Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czego wy oczekujecie, że ludzie będą siedzieć po parę miesięcy przy jednym secie eq? No nie na serwerze medium/easy.

Zresztą zawsze po aktualizacji lvl Invorie podały, bo ludziom nie chciało się robić po 500x dungów. Oglądałem parę serii YouTube-rów i chyba nikt nie wbił maxa i nie skończył setu eq. Jacy youtuberzy tacy gracze. Garstka jest takich co siedzi po parenascie godzin przy metku.

Mimo to ciekawie się grało do 220 lvl.

Trochę mało wojen jak na tego typu serwer.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy opłaca się grać jeszcze a tym servie?

Ilu ludzi ON?

Jak z Yang Drop EQ?

przyjemna gra czy raczej dużo czasu trza spedzac?

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Ilu ludzi ON?

Jak z Yang Drop EQ?

Opłaca jak najbardziej

Online z 1k to minimum na lajcie

Yang, drop to banał. A co do eq, szybko da się w miarę zrobić bo szybko dungeony się robi.

Bardzo przyjemna :)

201dzc.png

Opublikowano

Polecam naprawdę świetny serwer, rzadko gram na serwerach Easy/Medium, lecz ten naprawdę przyciągnął mnie na długo.­

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Zagram ! dzięki!

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Kolejny dowód, że nie czytasz moich wypowiedzi przynajmniej ich nie rozumiesz... Podałem przykład abyś mogła ich zapytać.. nie znam graczy kto skąd jest ani nicków... tych zapamiętałem więc ich podałem... ale napisałem wcześniej, że wiele osób pytaliśmy o ten system... 

Ponadto nie ważne ile Im/Wam to zajmie... uważasz, że co 3-4miesiące będziemy dodawać update z lvl i nowym eq? Bo tego chcecie (część z Was).. aby zrobić eq w 2tyg (chociaż jak ktoś dużo gra to i w 2tyg zrobi) i się nudzić chyba... Nikomu na Naszym serwerze się nie spieszy... po pracy/po szkole niech sobie wchodzą i powoli coś tam robią.. czy zajmie im to 2tyg czy 2miesiące... bez znaczenia... ważne jest ABY BYŁO CO robić i aby była zabawa... jak spieszy Ci się do wszystkiego... to leć na inny serwer... zrobisz eq i all w miesiąc... i później będziesz się nudzić po czym po twoim miesiącu nudów serwer padnie... i pójdziesz grać na kolejny serwer tego samego Twórcy... i będziesz wychwalać system ulepszeń po czym znowu po miesiącu twojej nudy, serwer padnie... i pójdziesz na kolejny tego samego twórcy... i tak w kółko ^^ ... Jak taka forma gry Ci odpowiada... to proszę Cie bardzo... 

Wolimy 10 graczy, którzy cierpliwie sobie będą grać przez 3miesiące niż 100 graczy którzy po tygodniu robią all i zmieniają serwer:)

Co do graczy, to odniosłam się do nich bo tych, których wymieniłeś to są takie osoby, które mogą sobie pozwolić na dłuższe granie. Dlatego moim zdaniem ich opinia nie jest obiektywna. Mówisz, że pytaliście wiele osób to wróć się do wypowiedzi kolesia z Asylum, który coś na ten temat napisał i dorzuć do tego to, że wszystkie większe gildie się kruszą, a liczba osób online spada. Wiadomo, to cykl życia każdego serwera, bo żaden nie utrzyma tej samej liczby graczy co na starcie, ale ja uważam, że mieliście(macie?) potencjał aby wybić się ponadto i zamiast to zrobić to rzucacie sobie kłody pod nogi. Większość osób w dalszym ciągu nie potrafi skompletować eq feniksa i mroku. A przecież serw to nie tylko eq i exp ale też rywalizacja z innymi graczami i zabawa, której już zaczyna brakować. na S2 zrobiliście błąd z expem i nawet samo wbicie 200lv było naprawdę ciężkie i wiele osób rezygnowało albo wbijało 215 i kończyli grę nawet nie próbując wbijać maxa i robić ostatniego seta. I to był wasz strzał w kolano. I najprawdopodobniej na s1 będzie to samo. Owszem, na pewno wiele osób porobi eq, ale też na pewno większa część z tego zrezygnuje. Wiadomo, wprowadziliście eq to już z niego nie zrezygnujecie, ale mam nadzieje chociaż hool, że będziesz miał to na uwadze i w razie czego będziesz miał koło zapasowe.

