Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na serwerze ale skończyłem gre ponieważ admin obiecał mi eq z navi za 50zł ale zrezygnował bo sie bał że będę się chwalił dlatego odszedłem bo stwierdziłem że to oszuści . Ale serwer dobry polecam i dziękuję za wspólną grę pozdrawiam

Co ty pierdolisz?

Naćpałeś się ?

@topic

Skąd truta?

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ty pierdolisz?

Naćpałeś się ?

@topic

Skąd truta?

Chciał być zabawny, ale nie wyszło. :P

Aktualnie trwa promocja w ISie, wszystko -20% do dziś, do godziny 17.

Dodatkowo nowe konta otrzymują to co wcześniej (wybonowane eq z możliwością ulepszania go do 50lvla, mount, 2 paty, toga) + bonusy ze strefy VIP na 72h (zazwyczaj są na 48h) - to będzie jeszcze przez kilka dni.

Dziś o godzinie 18 jest również event ZUO już na nowej specjalnej mapie eventowej.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Chciał być zabawny, ale nie wyszło. :P

Aktualnie trwa promocja w ISie, wszystko -20% do dziś, do godziny 17.

Dodatkowo nowe konta otrzymują to co wcześniej (wybonowane eq z możliwością ulepszania go do 50lvla, mount, 2 paty, toga) + bonusy ze strefy VIP na 72h (zazwyczaj są na 48h) - to będzie jeszcze przez kilka dni.

Dziś o godzinie 18 jest również event ZUO już na nowej specjalnej mapie eventowej.

na pewno 18? http://forum.invoria.pl/index.php?/topic/40180-event-zuo-15012016/#comment-246485

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Od dzisiaj do końca weekendy zostały aktywowane raty! Zapraszamy do gry! Dodatkowo informujemy ze został dodany specjalny efekt "setek" hp  :)

12524322_865682953550501_651443675099331

Opublikowano

Kiedy będzie ten update*? Miał być pod koniec grudnia, a już jest polowa stycznia ;)

Opublikowano

Od dzisiaj do końca weekendy zostały aktywowane raty! Zapraszamy do gry! Dodatkowo informujemy ze został dodany specjalny efekt "setek" hp   :)

12524322_865682953550501_651443675099331

końcu :) skonczy sie pisanie jak zabijesz kogos ze potrafisz zabic tylko majac setki.. 

Opublikowano

Kiedy będzie ten upload? Miał być pod koniec grudnia, a już jest polowa stycznia ;)

w styczniu bedzie upominasz sie o to a pewnie nie masz tutaj nawet 150 lvla

Opublikowano

Po czym poznajesz jaki kto ma lv? Z tego co można wyczytać z Twojego spamu w temacie to Ty niedawno zacząłeś tutaj grę. Chamstwo na bok odłóż bo pytanie nie było nawet do Ciebie skierowane.
Opublikowano

Jeśli masz jakiś problem co do mojego lv to oczywiście możemy to wyjaśnić sobie w grze.

Sprawdzimy kto ma jakie eq, jaki lv i jak sobie radzi. Także czekam na PW od Ciebie.

A o update pytam bo mam do tego pełne prawo. Nawet jeśli miałabym 150lv. ;)

Opublikowano

Jeśli masz jakiś problem co do mojego lv to oczywiście możemy to wyjaśnić sobie w grze.

Sprawdzimy kto ma jakie eq, jaki lv i jak sobie radzi. Także czekam na PW od Ciebie.

A o update pytam bo mam do tego pełne prawo. Nawet jeśli miałabym 150lv. ;)

nick ;)

Opublikowano

Ile online? Dużo się zmieniło od wakacji? (Tz. ceny klimat zarobek)

Ceny od wakacji napewno się zmieniły
Opublikowano

Wielkie come back na invorie, mam pytania

1. ile tu gra ludzi?
  2. od zera bez wydania złotówki dam radę?
  3. jak na początku zarobić? na jakim lvl stanąć i lecieć?
  4. coś nowego jest wprowadzane?

201dzc.png

Opublikowano

Wielkie come back na invorie, mam pytania

1. ile tu gra ludzi?
  2. od zera bez wydania złotówki dam radę?
  3. jak na początku zarobić? na jakim lvl stanąć i lecieć?
  4. coś nowego jest wprowadzane?

1. gra wpip.. przekonasz sie na metkach, bossach itp i w samym m1 

2. jasne ze tak

3. na początku do 75 to wiadomo rip, sprzedawac szkaty lub wymienic 15 na trute i sprzedac, potem metki na mapie 95

4. planowana jest jakas aktualizacja zwiekszajaca lv, nowe eq mapy itp, reszta aktualizacji dosc czesto

Opublikowano

Dzis w nocy o 1:00 odbędzie się 10 minutowa przerwa wprowadzajaca male poprawki, każdy zostanie wylogowany automatycznie.

Opublikowano

Qarth, moglibyście zmieniać te nagrody na tym ox, eliksir II był wart 250-300kk teraz natomiast po 100kk sellaja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...