Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dało by się zrobić więcej slotow na zapisywanie pozycji? Ponieważ 5 slotow to jest stanowczo za mało zważając na ilośc miejsc koniecznych do zapisania. 

Opublikowano

ELOS!   Pytanie... jesli ktos ma  bon na doswiadczenie w itemkach to dziala? czy to jest pobugowane?

Działa. :)

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Goldie i Stardust powinni zostać wyrzuceni na zbity pysk ze stanowiska admina i tutora poniewaz sa to osoby niekompetente banujace za powiedzenie prawdy. I teraz powiedzcie mi jaki sens jest "zatrudnianie" takiego idioty na stanowisko tutora bo stardust ma na to wyje*ane ludzie czekają od 18 na niego a on łaskawie napisał że client mu nie działa (już mógł coś lepszego dać ^^) i do tego jest tylko jeden tutor na serwer , robi sobie wolne kiedy chce

a teraz zacytuje Goldiego z rozmowy na ts na temat tutora ; " Jeżeli Stardust nie ma ochoty być przy wymianie to nie będzie wymian , jak odejdzieze ze stanowiska 

tutora i będziecie sami wymieniać a ja na to będe miał wyje*ane czy cie okradną czy nie" i teraz czy  gm powinien zwracac sie tak do gracza i miec wyje*ane na wszystko przeciez taka osoba powinna byc juz z miejsca usunieta z teamu.

Na koniec proszę jakiegoś normalego admina o wyrzucenie ów panów i zrobić rekrutacje na tuta. 

Chciałbym dodać że zostałem okradziony oczywiscie wymiana bez tut bo jak powiedzial goldie dla mnie tuta nie ma ^^ także wymieniłem i zostałem okradziony , napisałem na support , dodałem ss-y i goldie odpisał że nie odda mi tego eq , także zwracam się do ciebie quarel lub do ciebie endymion o zwrot moich przedmiotów :)

Opublikowano

Goldie i Stardust powinni zostać wyrzuceni na zbity pysk ze stanowiska admina i tutora poniewaz sa to osoby niekompetente banujace za powiedzenie prawdy. I teraz powiedzcie mi jaki sens jest "zatrudnianie" takiego idioty na stanowisko tutora bo stardust ma na to wyje*ane ludzie czekają od 18 na niego a on łaskawie napisał że client mu nie działa (już mógł coś lepszego dać ^^) i do tego jest tylko jeden tutor na serwer , robi sobie wolne kiedy chce

a teraz zacytuje Goldiego z rozmowy na ts na temat tutora ; " Jeżeli Stardust nie ma ochoty być przy wymianie to nie będzie wymian , jak odejdzieze ze stanowiska 

tutora i będziecie sami wymieniać a ja na to będe miał wyje*ane czy cie okradną czy nie" i teraz czy  gm powinien zwracac sie tak do gracza i miec wyje*ane na wszystko przeciez taka osoba powinna byc juz z miejsca usunieta z teamu.

Na koniec proszę jakiegoś normalego admina o wyrzucenie ów panów i zrobić rekrutacje na tuta. 

Chciałbym dodać że zostałem okradziony oczywiscie wymiana bez tut bo jak powiedzial goldie dla mnie tuta nie ma ^^ także wymieniłem i zostałem okradziony , napisałem na support , dodałem ss-y i goldie odpisał że nie odda mi tego eq , także zwracam się do ciebie quarel lub do ciebie endymion o zwrot moich przedmiotów :)

Chętnie bym Ci pomógł, ale nie jestem w teamie Invorii! Nie wiem jak tam z regulaminem Invorii, ale jeżeli oddają to oddadzą - wystarczy poczekać.

Opublikowano

Wiadomość od Hoola, prosił o przekazanie:

"1. Goldie nikogo nie obraził. Wyraził się dosyć mocno ale nie ma w tym nic złego. 2. StarDust jest tutorem z własnej woli i więcej tutorów nie będzie... Wymienia eq jak chce i kiedy chce... w regulaminie jest wyraźnie napisane, że wszystkie handle są na własną odpowiedzialność. Jak ładnie poprosicie StarDusta to może, ale zaznaczam jeszcze raz, że nie musi..."

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Wiadomość od Hoola, prosił o przekazanie:

"1. Goldie nikogo nie obraził. Wyraził się dosyć mocno ale nie ma w tym nic złego. 2. StarDust jest tutorem z własnej woli i więcej tutorów nie będzie... Wymienia eq jak chce i kiedy chce... w regulaminie jest wyraźnie napisane, że wszystkie handle są na własną odpowiedzialność. Jak ładnie poprosicie StarDusta to może, ale zaznaczam jeszcze raz, że nie musi..."

Goldie właśnie mnie obraził na ts i bezpodstawnie dostałem bany na ts i forum  i chce jego usunięcia z teamu (nie tylko ja , połowa serwera go nienawidzi) gdyż psuje on rozgrywke jezeli zle na niego powieszodrazu daje bana bez podstawnie :)

A co tego oszustwa napisałem na support goldie mi odp ze nie zwroci mi tych itemow wiecie czego :) I zwracam się do Hoola lub quarela o odczytanie jeszcze raz zgłoszeniai z supportu a jak została ona usunięta to mogę napisać tutaj na mpc , posiadam ss itp ale przecież  wszystko  w logach pokazuje co nie? 

