Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Złota fasoła:

Moby mapa 130

Moby mapa 110

Moby mapa 95

Metin 105

Metin 95

Metin 150

Azrael

Metin 115

A te metki 150 to jaka mapa? 145? i dropia z nich też te zaczarowane kufry i tajemnicze klejnoty?

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam administracja to dzieci nawet nie mogą ogarnąć forum bo sporo graczy nie może konta założyć bo jakieś głupie daty i pozwolenia od rodziców. Żałosne a tak jak wcześniej ktoś wspomniał Hooltras tylko serwery robi dla kasiory i olewka na graczy gówno i syf nie polecam

Jak potrzebujesz pozwolenia, a wiesz, że go nie uzyskasz, to jak nikt nie patrzy, ustaw sobie rok wcześniejszy niż 2002 ;)

Opublikowano

A te metki 150 to jaka mapa? 145? i dropia z nich też te zaczarowane kufry i tajemnicze klejnoty?

Tak. Zaczarowane kufry masz rozpisane wyzej (to nie wszystko).

Opublikowano

Wyzej ci napisałem z czego minimum dropi.

Jeśli to za mało możliwości zdobycia ulepszaczy to nie wiem.. chyba powinny u NPC być.

Tylko że jest pewien problem, zeby isc na jakiegokowliek dunga trzeba bic metki albo bossy na mapach, od 95 do 101 lvl na mapie 95 polecila mi az 1 fasola i nic wiecej. Metka i bossa znalezc graniczy z cudem. Czyli jak nie ubije metina to nie pojde na dunga = 0 ulepkow, do tego zeby wejsc na dunga trzeba po 2x przepustke, z metinow dropia po 1sztuce. Dodatkowo dung na mapie 95 jest od 110 lvl co jest chore, jak mamy wychodzic z tej mapy to dopiero mamy dostepny tam dung.

Opublikowano

Tak. Zaczarowane kufry masz rozpisane wyzej (to nie wszystko).

Quarth , mówiliście rano, że dzisiaj zrobicie strone w 100%. Niestety ale nadal zmiana, przypominanie hasła nie działa. Kiedy rozwiążecie ten problem? Zmiana hasła to coś bardzo ważnego.

Opublikowano

Tylko że jest pewien problem, zeby isc na jakiegokowliek dunga trzeba bic metki albo bossy na mapach, od 95 do 101 lvl na mapie 95 polecila mi az 1 fasola i nic wiecej. Metka i bossa znalezc graniczy z cudem. Czyli jak nie ubije metina to nie pojde na dunga = 0 ulepkow, do tego zeby wejsc na dunga trzeba po 2x przepustke, z metinow dropia po 1sztuce. Dodatkowo dung na mapie 95 jest od 110 lvl co jest chore, jak mamy wychodzic z tej mapy to dopiero mamy dostepny tam dung.

Nie trzeba - można dropic kupony i wygrywać przepustki a jest to prosto zrobić.

A co do strony to nie zalezy od nas tylko od osoby która tą strone kodowała. A zmianka będzie.

Opublikowano

Nie trzeba - można dropic kupony i wygrywać przepustki a jest to prosto zrobić.

A co do strony to nie zalezy od nas tylko od osoby która tą strone kodowała. A zmianka będzie.

To niech ta osoba co kodowała niech się tym zajmie. Nie wiem , ma wakacje czy jak ? Zróbcie coś z tą stroną wreszcie.

Opublikowano

Ludzie przestańcie płakać i ulepki, chcecie zrobić eq w jedzeń dzień a potem płakać ze nie ma co robić na serwie?

Opublikowano

Skrzynie bossów z map 95+ ­opłaca się otwierać, coś oprócz ulepszaczy z nich dropi? Czy lepiej na bestiarza zostawić?

Mnie poleciał pas na 135 lvl daje kryta, potwory i wartosc ataku.

Opublikowano

Co do metkow, to dziś ubilem ponad 30, a nie jedzilem po mapie i szukałem, tylko po prostu expilem, metin się respil ubijalem, zmieniałem ch. Wiec nie mowcie, że nie ma metkow.

