Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­No zagrałem i powiem tak, serwer jest świetny, dopracowany i bardzo fajne są te misje fabularne.

Metin2list_GIF.jpg

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile osób gra ? :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

z zapisów wychodzi, że w ciągu 15min wczoraj było zalogowane 3tys kont... 

Myślę, że z 2k jest a dokładne online podamy dzisiaj w godzinach szczytu... postaramy się podpromować jeszcze. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

moje konto z dużą literką A na początku w loginie nie działało
założyłem więc nowe z małą literką a. zalogowałem się, wykorzystałem 2 kody promocyjne na sm miałem 140sm
wylogowałem się
zalogowałem wpisałem z małej literki login
a jestem zalogowany na koncie z dużej literki na którym nie mam sm 
TAK TO NIE BEDZIE DAWAĆ MOJE SM ://///////

moge podać kody lub wysłać zrzut ekranu, że dostałem te sms ;)

PONAWIAM

@hool (New acc)

Opublikowano

moje konto z dużą literką A na początku w loginie nie działało

założyłem więc nowe z małą literką a. zalogowałem się, wykorzystałem 2 kody promocyjne na sm miałem 140sm

wylogowałem się

zalogowałem wpisałem z małej literki login

a jestem zalogowany na koncie z dużej literki na którym nie mam sm 

TAK TO NIE BEDZIE DAWAĆ MOJE SM ://///////

moge podać kody lub wysłać zrzut ekranu, że dostałem te sms ;)

PONAWIAM

@hool (New acc)

na PW wyjaśnij i podaj loginy. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

jakie tu są max średnie ? xD

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

I teraz po akcji z tymi SM (dodam darmowymi! za kody promocyjne które dostałem smsem, śmiem twierdzić, że za uczestniczenie w poprzedniejj edycji invorii)

sm odzyskane

NIech ktoś mi powie, że oni lecą na hajs to sam przyjade i zastrzele ;)

Śmiało polecam, chociażby ze względu na administracje, która ma zapierdol i tak, a pomogła mi dość szybko.

POLECAM SERWER W OPÓR

Pozdrawiam

Opublikowano

Macie zaj*** drogi is..

W przeliczeniu, ze ktos nie moze robic przelewow, ma tylko do dyspozycji SMS. Pokaze wam jak to jest.

Eq pvp na stale.

Fryzurka - 760 SM

Kostium - 840 SM

Pet - 600 SM

Dodajac to wszystko wychodzi 2200SM co daje x4 kody po 30,75.

Eq exp na stale.

Fryzurka - 660 SM

Kostium - 720 SM

Pet - 450 SM

Co daje 1830 SM. Czyli x3 razy kod po 30,75 i x1 kod za 23,37.

Przechodzac dalej, serwer totalnie podchodzacy pod IS. Jest gowno warty, wiec ten kto ma kase tu zostanie. S2 padlo padlo, a s1 padnie jeszcze szybciej niz Ci sie wydaje.

Jestes taki zachlanny na ta kase Array z Hoolem, ze w glowie sie to nie miesci. Tacy pro technicy, a przeoczyli bug expa. Ciekawe co jeszcze przeoczyliscie.. Kolejny serwer tworzony pod kase, bo kasa sie im nie zgadza. Jestescie zalosni.

Opublikowano

­

Macie zaj*** drogi is..

W przeliczeniu, ze ktos nie moze robic przelewow, ma tylko do dyspozycji SMS. Pokaze wam jak to jest.

Eq pvp na stale.

Fryzurka - 760 SM

Kostium - 840 SM

Pet - 600 SM

Eq exp na stale.

Fryzurka - 660 SM

Kostium - 720 SM

Pet - 450 SM

Przechodzac dalej, serwer totalnie podchodzacy pod IS. Jest gowno warty, wiec ten kto ma kase tu zostanie. S2 padlo padlo, a s1 padnie jeszcze szybciej niz Ci sie wydaje.

Jestes taki zachlanny na ta kase Array z Hoolem, ze w glowie sie to nie miesci. Tacy pro technicy, a przeoczyli bug expa. Ciekawe co jeszcze przeoczyliscie.. Kolejny serwer tworzony pod kase, bo kasa sie im nie zgadza. Jestescie zalosni.

