Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko ładnie pięknie ale przegięciem jest to ze kolejny max lv {240}da się wbic max w niecały tydzień .... a dobić 220 od 212 jest tragedią..... i jak dla mnie serwer straci na tym graczy.

Kupuj pd is, pd z gry i lecisz. Wcale długo się nie wbija. Najgorzej 218lv a potem na 219 robisz zielarza i juz masz 75%. Dobić te 25% kwestia dwóch godzin.
  • Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się zacząć od nowa, od 0 (nigdy tam nie grałem), bez żadnego IS? Dam rade bez IS robić dungi/metki/bossy?

Jasne, że dasz radę. :) Ja gram bez isa i gra się miodnie, żadnych problemów nie mam.

Opublikowano

Jasne, że dasz radę. :) Ja gram bez isa i gra się miodnie, żadnych problemów nie mam.

A jakies pety/kostiumy/fryzy mozna zdobyc w grze? Z misji/dunegow? Czy trzeba kupowac od graczy?
Opublikowano

A jakies pety/kostiumy/fryzy mozna zdobyc w grze? Z misji/dunegow? Czy trzeba kupowac od graczy?

pet jest na start slaby ale jest kostiumy i fryzy mozna kupic za IP ale wiadomo z isa sa lepsze

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

od zera WP sobie poradze? bez isa? ta

1. zarobic da sie nap oczatku na cos z is? ciezkawo, ale da sie ja do 130lvl zarobilem na full is

2. gdzie zlote fasole najlepiej dropia? pierwsza mapa po atla

3. czy wp dobry do pvp? ta

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

od zera WP sobie poradze? bez isa? ta

1. zarobic da sie nap oczatku na cos z is? ciezkawo, ale da sie ja do 130lvl zarobilem na full is

2. gdzie zlote fasole najlepiej dropia? pierwsza mapa po atla

3. czy wp dobry do pvp? ta

rozyebalem z 30 metkow z 30 elayne czy jak to tam na mapce 95 i 7 zlotych fasol mam :x

btw, w tej mega aktualizacji mialo byc lowiectwo zmienione, dalej jest to samo, nie ma lusek, ani grzybow na przynete - kiedy to bedzie?

ile kosztuje wybonowana trutka? bo mam 3 sztuki xD

201dzc.png

Opublikowano

rozyebalem z 30 metkow z 30 elayne czy jak to tam na mapce 95 i 7 zlotych fasol mam :x

btw, w tej mega aktualizacji mialo byc lowiectwo zmienione, dalej jest to samo, nie ma lusek, ani grzybow na przynete - kiedy to bedzie?

ile kosztuje wybonowana trutka? bo mam 3 sztuki xD

Nie bedzie, to wycofowany pomysl.

Opublikowano

Jest jakiś event na serwie? I jak jest to do kiedy?

Od 14 do 18 lutego będzie event walentynkowy.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

od zera WP sobie poradze? bez isa?

1. zarobic da sie nap oczatku na cos z is?

2. gdzie zlote fasole najlepiej dropia?

3. czy wp dobry do pvp?

ktos ci tu odpowiedzi udizelil co do wp nie znajac chyba servera

1.tak tylko w 1-2 dni nie zarobisz na kupon chyba ze siedzisz 24/h

2.mapa 95/110 po 3x

3. Jedna z gorszych klas w pvp

Opublikowano

Nie bedzie, to wycofowany pomysl.

Czemu nagle po 7 miesiącach funkcjonowania serva wycofaliscie nagrodę w postaci kilku % expa za misje u zielarza? Przez te 7 msc ludzie mogli sobie na 219lv zrobić zielarza i dostać 75%, a Ci co teraz mają zamiar wbijać juz nie mogą z tego korzystać bo naprawiliscie po tak długim czasie "buga"?
Opublikowano

Czemu nagle po 7 miesiącach funkcjonowania serva wycofaliscie nagrodę w postaci kilku % expa za misje u zielarza? Przez te 7 msc ludzie mogli sobie na 219lv zrobić zielarza i dostać 75%, a Ci co teraz mają zamiar wbijać juz nie mogą z tego korzystać bo naprawiliscie po tak długim czasie "buga"?

To nie byl bug, moge przywrocic ale expa bedzie dawalo tylko do 220, usunelismy przed aktualizacja bo ludzie chcieli by tak 220+ wbijac a to by bylo bez sensu.

Opublikowano

To nie byl bug, moge przywrocic ale expa bedzie dawalo tylko do 220, usunelismy przed aktualizacja bo ludzie chcieli by tak 220+ wbijac a to by bylo bez sensu.

No i myślę że do 220 byłoby jak najbardziej w porządku do każdego gracza. Kiedy można więc się spodziewać powrotu do poprzedniego stanu?
Opublikowano

No i myślę że do 220 byłoby jak najbardziej w porządku do każdego gracza. Kiedy można więc się spodziewać powrotu do poprzedniego stanu?

Dzis w nocy

Opublikowano

Pozwole sobie skopiowac by i tu widzieli 

Dzis o 2:00 w nocy odbędzie się przerwa która wprowadzi:

• Za misje zielarza znów otrzymywać będzie się doświadczenie ale tylko do 220lv
  • Z nowych dungeonów będzie szansa na otrzymanie dodatkowego rubinu identycznie jak z dungeonów 205-220
  • Gracze z poziomem którzy nie maja już dostępu na inne mapy, będą mogli wejść na Dungeony z tych map u NPC na mapie Pustkowia Zombie (Strazniczka Wypraw)
  • Dodanie misji za punkty zasług z mapa Pustkowia Zombie

Przerwa potrwa do 15 minut.

Opublikowano

Odpowie mi ktoś na te pytania? Forum off jest

1. Ile jest warta pieczęć zwierzaka nemere 6 na moby 10 szybkosc ruchu na stałe

2. Ile jest warta szarfa księcia prosta 1%

3. Ile jest warty pierścień półksiężyca 1.5k pż 15 na moby 20 szybkosc ataku na 4 dni

4. Ile jest warta tarcza sokola+9 perfect pvp int/siła

5. Ile jest warty dzwon do expa 95lv+9 71sr 20orki 20mistyki 8spowo

6. Mam branse do expa na 130lv+9 szafirową. Z tego co wiem te itemy do expa na 130lv się dropi, bransa ma wbudowane 4k pż, ale ma też w 1-5 bonach 2k pż. Jak to jest, normalnie można pż tu wbijać jak jest wbudowane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...