Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Mógłby ktoś z dłużej grających (3msc+) powiedział czy warto tu zawitać jeszcze? 

Szukam od dłuższego czasu priva Hard, ale niestety żaden nie przyciąga, żenujące bugi co drugi poziom i padają co tydzień więc postanowiłem, że może tutaj znów zawitam?

Kim grać najlepiej/opłacalniej jeżeli chodzi o PvP (tylko i wyłącznie, z zarobkiem sobie poradzę). I jakiś mały fajny argument, który zachęci do gry.

I przede wszystkim... Jaki jest największy minus na serwerze?

­graphic.png

Opublikowano

Gimper dostal doneta na Live za 3500zł od osoby z nickiem Hooltras. To fejk czy naprawde Hool? Jesli tak to co moze seria z Invorii u Gimpera= 5k Online? :)

Opublikowano

Gimper dostal doneta na Live za 3500zł od osoby z nickiem Hooltras. To fejk czy naprawde Hool? Jesli tak to co moze seria z Invorii u Gimpera= 5k Online? :)

Żeby pedalstwo się rozniosło jeszcze w Metinie?

­

­graphic.png

Opublikowano

gimper by dostal hejt na ryj od swoich gimbusow

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Si, to stabilna liczba.

@Edit: 30 grudnia było prawie 1,8k osób. -> https://www.facebook.com/Invoria/posts/857492744369522

1.8k? dzisiaj wbiłem, w m1 moze z 10 osob + tysiac osiemset sklepow, spoty czyste, ogolnie malo ludzi juz pogrywa w metina, bo są rozsiani po roznych gownianych serwerach, no ale jak komuś serwer się podoba to śmiało można grać ;)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

To związane z innymi interesami Hooltrasa, które nie mają nic wspólnego z grą Metin.

1.8k? dzisiaj wbiłem, w m1 moze z 10 osob + tysiac osiemset sklepow, spoty czyste, ogolnie malo ludzi juz pogrywa w metina, bo są rozsiani po roznych gownianych serwerach, no ale jak komuś serwer się podoba to śmiało można grać ;)

Ehm...nie wiem, gdzie wbiłeś, ale na pewno nie na Invorię. W m1 ch1 są faktycznie sklepy, bo to channel handlowy (na ch2 jest równie dużo sklepów, praktycznie na każdym ch/m1/m2 są rozsiani ludzie - ktoś w końcu te sklepy stawia, prawda?), ale czyste spoty? Chyba tylko na BO. :P

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Wczoraj wszedłem z ciekawości na invorie zobaczyć co dodali, ile osób gra, bo zastanawiałem się nad powrotem. Ludzi jest od groma i każdy to potwierdzi kto się tam zalogował więc chyba serio pomyliłeś serwerki. Nie bronię serwera, bo tam nie gram ale napisałeś straszną głupotę. Akurat ludzi to tam mają dużo online.

Opublikowano

mam 175lv  expie i walcze o wolny spot.   jesli chodzi o drop to tylko dungi mozna spokojnie robic.  reszta to walka i kampienie nad respem metka i bossa...  dotyczy sie tu prawie all map.   WIEC NIE PISZ ZE GRA TU MALO LUDZI!!!!

Opublikowano

Hool apeluje o usunięcie z teamu goldiego oraz stardusta poniewaz są to osoby niezruwnoważone i nie kompetentne gdyż dają bany za nic :)

Goldie nie umie odnosić się z szacunkiem to graczy , ludzie mają problemy w grze a on odpisuje ze ma to w du*pie , czy to jest według ciebie jest normalne że gm tak się odnosi do graczy?

A Stardust za dużo się rządzi myśli że jak dostał moda na forum to może wszystko , chodzi tu o bezpodstawne bany na forum. 

Opublikowano

Hool apeluje o usunięcie z teamu goldiego oraz stardusta poniewaz są to osoby niezruwnoważone i nie kompetentne gdyż dają bany za nic :)

Goldie nie umie odnosić się z szacunkiem to graczy , ludzie mają problemy w grze a on odpisuje ze ma to w du*pie , czy to jest według ciebie jest normalne że gm tak się odnosi do graczy?

A Stardust za dużo się rządzi myśli że jak dostał moda na forum to może wszystko , chodzi tu o bezpodstawne bany na forum. 

rob sc i dawaj next razem tutaj jak ci tak w grze napisze

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Dlaczego nie wyjaśnisz tego na supporcie/TS tylko na forum serwerowym siejesz ferment?

Na support napisz zażalenie. Z dowodami, których póki co nie widzę.

