Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Która postać jest obecnie najsilniejsza na serwie? Wciąż mental czy sytuacja uległa zmianie? 

mental to syf smok i dagger

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Zacząłem grać na serwerze z kolegą i dziewczyną, zastanawia mnie dlaczego dungeonów nie można robić w grupie? 

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Zacząłem grać na serwerze z kolegą i dziewczyną, zastanawia mnie dlaczego dungeonów nie można robić w grupie? 

Serwer nastawiony na solo, aby gimbaza grała. Teraz już nie ma graczy starego pokolenia, bo nie można zebrać 5 osób na wyprawę.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Serwer nastawiony na solo, aby gimbaza grała. Teraz już nie ma graczy starego pokolenia, bo nie można zebrać 5 osób na wyprawę.

No kiepsko strasznie. Pogrywa tu dość dużo ludzi ale nudne expienie to nie to samo co kiedyś na L99 śmigali ludzie :P

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Za dużo ludzi, nie da sie grać.

Jak moge szybko zarobić? Mam woja 205 i nie chce mi sie czekać uj wie ile na resp bossa/metka którego lizne, a za moment zaloguje sie pod niego kilka osób i mnie ubiją.

Opublikowano

Jak moge szybko zarobić? Mam woja 205 i nie chce mi sie czekać uj wie ile na resp bossa/metka którego lizne, a za moment zaloguje sie pod niego kilka osób i mnie ubiją.

Tak to już jest na Tym serwie :D nowy gracz ma małe szanse aby się wybic z uwag ,że starsi gracze uniemożliwiają drop cokolwiek na mapkach 180 -200

Opublikowano

Nie można robić solo bo bugowały się wtedy misje, przy okazji każdy dung jest łatwy i szybki także nie potrzeba drugiej czy trzeciej osoby
Opublikowano

Nie można robić solo bo bugowały się wtedy misje, przy okazji każdy dung jest łatwy i szybki także nie potrzeba drugiej czy trzeciej osoby

jestem nastawiony na rozgrywkę w grupie i nudne jest expienie samemu, dungeony chociażby takie jak DT czy WW samemu. Są jeszcze tak kiepsko przetłumaczone że szok, "zostaniecie przeniesieni" gdzie dungeon mogę robić sam. To nie jest zabawa. 

Jest możliwość dodana dungeonów grupowych?

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Rob dungi nemere and razardor izi minimum z 10 b dziennie

jestem nastawiony na rozgrywkę w grupie i nudne jest expienie samemu, dungeony chociażby takie jak DT czy WW samemu. Są jeszcze tak kiepsko przetłumaczone że szok, "zostaniecie przeniesieni" gdzie dungeon mogę robić sam. To nie jest zabawa. 

to nei hard by sie bawic w dungi grupowe + nie kazdy gra i lubi z kims

Opublikowano

Napisałem Ci wcześniej ze nie bo buguja się misje, co za tym idzie nagrody za nie. Co do dungow to z czasem się przyzwyczaisz.
Opublikowano

Wszystko byłoby fajnie, gdyby kostiumy i fryzury stałe były bezpłciowe, lub został dodany przedmiot do is bądź sklepu za ip, który po użyciu zmienia ich płeć na przeciwną.

Opublikowano

jak porządnie zarobić n 180? o metkach, bossach na mapie 180 nawet nie piszcie xD

rob razardory i nemere  daruj sobie te bossy i metki gdzie wybijesz max 2 na resp w tym czasie zrobisz kilka razarow (pazury,skrzynie strojow,sygnety,medale,owoce,bilety na losowanie) dzis w nocy posiedzialem na razarze 2h i jak drop wystawie to z 8+b 

Opublikowano

Cysiu ma racje.  ja mam 175 lv  i cisne razadora.   drop  oplacalny, wrecz chyba  lepszy od nemere..    do 180lv smialo mozesz cisnac  razadora.

Opublikowano

wroce do balansu bedzie cos kiedys ogarniete ?  bo to jest smieszne ze jedna szamanka z mroku full kladzie jak chce 15 typa z feniksa i dwoch bodziakow z mroku jak chce

Dla tych co dropia na tych dungach przestancie zanizac cany medali  i sygnetow niedlugo medal bohatera bedzie mozna ledwo bryle dostac

Opublikowano

rob razardory i nemere  daruj sobie te bossy i metki gdzie wybijesz max 2 na resp w tym czasie zrobisz kilka razarow (pazury,skrzynie strojow,sygnety,medale,owoce,bilety na losowanie) dzis w nocy posiedzialem na razarze 2h i jak drop wystawie to z 8+b 

a na dunga 180 oplaca sie chodzic czy lepiej sprzedawac te klucze? bo mam ponad 100 a jeden 100kk :D 

Opublikowano

a na dunga 180 oplaca sie chodzic czy lepiej sprzedawac te klucze? bo mam ponad 100 a jeden 100kk :D

potrzebne ci beda z niego leci dosc czesto przepustki na pentragona a sztuka do 130kk czasem poleci nawet 2x

Opublikowano

Grałem na serwerze ale skończyłem gre ponieważ admin obiecał mi eq z navi za 50zł ale zrezygnował bo sie bał że będę się chwalił dlatego odszedłem bo stwierdziłem że to oszuści . Ale serwer dobry polecam i dziękuję za wspólną grę pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...