Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orientuje się może ktoś za którą misję od zielarza dostane prawdopodobnie 80% expa?

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

możecie jeszcze dodać informacje przy ulepszaniu ile ulepek mamy w eq :)

@Ahmmed 

wywalało mnie około godziny 18 a teraz jest juz ok zresetuj router i powinno byc ok ;)

Opublikowano

Ten Goldie to skad ma gm z paczki Laysow ? co drugi dzien widze na niego skargi jakies bany z dupy ludziom rozdaje

Rozwali ta invorie tak jak Gm'y poprzednia edycje

Goldie ma gm'a bo zatankował 2 metry w dupie wielkiego Arraya xD

Bany dopiero daję jak ktoś mu płacze 2 dni na pw, żeby dał bana.

Osobiście sama wyłapałam bana za napisanie : "strasz sobie starych" bo GOLDIE uznał, że to są 3 wyzwiska. xD

wg4X26Z.png

A ten Vooxhy to też małpa na sznurku, od niego zawsze na support można dostać rzetelną i wyczerpującą odpowiedź na support

(szczególnie kiedy piszę się w dziale problemy z grą! ;) )

ZSfE7nK.jpg

Opublikowano

Na forum serwerowym w dziale Konkursy i Eventy odbywa się konkurs na komiks związany z Nowym Rokiem. Zapraszamy!

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

zrobicie cos kiedys z bodym czy bedzie caly czas taka pizd4?

Dopiero na 200lv można coś zwojować bodziakiem.

Opublikowano

pytanie mam dla was.   Robie misje na punkty zaslug. Dostalem  misje na zebranie 80 wodnych kwiatow.  Tylko jest problem bo nie wiem gdzie rosna.   poza tym wodne kwiaty znam jedynie pod postacia ulepszaczy.(lecz to nie to)   pisze po ludziach i nikt nie wie.   Jest tu osoba ktora juz ta misje zrobila? prosze o pomoc. z gory dzieki!!!

Opublikowano

pytanie mam dla was.   Robie misje na punkty zaslug. Dostalem  misje na zebranie 80 wodnych kwiatow.  Tylko jest problem bo nie wiem gdzie rosna.   poza tym wodne kwiaty znam jedynie pod postacia ulepszaczy.(lecz to nie to)   pisze po ludziach i nikt nie wie.   Jest tu osoba ktora juz ta misje zrobila? prosze o pomoc. z gory dzieki!!!

Wodne kwiaty rosną na mapie 200.

Opublikowano

Dwa ostatnie ogłoszenie z fb dot. zmian:

Przy następnej aktualizacji clienta zostanie wprowadzona zmiana pokazujaca ilość ulepszaczy posiadaną przez nas przy ulepszaniu, wygląda to jak na poniższym ss.

1557573_857653201020143_5822328773344063

------------------------------------------------------------------------------------

Event Świąteczny zakończy się dokładnie 3 stycznia w nocy o 2:00, wtedy odbędzie się przerwa (czas aktualnie nieokreslony) które go wylączy. Wymagana będzie aktualizacja clienta.
Dodatkowo jako że niektórzy lubią tekstury zimowa a zimna (przynajmniej kalendarzowa) dopiero co się zaczeła damy wam możliwość wyboru w opcjach gry normalnych lub snieżnych tekstur pierwszych miasta (domyślnie beda podstawowe)
Tekstury wtedy zmienią się natychmiastowo bez zadnych resetów clienta itd i będa takie az sami ich nie zmienimy. Zmiana ta zostanie wprowadzona razem z zakończeniem eventu świątecznego.
Prezentuje się to następujaco (gif):
Pozdrawiamy, Administracja Invoria.pl
Opublikowano

Dodaliście nowe fryzury i kostiumy to może pasowało by dodać jakieś ss z gry jak one wyglądają, bo raczej nikt w ciemno nie będzie kupował.

Opublikowano

Dodaliście nowe fryzury i kostiumy to może pasowało by dodać jakieś ss z gry jak one wyglądają, bo raczej nikt w ciemno nie będzie kupował.

Na forum masz wygląd kostiumów i fryzur. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...