Pisząc "Goldie *****" na sb i pod tematami na forum nie zdziałasz zbyt wiele, bo zachowujesz się infantylnie. Uwierz, że kultura i spokój to najlepszy sposób na brak bana. A Ty tworzysz kolejno konto za kontem...co byś zrobił, gdyby ktoś Ci taki ferment siał na Twoim forum?

To nie jest zachowanie, które przystoi dorosłej osobie.

PwEaDpC.jpg

Opublikowano

rob sc i dawaj next razem tutaj jak ci tak w grze napisze

czemu ja o tym nie pomyślałem :( + wyzywał na ts jeszcze a nie tylko ja się skarże na niego połowa serwera uważa iż ta osoba nie powinna być gm na tym serwie 

Apa3., 08 Sty 2016 - 18:52, napisał:

snapback.png

Hool apeluje o usunięcie z teamu goldiego oraz stardusta poniewaz są to osoby niezruwnoważone i nie kompetentne gdyż dają bany za nic  :)

Dlaczego nie wyjaśnisz tego na supporcie/TS tylko na forum serwerowym siejesz ferment?

Na support napisz zażalenie. Z dowodami, których póki co nie widzę.

Pisząc "Goldie *****" na sb i pod tematami na forum nie zdziałasz zbyt wiele, bo zachowujesz się infantylnie. Uwierz, że kultura i spokój to najlepszy sposób na brak bana. A Ty tworzysz kolejno konto za kontem...co byś zrobił, gdyby ktoś Ci taki ferment siał na Twoim forum?

To nie jest zachowanie, które przystoi dorosłej osobie.

Pisze ciągle na supp ale odpowiada cały czas goldie i usuwa te zgłoszenia , na ts mam bana od goldiego dalej nie wiem za co chociaż przy probie wejscia na ts jest podany powód "wyjaśniam" . Tworzę te konta tylko dlatego aby hool wyrzucił ich na zbity pysk , dowodów mi nie trzeba wystarczy że stardust na forum daje bezpodstawne bany (dzieciak musi się wyrzyć) , a na goldiego mogę robić ss ale wystarczy wejsc na serwer napisać na czacie co sądzicie o goldim i sobie poczytaj jak ludzie go nienawidza i jak się zachowuje w stosunku do graczy.

Opublikowano

czemu ja o tym nie pomyślałem :( + wyzywał na ts jeszcze a nie tylko ja się skarże na niego połowa serwera uważa iż ta osoba nie powinna być gm na tym serwie 

Pisze ciągle na supp ale odpowiada cały czas goldie i usuwa te zgłoszenia , na ts mam bana od goldiego dalej nie wiem za co chociaż przy probie wejscia na ts jest podany powód "wyjaśniam" . Tworzę te konta tylko dlatego aby hool wyrzucił ich na zbity pysk , dowodów mi nie trzeba wystarczy że stardust na forum daje bezpodstawne bany (dzieciak musi się wyrzyć) , a na goldiego mogę robić ss ale wystarczy wejsc na serwer napisać na czacie co sądzicie o goldim i sobie poczytaj jak ludzie go nienawidza i jak się zachowuje w stosunku do graczy.

Nie dostajesz bezpodstawnych banów, tylko forum to nie jest miejsce na takie rzeczy. Sam byś tak robił, gdybyś miał własne forum i chciał, by panowała na nim dobra atmosfera. A Administracja, to też są ludzie i da się z nimi dogadać, serio. Wystarczy trochę lepiej zacząć, bez pretensji, bez obrażania, na spokojnie.

Na support jest opcja napisania ticketa wyłącznie do GA. Użyj jej.

PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Nie dostajesz bezpodstawnych banów, tylko forum to nie jest miejsce na takie rzeczy. Sam byś tak robił, gdybyś miał własne forum i chciał, by panowała na nim dobra atmosfera. A Administracja, to też są ludzie i da się z nimi dogadać, serio. Wystarczy trochę lepiej zacząć, bez pretensji, bez obrażania, na spokojnie.

Na support jest opcja napisania ticketa wyłącznie do GA. Użyj jej.

Napisałem tak jak kazałeś a odpisuje mi jakis vooxhy czyli jak odszukałem na forum to tylko zwykły gm :) Fajnie 

Opublikowano

coc8wc.jpg

jak zdobyc ten zaznaczony medal? slyszalem ze za 30pż ale ja nic nie dostałem 

Podejrzewam, że to jest medal bohatera Riao. Rzadki nabytek za czasów kiedy medalami bohatera/zdrajcy można było handlować.

Opublikowano

Podejrzewam, że to jest medal bohatera Riao. Rzadki nabytek za czasów kiedy medalami bohatera/zdrajcy można było handlować.

da sie je jeszcze zdobyc? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...