Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A kiedy jakaś aktualizacja żebym mógł szarfe zrobić? xD

Bo nie moge wyciągnąć ulepków do szarfy z U, a jak klikam w tym okienku to sie tam nie pojawiają ;p

chyba że jest na to jakiś patent, to co mam zrobić? :D

@Edit

Nvm, teraz działa lol :O

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W jakim czasie można doczekać się odpowiedzi na supporcie w związku ze zbugowana misja na pz? Na forum pisze 48h i tyle też minęło a odpowiedzi na supporcie dalej brak.

@Qarth

Opublikowano

szczerze mówiąc serwer po 200lv staje się nudny... nie ma co robić, żeby ulepszać eq wiadomo- trzeba chodzić na dungi za przepy z mapy 180- żeby ubić tam metki, bossy trzeba grać same nocki, bo w dzień nawet jak zna się godzine respu to ubije się jedną max 2 demerie, tak samo z metkami a wiadomo dropią proszki i szpony czyli przepustki żeby ulepszać eq bądź zarabiać. problem w tym że ani nie da się zrobić eq i zarobić.. innego zarobku na tym lv już nie ma.. a nie bede chodził na nemere czy razadora.. co najgorsze ceny sie zj3bały, bynajmniej gdzieś tydzien temu byłem na serwie, proszki już po 250kk nawet sie kupowało, a eq na 200lv nadal 40b.. z tego powodu skończyłem grę, lecz jak ktoś ma ochotę spędzić duzo czasu na serwerze to polecam, bo grało się naprawdę super. 

Opublikowano

Kiedyś grałem sporo na tym serwerze (Teraz czas nie pozwala) i osobiście polecam, fajni ludzie, serwer fajnie zrobiony ale brakowało mi paru rzeczy z tego co pamietam, jednakże były to jakies drobiazgi.

Opublikowano

Kiedyś grałem sporo na tym serwerze (Teraz czas nie pozwala) i osobiście polecam, fajni ludzie, serwer fajnie zrobiony ale brakowało mi paru rzeczy z tego co pamietam, jednakże były to jakies drobiazgi.

było pare takich rzeczy, ale wprowadzali aktualizacje i jest oky ; ) 

Opublikowano

Mam pytanie, proszę aby udzieliła mi administracja invorii na nie odpowiedzi. Ile osób średnio gra w ciągu dnia? Gram, widzę ogrom ludzi, wszystkie spoty, metki pozajmowane. W m1/m2 na każdym chanelu mnóstwo ludzi. Osoby na czacie piszą, że gra po 1.5k + ludu. Jak do tego odniesiesz się Ty Quarel, Hool? :) Pozdrówki, jestem pod wrażeniem.

Opublikowano

Jestem zażenowany.

Napisalem do supportu, ze nie dziala odzyskiwanie haseł. To dostalem odpowiedz: Musisz poczekac na odzyskanie konta. Procedura jest w naprawie. I zebym sobie zalozyl nowe.

Dziekuje, po prostu pelen profesjonalizm. A propo to juz naprawiacie kika miesiecy.

Opublikowano

@Qarth - zbugowała mi się misja z pż "najazd na invo" (+ 2 inne), która powinna być na wyższym poziomie niż mam. 

Do tego nie mogę zrobić cyklicznych zabójstw bo przez tą zbugowaną misję nie zalicza mi żadnych ubitych osób.

Także czekam na Twoja reakcję bo k***a mieliście te bugujące się misje ogarnąć już z 2miesiące temu.

Opublikowano

@Qarth - zbugowała mi się misja z pż "najazd na invo" (+ 2 inne), która powinna być na wyższym poziomie niż mam. 

Do tego nie mogę zrobić cyklicznych zabójstw bo przez tą zbugowaną misję nie zalicza mi żadnych ubitych osób.

Także czekam na Twoja reakcję bo k***a mieliście te bugujące się misje ogarnąć już z 2miesiące temu.

