Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko mi się wydaje że graczy ubywa? duzo osob z tego co widze sella konta. co jest tego przyczyna? 

ZabQ i Sh4ke maja zaczac serie na yt z tego co widzialem, moze cos przybedzie :p

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tylko mi się wydaje że graczy ubywa? duzo osob z tego co widze sella konta. co jest tego przyczyna? 

nikt nie bedzie gral na 1 serverze caly czas

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

jedni przychodzą drudzy odchodzą to jest normalne ;)

jeżeli chodzi o reklamę zabq i szejka daje im max kilka odcinków, teraz są napaleni ale jak zobaczą trudność gry 200 + to im się szybko odechce. Serwer zbytnio dla cipek nie jest, trzeba ostro napierda.lac by coś osiągnąć ;p 

xD 

Opublikowano

Jeśli chodzi o reklamę to reklama jest ogromna na facebooku, jeden post sponsorowany potrafi dotrzeć do 60k+ osób (które interesują się Metinem wg facebooka). Takich postów potrafi być kilka miesięcznie. To duuża reklama i o wiele lepsza niż ytberzy, którzy kiedyś kończą, a zgraja "fanów" wraz z nimi, bo "gdzie Pan, tam i ja".

Starszyzna nie będzie grała wiecznie, grunt to to, że na ich miejsce przychodzą nowi i nie wpływa to na ogólną liczbę graczy na serwerze. Jak odpoczną wrócą, a na pewno po mega aktualizacji (zauważyłam, że niektórzy już się denerwują od tego czekania - ale chyba lepiej mieć dopracowany update, niż zrobiony na szybko). Domeną długotrwałych stabilnych serwerów jest to, że się do nich i tak kiedyś wraca.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Witam i o zdrowie pytam hehe a tak na serio mam pare pytań:

Czy na serwie można sellać/kupować yangi tzn pisać na ogólnym?

Ile osób +/- gra?

Gdzie najszybciej sie dorobić/ zarobić yangi :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

jeżeli chodzi o reklamę zabq i szejka daje im max kilka odcinków, teraz są napaleni ale jak zobaczą trudność gry 200 + to im się szybko odechce. Serwer zbytnio dla cipek nie jest, trzeba ostro napierda.lac by coś osiągnąć ;p 

Jeszcze się zdziwisz.

Graczy jest sporo, na każdym CH, przykładem może być kopalnia w której siedzę, mnóstwo ludzi siedzi o każdej godzinie.

Opublikowano

grałem tutaj kiedyś.

było w miarę fajnie.

wbiję dzisiaj ponownie, aby looknąć zmiany :D

@Edit

ile ludu online tak na oko w godzinach szczytu? ;d

Opublikowano

ZabQ i Sh4ke maja zaczac serie na yt z tego co widzialem, moze cos przybedzie :p

Nie przybędzie... Kto miał zagrać już zagrał.. kto chciał zostać został :) Serie nagrywał Wallander ma więcej widzów niż ta reszta razem wzięta... Do tego tamci mają tych samych widzów xDD To jest trochę marnowanie pieniędzy... kupując ponad 5 YT wiedząc że mają tych samych widzów.... Reklama YT Invorii nie pomoże a moim zdaniem Invoria tej pomocy nie potrzebuje... Ponad 1k w tych czasach to bardzo duży sukces.

Opublikowano

Nie przybędzie... Kto miał zagrać już zagrał.. kto chciał zostać został :) Serie nagrywał Wallander ma więcej widzów niż ta reszta razem wzięta... Do tego tamci mają tych samych widzów xDD To jest trochę marnowanie pieniędzy... kupując ponad 5 YT wiedząc że mają tych samych widzów.... Reklama YT Invorii nie pomoże a moim zdaniem Invoria tej pomocy nie potrzebuje... Ponad 1k w tych czasach to bardzo duży sukces.

Wg mnie również 1k osób to sukces ;) Ale należy się, serwer stoi już długo :) Oby tak dalej a gracze będą sami z innych serwerów przychodzić, bo co grać gdzieś 2tygodnie a potem serwer upada :D

NIE LUBIE TEGO xD

Opublikowano

grałem tutaj kiedyś.

było w miarę fajnie.

wbiję dzisiaj ponownie, aby looknąć zmiany :D

@Edit

ile ludu online tak na oko w godzinach szczytu? ;d

Wbijaj ;)

Graczy w godzinach szczytu jest średnio 1,5k cały czas, czyli stabilnie.

