Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Qarth popraw DMG z łuku na marmurku w ripa. Z łuku z krytem biję 15k (łuk na 52+9, 55sr, 20dt), a z fms'a 26k (59sr, 20dt).­

Z czerwonym smokiem to samo, łuk 13k, fms 17k.

tenor.gif

Opublikowano

@Qarth popraw DMG z łuku na marmurku w ripa. Z łuku z krytem biję 15k (łuk na 52+9, 55sr, 20dt), a z fms'a 26k (59sr, 20dt).­

jakim cudem tak bijesz jak ja miecz niebios +9  65 sr 20 dt bije 8k z kryta? 

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

Ja bije po 22k, wiec nie wiem co to za czary hahahahah

BTW. Nagrody z loterii sie zmienia na lepsze/inne?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano
­

Serio da się tak mało bić z marmurku? xD Wszystkie wody, rosy, nowe rosy masz? 100% na DT?

tenor.gif

Opublikowano

­Serio da się tak mało bić z marmurku? xD Wszystkie wody, rosy, nowe rosy masz? 100% na DT?

80 dt, niebos +9 sr 65, marmurek, all rosy i wody, czarowane ostrze 8,5k kryt 

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

­

Nigdy.

Aha? To jest metin, wszędzie masz to samo. Co Ty chcesz umilającego expa, drop SM z potworów?

No to ku*wa zarób sobie w grze. Na niemal każdym serwerze tak masz. O SM teraz nie jest trudno. Jakbyś sobie wbił i pochodził na DT/WW przez kilka dni to byś zarobił na full IS'a do expa i pvp, ale nie, bo jesteś leniwy i najlepiej niech IS będzie u handlary.

Jak możesz pajacu j****y zarobić na coś z is-u w grze? Skoro itemami na stałe nie da się handlować? Tak jak myślałem "niedojebanie mózgowe"

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

Rly? NPC po za kołem wstydzilibyście się nie lepiej było dać npc do koła? Teraz spokojnie przeczytać poli dowodzenie to cud gdy pajace biją non stop z obcego królestwa... co mogą sądzić o tym gracze co dopiero zaczynają...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

­

80 dt, niebos +9 sr 65, marmurek, all rosy i wody, czarowane ostrze 8,5k kryt

Odbuguj czarowane autopotką.

Jak możesz pajacu j****y zarobić na coś z is-u w grze? Skoro itemami na stałe nie da się handlować? Tak jak myślałem "niedojebanie mózgowe"

Chyba Ty jesteś jakiś niedojebany. Może z łaski swojej najpierw wejdziesz na serwer, potem będziesz komentował? Wiesz, że są wprowadzone kupony SM, które można spokojnie kupić od graczy ładujących w IS? O ile wiesz co to są kupony, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że osoba pokroju Twojej może mieć IQ większe niż ziemniak.

@Qarth popraw ten DMG z łuku na marmurku, bo to jest śmieszne. W kokony na baronównie biję 2k więcej z łuku na 52, który ma 4sr mniej od fms'a+9... Nie mówiąc o tym, że w inne bossy większy DMG siada z fms'a.

tenor.gif

Opublikowano

Po godzinie z kawałkiem udało mi się wydropić pierwszy zwoj do biologa jeszcze tydzień i myślę ze ukończę misję!!

Opublikowano

Z czerwonym smokiem to samo, łuk 13k, fms 17k.

Sprawdze czy nie ma abs na łuki za dużego podczas przerwy (dziś w nocy bedzie).

I nie ma bonów za misje poboczne.

A drop do misji może jeszcze dzis troche poprawie.

Opublikowano

Juz 199 lvl o.O ?

Dużo ludzi gra? Oplaca sie wejsc?

Dużo lekko gra 2k a zobaczysz co bd za kilka dni ;) Hool jeszcze sie nie rozchulal.

Opublikowano

­

jestt jakaś łatka któa zamienia moby na dzikie psy ???? jak tak do poproszę linka

Tam gdzie masz ustawianie trybów pvp itp. na dole masz zmianę na psy.

­

Juz 199 lvl o.O ?

No jeśli typ nie robi eq, tylko expi cały dzień i całą noc to tak ma :v

Btw. ten top1 to jak miał bodajże 186lvl pisał, że trutę kupi, więc...

@Hool (New acc) rekord pandory też chcecie pobić? ;3

tenor.gif

Opublikowano

Juz 199 lvl o.O ?

to easy jedyne wyzwanie to eq i umiejętności PVP 

co do ilości... gra ponad 2-2,5k  teraz... ale spokojnie... pobijemy tu rekord online wśród serwerów :)

Strona jest w trakcie modernizacji i robimy support. 

gnvNjpf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...