Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to easy jedyne wyzwanie to eq i umiejętności PVP 

co do ilości... gra ponad 2-2,5k  teraz... ale spokojnie... pobijemy tu rekord online wśród serwerów :)

Strona jest w trakcie modernizacji i robimy support. 

Ale błagam, nie dawaj od razu 100% mocy.

Ja wróciłem właśnie od dziewczyny, jestem dzień po starcie (bo od wczoraj już mnie w domu nie było), a i tak ciężko jest mi znaleźć spota, a co dopiero jak będzie z 3-3,5k ludzi? Masakra. xD

Przemyśl to.

@LikeYou

Wiem i to mnie martwi.

Ebmy5Hc.png

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale błagam, nie dawaj od razu 100% mocy.

Ja wróciłem właśnie od dziewczyny, jestem dzień po starcie (bo od wczoraj już mnie w domu nie było), a i tak ciężko jest mi znaleźć spota, a co dopiero jak będzie z 3-3,5k ludzi? Masakra. xD

Przemyśl to.

Wystarczy 1 film od Wallandera i o spocie będziesz mógł pomarzyć przez tydzień. ^^

Opublikowano

to easy jedyne wyzwanie to eq i umiejętności PVP 

co do ilości... gra ponad 2-2,5k  teraz... ale spokojnie... pobijemy tu rekord online wśród serwerów :)

Strona jest w trakcie modernizacji i robimy support. 

Wątpię. 

Pandory nikt nie pobije :)

Co do serwera to spoko, lecz mam w głowie poprzednie niewypały. 

Gram na innym, może jak padnie to tu przyjdę, lecz nie uśmiecha mi się zaczynanie od nowa i w koło to samo. 

Opublikowano

Wprowadzicie nieskończoną zmiankę? Umiliłoby to życie wielu..

Przemyślimy to. Możliwe ze dodamy bo wiele osób o to prosi.

Opublikowano

Ulepki na set 90 lvl gdzie dropią?

Czy poli na P zwiększa dmg? czy tylko czas trwania?

I dmg i czas trwania.

Dodajcie, dodajcie.

//Po ile teraz chodzą szkaty ripa?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Qarth,

Wielka prośba wprowadź zmianke nieskonczona ale z tym zeby pobierala oplate za kazda zmiane tak jak jest teraz. To lepsze wyjscie niz darmowe zmienianie bonow.

Opublikowano

potrzebuje klienta i łatki? czy sam klient wystarczy?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Qarth,

Wielka prośba wprowadź zmianke nieskonczona ale z tym zeby pobierala oplate za kazda zmiane tak jak jest teraz. To lepsze wyjscie niz darmowe zmienianie bonow.

Aha, wolisz tracić kase, niż ją mieć?

Opublikowano

Qarth,

To to wychodzi na to samo co jest teraz. Btw. naprawdę tak chcesz? Ja już wydałem 150kk+ na zmianki, a ile itemów pvp wbiło? 2. Hełm i bransa. A gdzie kolce, buty, nasior, zbrojka, sztylety x2?

tenor.gif

Opublikowano

To to wychodzi na to samo co jest teraz. Btw. naprawdę tak chcesz? Ja już wydałem 150kk+ na zmianki, a ile itemów pvp wbiło? 2. Hełm i bransa. A gdzie kolce, buty, nasior, zbrojka, sztylety x2?

Tak chce tak, po pierwsze nie zasmiecamy sobie eq zmiankami i nie trzeba biegac i kupowac, a itemy perfekt beda jednak troche warte na rynku, a tak gowno beda warte.

Opublikowano

@hool

jakie bonusy tutaj na ww? Z tego co pamietam na s2 trzeba bylo miec diably na smierc i mistyki na zjawke.. tu jest podobnie? (pytam, bo ww jest identyczne jak na s2)

Oraz czy na baronke dzialaja jakies bonusy czy tez tylko potwory - jak na s2?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Qarth,

Wez ku *wa nie wymyslaj, niech wprowadza normalna zmianke bez zadnych oplat tylko jednorazowa przy zakupie taka jak na s2 i bedzie zajebiscie

Opublikowano

Wątpię. 

Pandory nikt nie pobije :)

Co do serwera to spoko, lecz mam w głowie poprzednie niewypały. 

Gram na innym, może jak padnie to tu przyjdę, lecz nie uśmiecha mi się zaczynanie od nowa i w koło to samo. 

Na ravi s2 było bodajże 5k graczy online

Opublikowano

Grałem na wszystkich pozostałych odsłonach Invorii, najlepiej wspominam jedynkę, lecz ten klimacik już nie wróci.. 

Życzę powodzenia z tym ostatnim projektem, lecz mi się zbladło znowu zaczynać na Invorii.

Polecam w 100% ten serwer. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jako że nie wszystkim podoba się nowe świecenie broni dzisiaj w nocy dodamy możliwość wyboru w opcjach gry Nowe Świecenie (to co teraz) lub Podstawowe
Nie będzie to się tyczyć zbroi ponieważ nowe mają podstawowe świecenie + nowe zalezne od zbroi (każda inne).

dOXI3sn.png

Opublikowano

Też jestem za nieskończona zmianką.Eq nie będzie tak zaśmiecone i będzie można zostawić bez obaw postać na całą noc.Znam serwery, na których jest nieskończona zmianka bez opłat a perfekty są w cenie.

Opublikowano

­

Jako że nie wszystkim podoba się nowe świecenie broni dzisiaj w nocy dodamy możliwość wyboru w opcjach gry Nowe Świecenie (to co teraz) lub Podstawowe

Nie będzie to się tyczyć zbroi ponieważ nowe mają podstawowe świecenie + nowe zalezne od zbroi (każda inne).

Zwiększcie też % na drop biologa, bo to nie jest fajne siedzieć po 4h na jednego biologa ;x

Też jestem za nieskończona zmianką.Eq nie będzie tak zaśmiecone i będzie można zostawić bez obaw postać na całą noc.Znam serwery, na których jest nieskończona zmianka bez opłat a perfekty są w cenie.

Na invo s2 była nieskończona, a jednak trochę kosztowały ;p

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...