Opublikowano

Jeśli rzeczywiście masz aż tak ułatwiać i wprowadzać tą nieskończoną zmiankę to chociaż zostaw normalnie jak teraz w sztukach i dodaj też nieskończoną, ale za nie mniej niż 100kk..

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Jest lipa ze skillami np. u sury WP. Jeśli ma się włączony strach / zbroję i ten skill się załaduje, to po odpale, zamiast dalej działać, to on się po prostu wyłącza. Jest to bardzo uciążliwe np. na dungach bo nie można lognąć tylko trzeba czekać na skille :mellow:

Opublikowano

Jeśli rzeczywiście masz aż tak ułatwiać i wprowadzać tą nieskończoną zmiankę to chociaż zostaw normalnie jak teraz w sztukach i dodaj też nieskończoną, ale za nie mniej niż 100kk..

Chyba nie rozumiesz, że to serwer easy :) Bony nie siadają od razu, więc zanim Ty wymiksujesz full pvp eq to minie tydzień :)

Opublikowano

To niech ta osoba co kodowała niech się tym zajmie. Nie wiem , ma wakacje czy jak ? Zróbcie coś z tą stroną wreszcie.

robi… ciężko jest coś zrobić jak strona była rozkopana. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Mam nadzieje że zadnej niskończonej zmianki nie bd dodawać  bez jaj nie po to ludzie wywalali tyle kasy na zmianki żeby teraz było tak prosto  eq wybonowac, Zostawcie to tak jak jest to chociaż eq perfekt będzie w cenie 

Opublikowano

Ja 500kk wydałem na wymixowanie tarczy i bransy i jakoś wolę żeby teraz wprowadzili tę zmiankę, bo wątpię żeby ktoś eq już wymixował całe :O

Opublikowano

Mam nadzieje że zadnej niskończonej zmianki nie bd dodawać  bez jaj nie po to ludzie wywalali tyle kasy na zmianki żeby teraz było tak prosto  eq wybonowac, Zostawcie to tak jak jest to chociaż eq perfekt będzie w cenie 

By Cie nie było stać nawet na kupienie perf eq. ;)

Opublikowano
­

Co do metkow, to dziś ubilem ponad 30, a nie jedzilem po mapie i szukałem, tylko po prostu expilem, metin się respil ubijalem, zmieniałem ch. Wiec nie mowcie, że nie ma metkow.

Ja expię i co? Jak się zrespi metin to po ubiciu go na każdym innym channelu też jest już ubity ^.^

tenor.gif

Opublikowano

Ja 500kk wydałem na wymixowanie tarczy i bransy i jakoś wolę żeby teraz wprowadzili tę zmiankę, bo wątpię żeby ktoś eq już wymixował całe :O

I o to chodzi co to za przyjemność z gry jak  ktos sobie postawi bsa na noc pójdzie  spać  wstanie rano i ma gotowe całe eq  ( tak to chociaż nie wszyscy bd mieć identyczne eq ) bo trzeba włożyć w to jakiś wysiłek  a nie ograniczyć się do ustawienia bonów w bsie  i na pewno nie każdy bd latał w perfektach  ( chcieliście balans to to  jest odpowiedni balans  wojny pvp wygrywac bd ludzie którzy się bardziej przylożą )

Opublikowano

I o to chodzi co to za przyjemność z gry jak  ktos sobie postawi bsa na noc pójdzie wstać wstanie rano i ma gotowe całe eq  ( tak to chociaż nie wszyscy bd mieć identyczne eq ) bo trzeba włożyć w to jakiś wysiłek  a nie ograniczyć się do ustawienia bonów w bsie  i na pewno nie każdy bd latał w perfektach 

Wysiłek i serwer easy to się nie łączy kolego

Opublikowano

Ponawiam pytanie...

Jakie tutaj bonusy na ww sa potrzebne? Tak jak na s2 - mistyki na zjawke i diably na smierc? :)

Oraz na smoka - co trzeba zeby go wysolowac szamanka?

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...