Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche chujnia z tymi limitami na mapy bo jak chce sobie np na baronówce podropić na 110lvlu to juz sobie nie wejde a przepy przepadaja... moglibyscie to usunac :x

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba przez Twoją głupotę :) Zapraszam na serwer, bardzo dużo graczy <3

Przez głupotę?  Na każdym serwerze easy/med nawet na hardach jest 100% do +3 czy +4. Myślałem że tutaj tez jest. Poza tym, to nie ma nic do rzeczy, bo chcę wiedzieć, ile mam % na pomyślne ulepszenie.

Opublikowano

­

co lepiej otwierac szkaty ripa czy wymieniac?

Wymieniać.

Przez głupotę?  Na każdym serwerze easy/med nawet na hardach jest 100% do +3 czy +4. Myślałem że tutaj tez jest. Poza tym, to nie ma nic do rzeczy, bo chcę wiedzieć, ile mam % na pomyślne ulepszenie.

Przecież miałeś komunikat, że może spalić.

tenor.gif

Opublikowano

Trochę lipa że shopow offline nie ma i muszę znowu ustawiać 30 x shopa dziennie a tlumaczenie że zabrakło by miejsca w m1 jest głupie ... Wystarczy z głową pomyśleć i np od 140 lvl shopa offline

Opublikowano

Kiedy poprawicie przypominanie hasła ? Po kliknięciu przypomnij jest białe tło i nic się nie wczytuje.

Dzisiaj. 

Trybi Wam invoria na win10 bez problemu?

tak.

Aha? Biję już metki mordu w DT i kick... Fajnie.­

zdarza się ale nie z winy serwera.. już prędzej clienta gry. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Brak sklepów off-line to wielki minus.
Działający DH to wogóle już nie do pomyślenia.
Zapowiadało się fajnie ale jednak szkoda czasu.

Opublikowano

Administracjo, sprawdźcie gracza o nicku OragneS , ma drop hacka , przed chwilą zabrał całego dropa. Ładne zabezpieczenia macie :)

Opublikowano

Administracjo, sprawdźcie gracza o nicku OragneS , ma drop hacka , przed chwilą zabrał całego dropa. Ładne zabezpieczenia macie :)

Gościu to jest forum o cheatach. Zgłoś to na innym forum.

Opublikowano

Gościu to jest forum o cheatach. Zgłoś to na innym forum.

Twoim tokiem rozumowania to możemy grać wszyscy na hackach i administracja nic z tym zrobi ? Żałosny jesteś. 

Opublikowano

­

Czemu w kazdej trucie jest 12% srednich :)?

Pewnie dzieci kopiują z czatu i wysyłają ponownie jedną i tą samą trutę xD

Księga Zielarstwa jest od danego poziomu, czy co? Bo jak chcę ją przeczytać to nic się nie dzieje.

A dobra, trzeba najpierw pójść do Zielarza :P

tenor.gif

Opublikowano

Optymalizacja SS'ie ^^ Do tego te szkaty w IS.... to już jest przegiecie pały... Juz specjalki lataja... A jak dawniej sie taka droplo to byles  zarobiony w c**j...

Kilka osob z topki tez bugowalo expa a nie zostali zbanowani :)

Opublikowano

No wlasnie przegladnalem IS i jestem troche... zalamany.

Szkaty w IS? Serio..? To juz masakryczny minus. Do tego ceny petów czy kostiumow 30 dniowych - raczej powinny byc "troszke" nizsze.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...