Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego bez rękawicy nie poleciał mi drop na 100 lvl z berana, a z rekawicą tak, dodam, że wcześniej ubiłem 1 metka, a teraz 3 :( może to ma jakies znaczenie :D

Nie ma znaczenia, bo ja ubijam go bez metkow :)

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

W nocy powinniście również dodać możliwość zdejmowania pdka. Oczywiście jestem za nieskończoną zmianką oraz nieskończonym marmurkiem :)

UggNk9.gif

Opublikowano

Kiedy naprawicie przerabianie stalki dla szamana na szmaragda? Chcę robić kolejny etap zbroi i nie mogę do cholerci....

Nie zaaktualizowaleś clienta to nie możesz.

Opublikowano

Jako że nie wszystkim podoba się nowe świecenie broni dzisiaj w nocy dodamy możliwość wyboru w opcjach gry Nowe Świecenie (to co teraz) lub Podstawowe

Nie będzie to się tyczyć zbroi ponieważ nowe mają podstawowe świecenie + nowe zalezne od zbroi (każda inne).

dOXI3sn.png

@Qarth a nieskończona zmianka też dziś będzie? Btw. o której ten reset?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

W nocy powinniście również dodać możliwość zdejmowania pdka. Oczywiście jestem za nieskończoną zmianką oraz nieskończonym marmurkiem :)

o luju nieskończony marmurek też był by z*******y ale raczej go nie dodadzą... Szkoda  -.-

Ktoś mi powie gdzie jest ten npc od dungów ? 

Gdzie jest wejscie na smoka ? I na baronówne muszę iść na koniec v2 czy jest jakiś npc ? 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

@Qarth a nieskończona zmianka też dziś będzie? Btw. o której ten reset?

o luju nieskończony marmurek też był by z*******y ale raczej go nie dodadzą... Szkoda  -.-

Ktoś mi powie gdzie jest ten npc od dungów ? 

Gdzie jest wejscie na smoka ? I na baronówne muszę iść na koniec v2 czy jest jakiś npc ? 

­

baronka ma wejście w v3 u npc

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

­

Najpierw te nagonki przeciwko mpcforum a teraz reklamujecie się tutaj, nie wstyd wam?

Bo jak prezka na MPC jest to zawsze dojdzie te 50 graczy, może biednie, ale zawsze coś B)

@Qarth dodacie w nocy nieskończoną zmiankę? Bo nie wiem, czy wydawać wszystkie yangi na (nie)zmixowanie eq.

tenor.gif

Opublikowano

ulepszacze na set 90 lvl dropią gdzieś indziej oprócz baronki? Potzeba 60 szt. każdego, do tego nawet nie wiadomo, czy jest 100% na przerobienie. Z baronki z rękawiczką lecą max 2 ulepki.

Opublikowano

Chciałem zagrać, ale jak czytam, że znowu trzeba chodzić 200 razy na dunga żeby eq zrobić to chyba podziękuję.

Nie trzeba chodzić tyle razy na jeden dungeon - masz mnóstwo możliwości zdobycia ulepszaczy.

Opublikowano

ulepszacze na set 90 lvl dropią gdzieś indziej oprócz baronki? Potzeba 60 szt. każdego, do tego nawet nie wiadomo, czy jest 100% na przerobienie. Z baronki z rękawiczką lecą max 2 ulepki.

z metinów na mapie od 95 (o ile chodzi ci o te na przerobienie na 1 set)

Opublikowano

i dobrze, że eq trzeba robić bardzo długo, przynajmniej na prywatnych serwerach takich jak invoria ta gra zyskuję charakteru jak prawdziwe MMORPG 

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

z metinów na mapie od 95 (o ile chodzi ci o te na przerobienie na 1 set)

Ile z metka leci? Opłaca się pójść na tą mapkę? czy lepiej zapierdzielać na baronce?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...