Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że nie wszystkim podoba się nowe świecenie broni dzisiaj w nocy dodamy możliwość wyboru w opcjach gry Nowe Świecenie (to co teraz) lub Podstawowe

Nie będzie to się tyczyć zbroi ponieważ nowe mają podstawowe świecenie + nowe zalezne od zbroi (każda inne).

Dlaczego misja przejdz DT nie dziala? Chyba ze trzeba kilka razy przechodzic? 2 razy juz rippera ubilem i nadal nic z tym? Jakis % szansy na drop tego przedmiotu jest czy wykonania misji czy o co chodzi? Mowie tutaj o prywatnym DT.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Zwiększcie też % na drop biologa, bo to nie jest fajne siedzieć po 4h na jednego biologa ;x

Ja akurat na 1 biologa  dropię max 20 minut (co prawda mam dopiero 2 skończone, ale drop jest chyba ogólny)

Opublikowano

Jako że nie wszystkim podoba się nowe świecenie broni dzisiaj w nocy dodamy możliwość wyboru w opcjach gry Nowe Świecenie (to co teraz) lub Podstawowe

Nie będzie to się tyczyć zbroi ponieważ nowe mają podstawowe świecenie + nowe zalezne od zbroi (każda inne).

A dodacie tez dzisiaj zmianke?

Opublikowano

Udostępnijcie wszystkie mapy dla każdego przedziału lvlowego(chodzi mi o to, by do v3 mozna bylo wbic np na 200lvlu, a nie do 100), bo nie moge nawet questa z królową teraz zrobić na 110lvlu ani przepustek na baronke wykorzystać...

Opublikowano

­

Udostępnijcie wszystkie mapy dla każdego przedziału lvlowego(chodzi mi o to, by do v3 mozna bylo wbic np na 200lvlu, a nie do 100), bo nie moge nawet questa z królową teraz zrobić na 110lvlu ani przepustek na baronke wykorzystać...

To na baronkę zrób dropka, a królową możesz przyzwać za 150 IP :v

Też jestem za zniesieniem tego.

tenor.gif

Opublikowano

Kiedy rework s2 ? bo w tej chwili wygląda tak : http://scr.hu/2rvo/hb5d7o normalnej godzinie. Aż żal gdy wszedłem zobaczyć co się dzieje, to samo było z s1.  Sorry Hool, zawsze polecałem twoje serwery, ale w tej chwili muszę zmienić zdanie, bo zamiast zająć się jednym to zajmujecie się drugim i potem jest rework za reworkiem. Ja rozumiem każdy ora jak może ale gdybyście zajmowali się tylko invoria to fakt może byście mniej zarabiali ale przynajmniej by was ludzie popierali. Wiesz dlaczego nie zagram na tej edycji bo wiem, że za parę miesięcy będzie to samo co z poprzednimi, a marnować czasu to mi się już nie chce. I TYLE Pozdrawiam. 

xD 

Opublikowano

Też jestem za nieskończona zmianką.Eq nie będzie tak zaśmiecone i będzie można zostawić bez obaw postać na całą noc.Znam serwery, na których jest nieskończona zmianka bez opłat a perfekty są w cenie.

Na s2 to bylo ;P

Opublikowano

Zmienie to dzisiaj.

Opublikowano

W losowych komnatach w grocie (jest pare ich).

Co z ta misja " Przejdz DT" 2x zrobilem prywatne i nic, trzeba kilka razy czy jest jakas szansa na wykonanie tej misji czy o co chodzi?

Opublikowano

­

Ludziska! Mam pytanie ile mixowaliście swoje kolce do pvp? 4x15 i 10lud? Bo ja mieszam już 5h na 6 sztuk i nic nie wchodzi, to jest żenada, tylko tyle mogę powiedzieć.

To ktoś tutaj ma już perf kolce? lol

O której będzie nocna przerwa?

tenor.gif

Opublikowano

Dacie tą nieskończoną zmianke ­? To jest serwer easy Nie dość że te zmianki są drogie ja np na 95 lvlu mam 70kk i to nawet nie wystarczy na zmixowanie całego eq jak up było napisane ktoś mixuje kolce 5h to ja nwm ile hajsu na to poszło...  na s2 była to czemu tutaj nie ? 

Ktoś mi powie gdzie jest wejście na baronówne ? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Dacie tą nieskończoną zmianke ­? To jest serwer easy Nie dość że te zmianki są drogie ja np na 95 lvlu mam 70kk i to nawet nie wystarczy na zmixowanie całego eq jak up było napisane ktoś mixuje kolce 5h to ja nwm ile hajsu na to poszło...  na s2 była to czemu tutaj nie ? 

Ktoś mi powie gdzie jest wejście na baronówne ? 

Pewnie podczas nocnej przerwy dadzą nieskończoną zmiankę, jak nie to to będzie katorga i podejrzewam, że połowa serwera odejdzie bo braknie im hajsu na ulepszanie <3 tak niestety bywa, ale może to i dobrze. Więcej metków dla mnie. <3

Opublikowano

Pewnie podczas nocnej przerwy dadzą nieskończoną zmiankę, jak nie to to będzie katorga i podejrzewam, że połowa serwera odejdzie bo braknie im hajsu na ulepszanie <3 tak niestety bywa, ale może to i dobrze. Więcej metków dla mnie. <3

No zmianki wsysaja nieźle hajs

Opublikowano

to jak już tak dodajecie rzeczy, to dodajcie % na ulepszenie. Bo dziwnie się czuję, nie widząc ile jest %. Aż dziwi mnie, jakim cudem na ulepszenie party do +6 poszło 38 bodzi o.O

@Gordonix    Gdzieś ty tego SS robił? Shopów sporo nie ma, najpotrzebniejsze rzeczy można kupić, ale 70% serwera non stop biega po spotach.  http://prntscr.com/7znxwa

Opublikowano

­

A to jest jakiś wyczyn? serwer easy, takie kolce na 6 sztuk powinny się wbijać max po 1h, mi się mixuje już 5h....

Mi przez całą noc nie zmixowało nic, mixowałem 5 itemów :P

Po co na beranie są te metki, skoro je się bije 3x dłużej, niż berana?

Boże, jakie dzieci tu grają... Jakiś Noxen chciał sksuć mi metka, wszedł pod moje hity, zginął i mi grozi, że żadnego metka nie ubije XDDD Mamo, boję się :(

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...