Widzę, że kolejna osoba pokroju penero... Tutaj IS w porównaniu do innych serwerów jest mega tani. Nie możesz przelewów? Masz też PSC. Zresztą, wystarczy, że kupisz IS do expa, a potem jeśli umiesz grać (choć nie sądzę) to spokojnie sobie zarobisz na IS do pvp. Chociaż naprawdę, nie trzeba tutaj nic wydawać. Solo ogarniesz każdy dungeon bez IS. Wejdź na serwer, pograj, a potem narzekaj. Nie próbuj na siłę zniechęcać do serwera, bo gra tu w pizdu osób, którym serwer się podoba. A jeśli nie umiesz grać, nie poradzisz sobie na tym serwerze to lepiej skończ z tą grą lub pograj na xenoxie.

tenor.gif

Opublikowano

Macie zaj*** drogi is..

Eq pvp na stale.

Fryzurka - 760 SM

Kostium - 840 SM

Pet - 600 SM

Eq exp na stale.

Fryzurka - 660 SM

Kostium - 720 SM

Pet - 450 SM

Pisałem ze nie musisz nic kupować i nie musisz tutaj nawet grać bo płaczesz jakbyś pierwszy raz w metina grał i nie wiedział, że ta gra jest pay2win. W dodatku IS tutaj w porównaniu do innych serwerów serio jest dobry i tani. W dodatku wszystkiego się można dorobić w grze.

Opublikowano

Macie zaj*** drogi is..

Eq pvp na stale.

Fryzurka - 760 SM

Kostium - 840 SM

Pet - 600 SM

Eq exp na stale.

Fryzurka - 660 SM

Kostium - 720 SM

Pet - 450 SM

A co za problem iść do sklepu i kupić sobie psc ? xD przecież żadnego konta mieć nie potrzeba. Co do invori is zawsze był drogi oraz strasznie potrzebny ale ja osobiście z tym problemu nie miałem, ponieważ all można kupić za yangi ; D 

xD 

Opublikowano

Jedyne co mozna kupic to SM.. bo wszystko inne nie mozna przekladac, wiec sobie daruj i skonczmy gatke. Dla mnie invoria zawsze byla i bedzie gownianym serwerem, gdzie Array znow oleje graczy i bedzie wysylal swoich pacholkow, ktorzy beda banowac, za wyrazenie swojej opini.

Opublikowano

Jedyne co mozna kupic to SM.. bo wszystko inne nie mozna przekladac, wiec sobie daruj i skonczmy gatke. Dla mnie invoria zawsze byla i bedzie gownianym serwerem, gdzie Array znow oleje graczy i bedzie wysylal swoich pacholkow, ktorzy beda banowac, za wyrazenie swojej opini.

A kto Ci każe kupować full is? Starczy pet i coś tam do expa i tyle. Przy poświeceniu troche czasu zapewniam Tobie, że kupisz za yangi full is. Sam gram na serwerze bez isa i jakoś problemu nie mam z tym, że nie mam przedmiotów z isa. 

80% adminów olewa serwery po jakimś czasie, bo już ich nie interesuje, jak przy starcie. Gram na prywatnych serwerach pare lat i wiem, że na początku jest fajne, ale potem admin coraz mniej interesuje się serwerem i to jest normalna rzecz przy tych serwerach.

Jeśli serwer gówniany to po co wypowiadasz się o itemshopie? Ja jak mam kogoś serwer w dupie to się nie wypowiadam się na temat serwera, bo gówno mnie obchodzi co się z tym serwerem dzieje.

Przepraszam za jakieś błędy czy c**j wie co, ale jestem po pracy i idę własnie w kimono. Baj :D

Opublikowano

W teamie jesteśmy tylko ja i array. Obaj się staramy.

Co do IS... zawsze możesz kupić zwój w IS... cenny musimy balansować aby gość co kupi SM za 100zł nie rozwalił rynku i to nie chodzi, że my chcemy zarobić bo więcej byśmy zarobili jakbyśmy dali peta za 10zł SMS bo wtedy prawie każdy by wysłał SMS po niego a Ci co wysyłają po 100zł np... kupili all i jeszcze sprzedawali drugie tyle na rynku... rozwaliłoby to totalnie rynek. 

Poza tym staramy się dawać Wam dużo SM za darmo chociażby wysyłając Wam SMSy które kosztowały mnie już 3,6tys (jedno rozesłanie SMSów do 10tys osób ponad.. kosztuje mnie 1200zł z groszami (1 sms 0,12gr)) 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Nie no co jak co, ale żeby nie było widocznego % na ulepszenie? Przez waz spaliłem bron 52 lvl na +1 i cofnęło do FMS'a....

Chyba przez Twoją głupotę :) Zapraszam na serwer, bardzo dużo graczy <3

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...