Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I o to chodzi co to za przyjemność z gry jak  ktos sobie postawi bsa na noc pójdzie wstać wstanie rano i ma gotowe całe eq  ( tak to chociaż nie wszyscy bd mieć identyczne eq ) bo trzeba włożyć w to jakiś wysiłek  a nie ograniczyć się do ustawienia bonów w bsie  i na pewno nie każdy bd latał w perfektach 

Ty chyba nie rozumiesz. Teraz też możesz postawić na noc i co? Poza tym jest to serwer easy, wystarczy, że bony ciężko wchodzą.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wysiłek i serwer easy to się nie łączy kolego

Z tego co wiem to easy medium :) a nie Easy  

Ty chyba nie rozumiesz. Teraz też możesz postawić na noc i co? Poza tym jest to serwer easy, wystarczy, że bony ciężko wchodzą.

No jest wielka róznica bo skończy ci się kasa i nie pobonuje a nieskonczona zmianaka wydasz kase raz i bonujesz ile chcesz ??

hahah, wierzysz naprawdę, że Ci tu się kasa skończy?  :)

Z tego co wiem sporo ludzi ma problem z yangami np teraz i nie maja kasy zbytnio na bonowanie  ja osobiście nie mam z tym jakiegoś super problemu ale na pewno nie wszyscy bd  mogli tak to ogarnąć 

Opublikowano

Z tego co wiem to easy medium :) a nie Easy  

No jest wielka róznica bo skończy ci się kasa i nie pononuje a nieskonczona zmianaka wydasz kase raz i bonujesz ile chcesz ??

hahah, wierzysz naprawdę, że Ci tu się kasa skończy? :)

Opublikowano

Chyba nie rozumiesz, że to serwer easy :) Bony nie siadają od razu, więc zanim Ty wymiksujesz full pvp eq to minie tydzień :)

A to dziwne, bo zacząłem mixować dzisiaj i brakuje mi jeszcze 3 itemów i myślę, że do jutra bez problemu je zrobię. Pieniążków także na te zmianki nie ma problemu zdobyć tylko trzeba posiadać przynajmniej minimalną wiedzę na temat tej gry i trochę rozumu. I nie ma znaczenia, że jest to serwer easy. A jeśli chcesz być taki precyzyjny to jest to serwer easy/medium. Nieskończona zmianka jest zdecydowanie zbędna, a jeśli już to za nie mniej niż 100kk, choć to i tak jest śmieszna cena za bonowanie do woli.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Tak. Zaczarowane kufry masz rozpisane wyzej (to nie wszystko).

Nadal ponawiam pytanie co z misja" PRZEJDZ DT" - juz 4 razy przeszedlem prywatne (ubity ripper) i nadal nic? Tam jest jakas szansa czy o co chodzi z ta misja? Czy trzeba normalne DT przejsc?

Opublikowano

A to dziwne, bo zacząłem mixować dzisiaj i brakuje mi jeszcze 3 itemów i myślę, że do jutra bez problemu je zrobię. Pieniążków także na te zmianki nie ma problemu zdobyć tylko trzeba posiadać przynajmniej minimalną wiedzę na temat tej gry i trochę rozumu. I nie ma znaczenia, że jest to serwer easy. A jeśli chcesz być taki precyzyjny to easy/medium.

Przypominam, że tu liczy się fart. A ja np. wolę wydać kasę na ulepy czy cokolwiek innego niż zmianki ;]

Opublikowano
­

I o to chodzi co to za przyjemność z gry jak  ktos sobie postawi bsa na noc pójdzie  spać  wstanie rano i ma gotowe całe eq  ( tak to chociaż nie wszyscy bd mieć identyczne eq ) bo trzeba włożyć w to jakiś wysiłek  a nie ograniczyć się do ustawienia bonów w bsie  i na pewno nie każdy bd latał w perfektach  ( chcieliście balans to to  jest odpowiedni balans  wojny pvp wygrywac bd ludzie którzy się bardziej przylożą )

Postawi bs'a na noc, a rano będzie gotowe EQ? Gdzie Ty grasz? Cała noc+pół dnia dzisiaj mixowałem kolce, 2 zbrojki, sztyle, nasior i buty, nic nie wbiło. A nie perfekt EQ nikt nie będzie ulepszał, bo będzie dostawał w dupę w pvp. Więc takiemu znudzi się mixowanie tydzień eq i skończy grę :v

tenor.gif

Opublikowano

Logo gildii się buguje, ustawiam swoje własne i je widzę, naatomiast na 2 koncie widzę całkiem inne logo. Naprawcie to 

Opublikowano

­Postawi bs'a na noc, a rano będzie gotowe EQ? Gdzie Ty grasz? Cała noc+pół dnia dzisiaj mixowałem kolce, 2 zbrojki, sztyle, nasior i buty, nic nie wbiło. A nie perfekt EQ nikt nie będzie ulepszał, bo będzie dostawał w dupę w pvp. Więc takiemu znudzi się mixowanie tydzień eq i skończy grę :v

I bardzo dobrze to nie jest serwer PVP /EASY żeby wejść godzina i all miec perfekt . Moim zdaniem jak dodacie ta nieskończoną zmianę bonów będzie to wielki błąd. 

Opublikowano

A to dziwne, bo zacząłem mixować dzisiaj i brakuje mi jeszcze 3 itemów i myślę, że do jutra bez problemu je zrobię. Pieniążków także na te zmianki nie ma problemu zdobyć tylko trzeba posiadać przynajmniej minimalną wiedzę na temat tej gry i trochę rozumu. I nie ma znaczenia, że jest to serwer easy. A jeśli chcesz być taki precyzyjny to jest to serwer easy/medium. Nieskończona zmianka jest zdecydowanie zbędna, a jeśli już to za nie mniej niż 100kk, choć to i tak jest śmieszna cena za bonowanie do woli.

Widać jesteś wyjątkowy

Opublikowano

I bardzo dobrze to nie jest serwer PVP /EASY żeby wejść godzina i all miec perfekt . Moim zdaniem jak dodacie ta nieskończoną zmianę bonów będzie to wielki błąd. 

Widzę typie chyba nie grałeś na poprzedniej edycji. ;)

Opublikowano

Może jakiś admin powie czy co z ta zmianką będzie/ nie będzie bo uj wie co teraz robić jak bd to szkoda kasy na bonowanie w takim razie wole sobie na coś innego ją wydać 

Opublikowano

Po co dalej ciagniecie temat bonow? Array juz napisal na poprzedniej stronie, ze nieskończona zmianka zostanie wprowadzona. Rozwijajcie swoja umiejetnosc czytania ze zrozumieniem, a na pewno bedzie Wam latwiej w zyciu. Dziekuje za uwage, dobranoc.

Opublikowano

Jako że nie zagram a dostałem 3 kody promocyjne  to łapcie or Orła :D

- 7YTBNB76

- MIUXC19C

- TFIB1VX4

Pzdr. ;)

Dzięki za 2 kody :D

Opublikowano

Co do tych metków, nie wiem dlaczego macie takie problemy z nimi.

Ja w 3-4 h uklepałem ponad 100, wystarczy znać respy i się na nie, nie spóźniać. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...