Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Optymalizacja SS'ie ^^ Do tego te szkaty w IS.... to już jest przegiecie pały... Juz specjalki lataja... A jak dawniej sie taka droplo to byles  zarobiony w c**j...

Kilka osob z topki tez bugowalo expa a nie zostali zbanowani :)

A dokładnie co ssie w tej optymalizacji? 

Szkaty są tak samo jak na innych odsłonach inv

Kto bugował exp i nie został zbanowany? max lvl jak był bug to został 94 (po przerwie naprawczej)... a 94 lvl wbija się w 1h. 

gnvNjpf.png

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto bugował exp i nie został zbanowany? max lvl jak był bug to został 94 (po przerwie naprawczej)... a 94 lvl wbija się w 1h. 

Przy dużej ilości mobów, spadają FPS. Niby na każdym serwerze tka jest, ale tutaj to już masakra.

Opublikowano

Wbij na ostatnie pietro dt/ww ;) To samo co na inv s1 i inv s2... Kickanie czy tez wywalanie z dungow.

Ale tym razem zjebaliscie po calosci z tym IS'em..

Opublikowano

No wlasnie przegladnalem IS i jestem troche... zalamany.

Szkaty w IS? Serio..? To juz masakryczny minus. Do tego ceny petów czy kostiumow 30 dniowych - raczej powinny byc "troszke" nizsze.

Ja się nie mylę to ty grałeś na invori i nie wiedziałeś że szkaty ripera etc zawsze były w is ? xD Co do cen przedmiotów to samo, także nie rozumiem. 

Osobiście nie gram, ale polecam i powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Na serwerze nie ma nic szczególnego, żadnych powiększonych respów, długie i nudne doungeony, administrator po propozycjach mówi że yangi i drop nie będzie spadał każdemu graczu z nieba(???).

Nudno się gra, nie ma co robić, bo tam nic szczególnego nie ma.

Żadnych elementów umilających expa chociażby.

­

Opublikowano

Wszystko co na stałe trzeba kupić za PLNY. Totalny rozpierdol pod is-a. Rozumiem, że trzeba zarabiać na utrzymanie serwera, ale tutaj to chyba zbieracie na wakacje w 5 gwiazdkowym hotelu w Hiszpanii. Ja osobiście na takie serwer sram bo nie mam zamiaru wydawać hajsu na gre.

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

­

Kiedy rework s2?

Nigdy.

Na serwerze nie ma nic szczególnego, żadnych powiększonych respów, długie i nudne doungeony, administrator po propozycjach mówi że yangi i drop nie będzie spadał każdemu graczu z nieba(???).

Nudno się gra, nie ma co robić, bo tam nic szczególnego nie ma.

Żadnych elementów umilających expa chociażby.

Aha? To jest metin, wszędzie masz to samo. Co Ty chcesz umilającego expa, drop SM z potworów?

Wszystko co na stałe trzeba kupić za PLNY. Totalny rozpierdol pod is-a. Rozumiem, że trzeba zarabiać na utrzymanie serwera, ale tutaj to chyba zbieracie na wakacje w 5 gwiazdkowym hotelu w Hiszpanii. Ja osobiście na takie serwer sram bo nie mam zamiaru wydawać hajsu na gre.

No to ku*wa zarób sobie w grze. Na niemal każdym serwerze tak masz. O SM teraz nie jest trudno. Jakbyś sobie wbił i pochodził na DT/WW przez kilka dni to byś zarobił na full IS'a do expa i pvp, ale nie, bo jesteś leniwy i najlepiej niech IS będzie u handlary.

tenor.gif

Opublikowano

Wbiłem 140 lv i przyznam szczerze, że nic szczególnego mnie nie spotkało.

Troszeczke nuda, małe respy mobów jak na easy, bardziej mi to pl przypomina z tymi respami.

Przyznam szczerze, że od invorii s1 to prawie żadnych zmian, a szkoda.

Aha i na mapce 130, często mi wywala ch2 jak się teleportuję na nią.

Ogólnie skille wp'ka się bugują.

Może w późniejszych dniach serwer stanie się ciekawszy, zobaczymy.

Opublikowano

Wbiłem 140 lv i przyznam szczerze, że nic szczególnego mnie nie spotkało.

Troszeczke nuda, małe respy mobów jak na easy, bardziej mi to pl przypomina z tymi respami.

Przyznam szczerze, że od invorii s1 to prawie żadnych zmian, a szkoda.

Aha i na mapce 130, często mi wywala ch2 jak się teleportuję na nią.

Ogólnie skille wp'ka się bugują.

Może w późniejszych dniach serwer stanie się ciekawszy, zobaczymy.

Proponowałem na forum żeby zwiększyć respy ale po co...

­

­

Opublikowano

Yebać serwery takie jak ten. HAJS HAJS HAJS, Nawet nie potrudzili się żeby urozmaicić troszkę grę od czasów inv s1. 

Dungi w dzisiejszych czasach robi się 5-10 minut a nie ku.rwa godzine na jednym dungeonie.

Is.. czasowy? Nie mogliby tego zmienić na stałe? Nie ! 

Bugów więcej niż dzieci głodnych w afryce.

"Rapu się nie słucha, nim się żyje."

Dzień bez słuchawki w uchu nie zdarza mi się od co najmniej 4 lat ; >

Opublikowano

Proszę o możliwość anulowania misji tych zwykłych typu: Królowa pająków, Lodowa wiedźma... bardzo przydałaby się ta opcja :)

Moge dodac ale po przerwie.

Opublikowano

Bardzo fajnie się gra na serverze, jednak powinniście odwiedzić forum i przeglądnąć dział "propozycje". Brakuje takich rzeczy jak : Łucznicy podlatujący pod miecz, marmurek za 1kk? spoko, ale nieskończony powinien być, masa niepotrzebnych misji, za małe spoty na mapach 95+ i wiele innych. Prosze ogarnijcie forum

UggNk9.gif

Opublikowano

Ja się nie mylę to ty grałeś na invori i nie wiedziałeś że szkaty ripera etc zawsze były w is ? xD Co do cen przedmiotów to samo, także nie rozumiem. 

Osobiście nie gram, ale polecam i powodzenia. 

No tak, byly i to byl blad, ktorych na s2 troche tez bylo. Nie sadzilem, ze popelnia go po raz kolejny, bo to jest serio co najmniej smieszne :)

DH blokniemy po przerwie technicznej. Myśleliśmy, że jest zablokowane a tu proszę  :)

A co do loterii.. czemu nie dodacie tam nic faktycznie przydatnego? :P Nawet kupon 10sm bylby fajnym urozmaiceniem (z mala szansa na trafienie), szczegolnie ze z reguly dostaje sztabki albo przepustke jakas.. 

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...