Dzisiaj o 19 jest Inwazja Bossów - oczywiście na specjalnej mapie eventowej (u Elvase):

od 19:00 do 19:20 - Przedział 1-109

od 19:30 do 19:50 - Przedział: 110-179

od 20:00 do 20:20 - Przedział 180+

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Skończą serie na 150lvl bo do tego lvl'u najłatwiej :) potem już coraz cięzej :D 

Chyba że INVORIA zapłaci ZabQ sporą sumkę :D 

Konta na INVORII są drogie , za 220lvl z full eq mroku , IS stały pierścienie srety i tety itd , można krzyknąć sobie 300PLN+ 

Na allegro widziałem sprzedaną woj mentala full eq is pierścienie itd za 640zł poszedł

jeśli ktoś chce pograć do większego lvl'a a potem jak znalazł się sprzeda !

­

Opublikowano

witam kiedyś mialem na invori 220lvl z eq itp ale skończyłem gre z powodu nudy :)

Chce teraz spowortem zagrać ale niestety przypomnienie hasła jakos strasznie dziwnie działa dostaje wiadomosc na maila krok 1/2 po czym kilkam link i pisze za adres e-mail nie istnieje co jesdt niby grane? 

Mam na tak na 2 kontach....

Jak odzyskac swoje konto?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Jeszcze się zdziwisz.

Graczy jest sporo, na każdym CH, przykładem może być kopalnia w której siedzę, mnóstwo ludzi siedzi o każdej godzinie.

@Sh4ke Szkoda, że kopalnia ma jedno ch.... ;)

Konta na INVORII są drogie , za 220lvl z full eq mroku , IS stały pierścienie srety i tety itd , można krzyknąć sobie 300PLN+ 

Na allegro widziałem sprzedaną woj mentala full eq is pierścienie itd za 640zł poszedł

­

@lindex

Popatrz sobie na forum serwera, niektórzy sobie liczą ponad tysiąc złotych za postać.

I co dziwniejsze - niektórym udaje się sprzedawać postacie za taką sumę. xD

Opublikowano

Może bym coś powrócił do invori tylko teraz pytanie, jak tu zarabiać? .. mam ten 180 łuk 175 +9, Full Szafirowe +9 etc + specjalka oczywiście, bossy i metki na mapie 180 raczej odpadają bo tyle tam jest ludzi, że japierdole a o 1 bossa mi się zbytnio bić nie chce, hm ? ;) Jakieś porady ?. 

xD 

Pomocnik
Opublikowano

Może bym coś powrócił do invori tylko teraz pytanie, jak tu zarabiać? .. mam ten 180 łuk 175 +9, Full Szafirowe +9 etc + specjalka oczywiście, bossy i metki na mapie 180 raczej odpadają bo tyle tam jest ludzi, że japierdole a o 1 bossa mi się zbytnio bić nie chce, hm ? ;) Jakieś porady ?. 

drop hajs na mapie 180 zawsze spoko ;d

Opublikowano

jak sie zna dokladna godzine respu metkow/bossow na mapie 180 to nie ma problemu z ubiciem, chyba ze ci ktos ksuje dlatego  bije sie w eq pvp tylko zbr exp z 50 ataku reszta abs i bronią do expa z kd moba +2x na klase 

mozesz tez otwierac skrzynki, jak znasz godzine respu tez jestes wygrany, za all ch jak masz wbite wlamywanie wysoko masz 500kk 

chodzic na razadora/nemere

lub drop na mapie 180, dropia pazury, fasolki , zakrecone i legendrane klucze 

Opublikowano

grasz nocami demeria i metki na mapie 180 to nie problem ja nawet tamten tydzien jak juz ludzie mieli feriie to z 2 respy metkow wybijalem i z 4-5 demerii na kazdy respawn

do tego eventy weekendowe jak znasz sposob to mzoesz tych szkat dropnac nawet z 1k++ do tego karty ze srebnych pudelek leca sygnety/trucizna

nemere/razardor i polecam jakiegos dropa na mapke 95/110 zrobic na szarfy glownie

Opublikowano

Zagram, zobaczymy co to za serv , reszta ta gorsze od PL'a...

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

grasz nocami demeria i metki na mapie 180 to nie problem ja nawet tamten tydzien jak juz ludzie mieli feriie to z 2 respy metkow wybijalem i z 4-5 demerii na kazdy respawn

do tego eventy weekendowe jak znasz sposob to mzoesz tych szkat dropnac nawet z 1k++ do tego karty ze srebnych pudelek leca sygnety/trucizna

nemere/razardor i polecam jakiegos dropa na mapke 95/110 zrobic na szarfy glownie

gdzie leci tyle szkat? bo wiem ze na nemere leci duzo weekendowych, ale lepiej gdzies lecą?;d

Opublikowano

gdzie leci tyle szkat? bo wiem ze na nemere leci duzo weekendowych, ale lepiej gdzies lecą?;d

nigdzie indziej nie chodze na forum pisali ze na ww od 100 lvl leci ale bylem dropkiem i nie ma sensu.kolezanka jeszcze na razardorze na pieczenci ognia dropila 160 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...