Opublikowano

Ilu ludzi ON?

Jak z Yang Drop EQ?

Opłaca jak najbardziej

Online z 1k to minimum na lajcie

Yang, drop to banał. A co do eq, szybko da się w miarę zrobić bo szybko dungeony się robi.

Bardzo przyjemna :)

Tego 1k sie nie odczuwa, gdy wchodze do m1 jest może z 100-200 osób w riao jest więcej shopów niż ludzi aczkolwiek serwer jest naprawde dobry ale ulepszanie eq na 215 do 9 jest bardzo kosztowne 

­

Opublikowano

Gdzie najszybciej wydropie białe,niebieskie,czerwone perełki? Mam 176lvl

Drop 100lv i mykaj na smoka.

Opublikowano

po 2-4 minutach gry wyłącza się klient i wywala do pulpitu. Mam dobry komputer oraz internet. Patchowałem, wyłączony antywirus oraz uruchamiam jako administrator. Na żadnym innym serwerze metin2 nic podobnego się nie działo. Ktoś sie o co chodzi? 

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grać?

Ciężko o ulepszacze?

Jaka klasa jest mocna w PvP?

Łatwo zarabiać?

Ile osób online?

Opłaca się robić te misje na low lv typu zabicie Wodza Orków czy łowienie karasi?

Opublikowano

Ciężko o ulepszacze?

Łatwo zarabiać?

Ile osób online?

Opłaca się robić te misje na low lv typu zabicie Wodza Orków czy łowienie karasi?

Tak, opłaca. O ulepszacze nie jest ciężko, choć rywalizacja cały czas jest. Klasy są zbalansowane, każda jest dobra, ja na przykład leje każdego mentalem. Zarabiać można praktycznie na każdym, bo gra dużo nowych graczy i schodzi praktycznie wszystko - ulepy z mapki 100 i innych. Niedawno wróciłem i zdziwiłem się ilością online, na moje oko gra po 1.5k osób. Każde m1, m2 zawalone w ludziach, na spotach często rywalizacja. Z tym ostatnim nie wiem, ale chyba nie opłaca, tak słyszałem.

Opublikowano

Ciężko o ulepszacze?

Łatwo zarabiać?

Ile osób online?

O ulepszacze ciężko dopiero na 215+

Ja gram daggerem i powiem Ci, że jest mocny

­

Opublikowano

Skąd dropi biżuteria do expa na 130 lv?

Opłaca się kupować dla WP Trute, czy lepiej wybrać Lwi?

Eq z szkat bossów 95lv+, natomiast lwi i truta mają takie same dmg zatem to tylko kwestia wyglądu :)
Opublikowano

Eq z szkat bossów 95lv+, natomiast lwi i truta mają takie same dmg zatem to tylko kwestia wyglądu :)

Opłaca się otwierać te szkaty, często leci czy raczej rzadko?

Opublikowano

Opłaca się otwierać te szkaty, często leci czy raczej rzadko?
Kwestia szczęścia, mi osobiście słabo leciało :)
Opublikowano

Propsuję administracje. Po takim czasie stania serwera ona caly czas go aktualizuje, załatwia reklamy. Dla niezorientowanych - serie zaczeli zabq, sh4ke, teraz respect. ;)

Opublikowano

Propsuję administracje. Po takim czasie stania serwera ona caly czas go aktualizuje, załatwia reklamy. Dla niezorientowanych - serie zaczeli zabq, sh4ke, teraz respect. ;)

No nie wiem czy tak zaczęli już. xD

Opublikowano

No nie wiem czy tak zaczęli już. xD

Jak to? :D Ten Zabq, Sh4ke podzielili sobie na sezony widziałem, wczoraj chyba pierwszy odcinek z serii dodał r3spect. Chociaż zamiast niego mogli wziąść kogoś innego.

Opublikowano

Respect to gołosłowny gość który zaczyna serie i jej nie kończy. Obiecuje konkursy , obiecuje filmiki a tu dupa ;) ale Audi ma fajne 

Opublikowano

Shake chyba juz zakończył pierwszy sezon, wiec... xD

jakim sensem jest kupowanie serii u youtbera (respect) który zamiast pograć u was na serwerze leci na całym isie bez pierdolenia i to nawet nie chcialo mu sie na dt nie chodzic po trute ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...