To podaj nick na pw to ci ja usune

Opublikowano

Z genialnego i przyjemnego serwera Easy/Medium po tym pseudo update zrobił się pierd***ny hard, oczywiście jeśli chodzi o ulepszanie 220+. Także jeśli szukacie serwera, na którym ostatni set eq robi sie ok. roku czasu, a ostatni lvl expi się miesiąc, to zapraszam. I nie kierujcie sie opisem serwera, bo easy - medium już dawno przeminął. I naprawde, nie spodziewałem sie tego po tej administracji, szkoda że taki wyśmienity serwer został tak doszczętnie zj*bany.

... A wystarczyło po prostu nie wprowadzać ulepszania poziomowego do nowego eq, tylko zostawić ulepszanie od +0 do +9 z takim samym % na powodzenie jak w eq mroku i byłby serwer miód malina.. Ale nie, lepiej przerabiać 1 item po kilkadziesiąt razy na poziom normalny i kilkaset razy na Epicki / Legendarny, bo przecież "MA BYĆ CIĘŻKO".

A najgorsze jest to, że w ogóle nie liczycie sie ze zdaniem graczy i krytykujecie oraz usuwacie wszelkie propozycje na forum związane z poprawieniem tego chorego ulepszania. 

Opublikowano

Przypominamy o turnieju pvp, pierwsze dwie kategorie poziomowe już się odbyły. Pozostałe odbędą się za 2 tygodnie.

• 175 - 190
  • 191 - 220
  • 221 - 240
  • 3 Przedział - 12 marca (sobota)
  • 4 Przedział - 13 marca (niedziela)
  • 5 Przedział - 13 marca (niedziela)

Nagrody za poszczególne przedziały:

175-191:

1 Miejsce: Złoty Hwang (30dni) + 1700 SM + Unikalny Pet do PvP lub Expa + 8 Bryl rubinu

2 Miejsce: 1500 SM + Unikalny Pet do Expa

3 Miejsce: 1200 SM

191-220:

1 Miejsce: Złoty Hwang (30dni) + 2000 SM + Unikalny Pet do PvP lub Expa + 10 Bryl rubinu 

2 Miejsce: 1700 SM + Unikalny Pet do Expa

3 Miejsce: 1500 SM

221-240:

1 Miejsce: 50 zł PSC + Złoty Hwang (60 dni) + 2500 SM + Unikalny Pet do PvP lub Expa + 20 Brył Rubinu 

2 Miejsce: 2000 SM + Unikalny Pet do Expa lub PvP

3 Miejsce: 1800 SM

Więcej informacji na forum:

http://forum.invoria.pl/index.php?/topic/41030-invoria-turniej-pvp/

Zapraszamy!

Opublikowano

Japierdole.. Te misje z jasno niebieską wstążką są jakieś pobugowane?! Człowiek sie namęczył, zrobił wszystkie żeby mu to g****o znikło i po 1 dniu dalej się wszystkie pojawiały.. No k***a. Qarth pisałem do Ciebie na pw żebyś mi to g****o usunął, podałem Nick w grze a Ty nie raczyłeś nawet łaskawie odpisać.. Tak ciężko? Zero zrozumienia dla graczy..

erfgreg.png

Opublikowano

Japierdole.. Te misje z jasno niebieską wstążką są jakieś pobugowane?! Człowiek sie namęczył, zrobił wszystkie żeby mu to g****o znikło i po 1 dniu dalej się wszystkie pojawiały.. No k***a. Qarth pisałem do Ciebie na pw żebyś mi to g****o usunął, podałem Nick w grze a Ty nie raczyłeś nawet łaskawie odpisać.. Tak ciężko? Zero zrozumienia dla graczy..

Napisz na support to Voxhy Ci napisze żebyś to olał, i że cały serwer ma tak zbugowane misje :) to dopiero profesjonalne podejście
Opublikowano

od nowa opłaca się zaczynać grę?

W ile wbije ze 150+?

Truta dt?

Na czym najlatwiej się drobic ?

To chyba jedyny serwer któremu można zaufać i zagrać bo nie padnie jak te inne syfy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...