotą Fasolę?­

tenor.gif

Opublikowano

Na s2 był biolog w is macie zamiar dodac go tutaj też? bo to jakas patologia zeby tyle to dropic, możecie też dorzucic jakies ulepki do isa typu złota fasola itd bo to tez tragicznie dropi, tyle metków ubitych i mam 6szt wiec pzdro, a sm tak czy siak można łatwo dostac od graczy bo kasy leci sporo i nikt nie powinien marudzic że Ci co ładują w is bedą lepsi, a wy też na tym skorzystacie.

Opublikowano

pytałem z ciekawości xD niech ten goguś sobie nie myśli że będę będę grał razem ze stadem 2k zabłąkanych owiec :D

Spuszczasz się jakbyś zaraz orgazmu dostał w prezentacji imetina i w tematach podobnych, więc kto jak kto ale o zabłąkanych owcach to Ty pisać nie powinieneś. Invoria jest bardzo dobrym serwerem sam na nim gram i nie żałuje. Bugów w sumie żadnych nie ma, a jak są niedociągnięcia to są co noc poprawiane. Nie rozumiem czemu tak uporczywie próbujesz oczernić serwer nie mając żadnych podstaw, w dodatku oczerniałeś w temacie jednym, że to niby Invoria ddosuje iMetin co jest totalną głupotą. Nie wiem jaki ty masz w tym interes czy Ci zapłacili czy jak ale daj sobie spokój bo tylko wystawiasz się na pośmiewisko mordo ;)

Opublikowano

Jakby ktoś miał problem z biologiem z Podartymi Zwojami, to dropią one z Tysięcznych Wojowników. Przy okazji dropią z nich liderki i białe flagi, więc polecam dropić z rękawiczką :v

Kurde nawet stalka mi z niego poleciała, na PL'u w 2k8, czy tam 2k9 bym miał szacun na serwie B)­

tenor.gif

Opublikowano

­Z metinów na mapie 130 też dropią złote fasole? Na mapie 115 na 127lvlu z rękawiczką ubiłem 10 metinów i 0 fasolek, a potrzeba ich tak ze 130 na całe eq...

Złota fasoła:

Moby mapa 130

Moby mapa 110

Moby mapa 95

Metin 105

Metin 95

Metin 150

Azrael

Metin 115

+ to nie all

Opublikowano

Na s2 był biolog w is macie zamiar dodac go tutaj też? bo to jakas patologia zeby tyle to dropic, możecie też dorzucic jakies ulepki do isa typu złota fasola itd bo to tez tragicznie dropi, tyle metków ubitych i mam 6szt wiec pzdro, a sm tak czy siak można łatwo dostac od graczy bo kasy leci sporo i nikt nie powinien marudzic że Ci co ładują w is bedą lepsi, a wy też na tym skorzystacie.

To jest super pomysł biolog powinien być w is lub dropic na mapach na którym leci exp bo to jest komedia  co ja biloga 110 lev mam dropic na mapie 95 gdzie exp nie leci  a siedzi się tam 3 godziny żeby durnego biologa wydropić 

Qarth, w 01 Sie 2015 - 22:00, powiedział:snapback.png

Złota fasoła:

Moby mapa 130

Moby mapa 110

Moby mapa 95

Metin 105

Metin 95

Metin 150

Azrael

Metin 115

+ to nie all

To pokaż mi ten drop z metków na mapie 95 bo ubiłem ich z 50 i nie dropła ani 1 fasolka

­Z metinów na mapie 130 też dropią złote fasole? Na mapie 115 na 127lvlu z rękawiczką ubiłem 10 metinów i 0 fasolek, a potrzeba ich tak ze 130 na całe eq...

na mapie 95 i 110 z metków też nie leci  piszą niby że powinno dropić tylko szkoda że prawie nikomu nie dropi jaki jest procent na drop 0.0.1

???

Opublikowano

To jest super pomysł biolog powinien być w is lub dropic na mapach na którym leci exp bo to jest komedia  co ja biloga 110 lev mam dropic na mapie 95 gdzie exp nie leci  a siedzi się tam 3 godziny żeby durnego biologa wydropić 

Qarth, w 01 Sie 2015 - 22:00, powiedział:snapback.png

To pokaż mi ten drop z metków na mapie 95 bo ubiłem ich z 50 i nie dropła ani 1 fasolka

na mapie 95 i 110 z metków też nie leci  piszą niby że powinno dropić tylko szkoda że prawie nikomu nie dropi jaki jest procent na drop 0.0.1

???

Mi na mapie 110 lecą, raz poleci z dwóch pod rząd, raz nie poleci przez 10 ;x Ale to, że dropią to wiem na pewno. ­

tenor.gif

Opublikowano

Mi na mapie 110 lecą, raz poleci z dwóch pod rząd, raz nie poleci przez 10 ;x Ale to, że dropią to wiem na pewno. ­

Tylko jak tyle tego potrzeba na eq a to dropi raz na 10 metków  to weż zrób eq :) powodzonka 

Opublikowano

Ile osób online ?

Wcześniej było 2,7k, a niedługo serie mają zacząć Tream, Wallander i DIIIM2 :P

Nie polecam mixować na 3+ BS'y, zmieszało mi perf stalkę ;x (cały dzień mieszania 7 stalek, w końcu 1 weszła...)­

tenor.gif

Opublikowano

Tylko jak tyle tego potrzeba na eq a to dropi raz na 10 metków  to weż zrób eq :) powodzonka 

Sracie się o tego biologa i ulepki na eq to zamiast pisać o tym cały czas to idz i rozwal tego metka albo rob biologa ja z tym nie mam problemu!

Opublikowano

Array możesz sprawdzić czy wgl dropią bronie ze szkat bossa z dunga 205?  Otworzone 50 szt i dalej nie ma broni.  Albo takiego mam pecha, albo poebały Ci się % na drop i zamiast dać 2% dałeś 0,02%.  Pamiętam, że na dawnym s1 leciały mi bronie mniej więcej po 10-20 szkatach.

Opublikowano

Array możesz sprawdzić czy wgl dropią bronie ze szkat bossa z dunga 205?  Otworzone 50 szt i dalej nie ma broni.  Albo takiego mam pecha, albo poebały Ci się % na drop i zamiast dać 2% dałeś 0,02%.  Pamiętam, że na dawnym s1 leciały mi bronie mniej więcej po 10-20 szkatach.

http://scr.hu/2qme/u0jzw

http://scr.hu/2qme/7j4dn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...