Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile z metka leci? Opłaca się pójść na tą mapkę? czy lepiej zapierdzielać na baronce?

Lepiej na baronce, bo mało metinów jest a dużo graczy

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile z metka leci? Opłaca się pójść na tą mapkę? czy lepiej zapierdzielać na baronce?

Jeszcze dropi to jakby nie moglo, czasem poleci na 5 metkow

Opublikowano

Lepiej na baronce, bo mało metinów jest a dużo graczy

to trochę się zesrać idzie, 2ulepki z baronki, a trzeba po 10 +może spalić, liiipa

/top

dodacie dziś tą nieskończoną zmiankę?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Nom, graczy jest strasznie dużo, a Hool planuje, żeby było ich jeszcze więcej ;-;

@Qarth zmniejszcie czas respu metków i bossów na mapach 95+. Np. metki 10 minut, bossy 20 minut. Bo przy tylu graczach bardzo ciężko jest cokolwiek znaleźć ;x­

tenor.gif

Opublikowano

to trochę się zesrać idzie, 2ulepki z baronki, a trzeba po 10 +może spalić, liiipa

/top

dodacie dziś tą nieskończoną zmiankę?

Warto też questy robić bo ulepki lecą. Za jakis quest dostałem 4 kufry, no  a takto to perły, ale nie zrobilem all questów jeszcze

Opublikowano

Nom, graczy jest strasznie dużo, a Hool planuje, żeby było ich jeszcze więcej ;-;

@Qarth zmniejszcie czas respu metków i bossów na mapach 95+. Np. metki 10 minut, bossy 20 minut. Bo przy tylu graczach bardzo ciężko jest cokolwiek znaleźć ;x­

Co 10min metki i powinno być dobrze.

Opublikowano

Zlota fasolka tylko z mapy 95 ? Był ktoś już na tym bossie co od 95 się wchodzi?

Na mapce 110 też dropią

Opublikowano

Złota fasoła:

Moby mapa 130

Moby mapa 110

Moby mapa 95

Metin 105

Metin 95

Metin 150

Azrael

Metin 115

Opublikowano

­

Złota fasoła:

Moby mapa 130

Moby mapa 110

Moby mapa 95

Metin 105

Metin 95

Metin 150

Azrael

Metin 115

Array może zmniejszysz resp metków na mapach 95+ do 10 minut? Przy tylu graczach ciężko zbić więcej niż 3 metki na resp.

tenor.gif

Opublikowano

Zlota fasolka tylko z mapy 95 ? Był ktoś już na tym bossie co od 95 się wchodzi?

No ja już byłem chyba z 40 razy... i mam 20 fasolek.

Opublikowano

Złota fasoła:

Moby mapa 130

Moby mapa 110

Moby mapa 95

Metin 105

Metin 95

Metin 150

Azrael

Metin 115

Dodaj drop tych ulepek do ripera też to wtedy to dt bedzie miało jakiś większy sens :s

Opublikowano

Jak na 1 set ulepy tylko z baronówny a tam trzeba iść co najmniej 500 razy to ku*wa skąd tyle tych przepustek ?????????????????????? ­

Powinniście zwiększyć drop tych ulep a nie 2 ulepy a na przerobienie po 10 to jakaś kpina... 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Mega props dla administracji ze zrobili to dla nas z tym swieceniem broni i kolorem DMG gadałem o tym z Hooltrasem i jak widac otwarty na propozycje :) +

Opublikowano

­Array może zmniejszysz resp metków na mapach 95+ do 10 minut? Przy tylu graczach ciężko zbić więcej niż 3 metki na resp.

Na s2 poszybszyli respy i sie niezle gralo, kazdy se nadropil co chcial

Opublikowano

Jak na 1 set ulepy tylko z baronówny a tam trzeba iść co najmniej 500 razy to ku*wa skąd tyle tych przepustek ?????????????????????? ­

Powinniście zwiększyć drop tych ulep a nie 2 ulepy a na przerobienie po 10 to jakaś kpina... 

Ulepszacze na 90 dropią z 29 metinow/boss. 

Minimum:

Weshea
Enedor
Dungeon 130
Dungeon 120
Boss 110lv mapa
Dungeon 110
Dungeon 95
Azrael
Moby 110 mapa
Moby 95 mapa
Metin 115
Metin 95
Metin w grocie
Metin 90
Boss w red lesie
boss w lesie
Czerwony smok
boss 95
general
wiedzma
Beran Setaou
Baronowna
Opublikowano

Array czemu nie moge ninją wejść z buffem na WW człowieku na full IS nie jestem w stanie go zrobić jaka sprawiedliwość jak WP może od tak sobie to robić!!!!!!!!!!!!!!

2ntwai9.gif

Opublikowano

Ulepszacze na 90 dropią z 29 metinow/boss. 

Znalezienie metka na jakiej kolwiek mapie graniczy z cudem nawet o 3-4 rano... 

A tak wgl w tym m2 jest ten best kapitan ? Chciałem ubić do misji szukałem dziś na wszystkich ch co 3h i nic pusto nawet wbiłem o 4 rano i nic ja kur nwm... 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

A tak wgl w tym m2 jest ten best kapitan ? Chciałem ubić do misji szukałem dziś na wszystkich ch co 3h i nic pusto nawet wbiłem o 4 rano i nic ja kur nwm... 

­

Wyzej ci napisałem z czego minimum dropi.

Jeśli to za mało możliwości zdobycia ulepszaczy to nie wiem.. chyba powinny u NPC być.

Opublikowano

Nie polecam administracja to dzieci nawet nie mogą ogarnąć forum bo sporo graczy nie może konta założyć bo jakieś głupie daty i pozwolenia od rodziców. Żałosne a tak jak wcześniej ktoś wspomniał Hooltras tylko serwery robi dla kasiory i olewka na graczy gówno i syf nie polecam

Opublikowano

Nie polecam administracja to dzieci nawet nie mogą ogarnąć forum bo sporo graczy nie może konta założyć bo jakieś głupie daty i pozwolenia od rodziców. Żałosne a tak jak wcześniej ktoś wspomniał Hooltras tylko serwery robi dla kasiory i olewka na graczy gówno i syf nie polecam

Czyli pokazujesz, że nie dorosłeś nawet do założenia konta na forum. Pozdrawiam  B)

­

Patrz ja jakoś dziś o 4 rano zabiłem chyba z 30 bossów oraz metków na mapie 95, to skończ gadać, że graniczy z cudem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...