Opublikowano

Takie wymiany sa na wlasna odpowiedzialnosc, nie odzyskujemy wtedy eq, mozemy jedynie dac bana jesli masz dowody.

Opublikowano

Takie wymiany sa na wlasna odpowiedzialnosc, nie odzyskujemy wtedy eq, mozemy jedynie dac bana jesli masz dowody.

mam dowody wysłałem na support ss z rozmowy + macie logi :) zbanujcie go na ip 

Opublikowano

mam dowody wysłałem na support ss z rozmowy + macie logi :) zbanujcie go na ip 

twoja głupota i tyle :D Administracja nie odpowiada za wymiane eq :P a to ,że straciłem itemy przez głupotę swoją to teraz chcesz aby zbanowali go ??? hah Powodzenia 

Opublikowano

twoja głupota i tyle :D Administracja nie odpowiada za wymiane eq :P a to ,że straciłem itemy przez głupotę swoją to teraz chcesz aby zbanowali go ??? hah Powodzenia 

No chce aby go zbanowali juz nie chodzi mi tu o itemki żeby nie kradł dalej itemów od ludzi kapujesz?

Opublikowano

A te zasady jesli chodzi o banowanie za ksucie jest smieszny.

Nie lepiej ograniczyć wchodzenie na mape, niz dawac bany? Ograniczyć drop npna mapie od 180-200 to do tego lvl bylby drop..

Opublikowano

A te zasady jesli chodzi o banowanie za ksucie jest smieszny.

Nie lepiej ograniczyć wchodzenie na mape, niz dawac bany? Ograniczyć drop npna mapie od 180-200 to do tego lvl bylby drop..

pamietaj ze sa misje do wykonywania a nie kazdy robi na bieząco ;d 

Opublikowano

Co do tutorów to zawsze mieli pojebanych.

Przytoczę tu Bandziora, Steel'a ( dwójka wybitnych, grozili mi sądem.. xD), i ten bajceps z s2 który mnie wręcz nalegał żebym wbił na ts'a ( po wcześniejszym zwyzywaniu mi matki ofc ), gdy wbiłem dostałem bana za wyzwiska ( beka )

Jak jest teraz z goldim itd, nie wiem, nie handluje ( a jak już to tylko allegro :makka: )

Ten człowieczek co go ojebali, w sumie dobrze ze cie ojebali, przynajmniej już nie musisz wchodzić na ts'a i się prosić o tuta :yay:

Może usuńcie tutorów, zablokujcie wszelakie wymiany za skiny cs;go/eq inny priv/pln i będziecie mieli problem z bani. A jak ktoś Wam zacznie spamować ze go ojebali, to perma wpierdolić za nieprzestrzeganie regulaminu :D

Opublikowano

jaki najlepszy dungeon do 180? :D chodzi o cena przepustek/drop z dungu, czyli cena/oplacalnosc 

Razador przepustki prawie za free a jeżeli chodzi o zarobek to lecą pazurki sygnet na szybkość ataku który jest wart 4-5b, perły, owoce ;) 

xD 

Opublikowano

jaki najlepszy dungeon do 180? :D chodzi o cena przepustek/drop z dungu, czyli cena/oplacalnosc 

do tego skrzynie strojow po brylce sellamy i ulepki na szarfy

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

cIPvyH9.png

Już w ciągu najbliższych dni na serwer zostanie dodane aktualizacja związana z wojnami gildii, wprowadzająca cztery nowe areny dla wojen gildii.

System będzie prezentował się następująco:

• Po wyborze gildii w dostępnym już oknie pojawi się nowe z dostępnymi mapami gildii
  • Będzie możliwość wyboru jednej z 5 dostępnych map (stara + cztery nowe)
  • Po wyborze mapy zostanie ona zaznaczona odpowiednio wyrózniajac się na tle pozostąłych
  • Mapy do wyboru będą graficznym przyciskiem przedstawiająca daną mapę
  • Gildia które akceptuje wojnę będzie miała identyczne okno co osoba wyzywająca ale z zaznaczana mapa która wybrała poprzednia gildia

Wyzywanie na wojne gildii:

mKSUcyy.jpg

Nowe mapy:

Piracka Mapa

Mb68JJ6.png

TFkhJrw.png

Ognista Mapa

7Eak4n4.png

gFSIDsW.png

Pustynna Mapa

KdkDivw.png

Jmb4DRc.png

Lodowa Mapa

NqYdeYD.png

dA8F5R6.png

Więcej zobaczycie sami w grze, Pozdrawiamy Team Invoria.pl

Opublikowano

Wow, bardzo fajna opcja z tymi mapkami na wojnę gildii. Pierwszy raz widzę. :) Nadal utrzymuje się ta spora ilość osób online? (1.5k+)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...