Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W dalszym ciągu smok jest najlepszy do pvp czy coś się pozmieniało?

nic z tym nie ruszali caly czas smok-dagger

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Czy opcja przypomnij haslo dzialała kiedys na Invorii poprawnie?

Przychodzi link, w którego gdy sie wejdzie jest napisane: "Podany adres email nie istnieje!"

Opublikowano

nic z tym nie ruszali caly czas smok-dagger

Boli ten fakt, bo przecież doskonale wiedzą o dominacji niektórych klas, a mimo to nic się nie zmieniło dalej..

nlUSIa9.png

Opublikowano

Boli ten fakt, bo przecież doskonale wiedzą o dominacji niektórych klas, a mimo to nic się nie zmieniło dalej..

Szarfy osłabiły klasy magiczne, szarfa 30% ze zbrojki wyciąga 7% absa na magie, a na poszczególne bronie, np miecz czy sztylety 4%, co jest troche niesprawiedliwe, a zarazem śmieszne, ponieważ taki bm czy healer gówno bili bez szarf, a teraz to już całkiem nie istnieją ^^

Opublikowano

Bez wątpienia najlepszy serwer na scenie. Stoi długo, mega stabilny, cały czas aktualizowany. Administracja cały czas dostępna, rozgrywka nie kończy się po miesięcu, trzeba się trochę natrudzić i jest z kim grać, bo gra 1.5k +? Teraz przerwa, bo wprowadzają aktualizację. Dodatkowo na bieżąco załatwiana reklama, w grze rywalizacja ogromna na spotach, metkach. Oby tak dalej, super. :)

Opublikowano

Zapraszamy na forum do działu Konkursy i Eventy - odbywa się tam forumowy konkurs walentynkowy. :)

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Na serverze lagi jak nie wiem co, bije metka i mnie wywala do okna logowania. I tak w kółko.

Są problemy z serwerownią.

Opublikowano

Dalej jest eq wybonowane na start?

I czy expic buffke ? Trzeba 2 postac do dungów jakiś?

Na mentala robic 2 reke? Nie bije sie nic z buta?

Jest jakas darmowa zmianka skilli? Jak tak to do jakiego lv?

Opublikowano

Dalej jest eq wybonowane na start?

I czy expic buffke ? Trzeba 2 postac do dungów jakiś?

Na mentala robic 2 reke? Nie bije sie nic z buta?

Jest jakas darmowa zmianka skilli? Jak tak to do jakiego lv?

dalej jest wybonowane eq i bedzie caly czas/bufa nie expic na kazdy dun wchodzi sie solo/nie widzialem mentala z 1 -reka jeszcze tu sie skille licza

Opublikowano

Mam pytanko. O co chodzi z tym 5 ekwpipunkiem na ulepszacze? Nie da sie wgl ich tam przenieść ani wyjąć.. A jak zbijam bossa to wpadają właśnie tam. A jak chce sprzedać ulepszacz to jak.. Jak się nie da wyjąć.. Help

Oczywiście serw kozacki

erfgreg.png

Opublikowano

Mam pytanko. O co chodzi z tym 5 ekwpipunkiem na ulepszacze? Nie da sie wgl ich tam przenieść ani wyjąć.. A jak zbijam bossa to wpadają właśnie tam. A jak chce sprzedać ulepszacz to jak.. Jak się nie da wyjąć.. Help

Oczywiście serw kozacki

Jak ulepszasz coś to po prostu Ci zabiera stamtąd te ulepy przy ulepszaniu, jak chcesz na handel dać to przeciągasz stamtąd na okno handlu, jak wystawiasz na shop to też stamtąd. Ciężko się domyślić?

Opublikowano

wszystko ładnie pięknie ale przegięciem jest  to ze kolejny max lv  {240}da się wbic max w niecały tydzień .... a dobić 220 od 212 jest tragedią..... i  jak dla mnie serwer straci  na tym graczy.

Opublikowano

Zacząłem grać głównie ze względu na to, że Invoria jest znana też ze stabilności, serwer który ma taką renomę pewnie stoi na dobrym sprzęcie. A tu czasem wywala, laguje przy teleportacji i trzeba lognąć, teraz z dt mnie wywaliło.. O co chodzi?

Opublikowano

Zacząłem grać głównie ze względu na to, że Invoria jest znana też ze stabilności, serwer który ma taką renomę pewnie stoi na dobrym sprzęcie. A tu czasem wywala, laguje przy teleportacji i trzeba lognąć, teraz z dt mnie wywaliło.. O co chodzi?

problemy caly czas ze serverownia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...