Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dolaczam sie do pytania

Jesli ktos nie gra na invorii i dostal sms z kodami na SM I bedzie tak dobry by je dac to je poprosze xD

Wczoraj po wbiciu 120 lvl dopiero zaczeły dropić ale słabo w 1 h 2 sztuki a koledze z całego ww dropi 15 :(

Opublikowano

Wczoraj po wbiciu 120 lvl dopiero zaczeły dropić ale słabo w 1 h 2 sztuki a koledze z całego ww dropi 15 :(

powiem tak zapomnialem zedytowac post bo za godzine jakos dropily to jest kolejny syf typu blaski czy cos tylko zeby wiecej tych przedmiotow dropilo a drop podobny nwm po co to;v

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Na serwer został dodany mały dodatek w przenoszeniu przedmiotów, teraz po przeciągnieciu przedmiotu np. miecz na miecz w ekwipunku automatycznie zmieniają się miejscami. Ułatwi to w dużym stopniu sortowaniu przedmiotów. Zmiana ta nie dziala na przedmioty typu kamienie duszy, wzmocnienie przedmiotu i tym podobne, te przedmioty dalej dzialaja prawidłowo na swoje przedmioty.
Mały przyklad dzialania możecie zobaczyć tutaj: 

http://imgur.com/0Z98neW

Pozdrawiamy, Team Invoria.pl

Opublikowano

Był s2 tego, teraz domyslam sie ze bylo pewnie jakies polaczenie, ale konto z s2 przestało istnieć, dlaczego? Moze wpadne dzisiaj i pogram, chociaz watpie ze zostane na dluzej :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Dałoby się na tej aktualizacji dodać  6 stron ekwipunku ????

Nie ma potrzebny, niedługo bedzie specjalny osobny ekwipunek na ulepszacze wielkości okna shopu offline.

Opublikowano

Był s2 tego, teraz domyslam sie ze bylo pewnie jakies polaczenie, ale konto z s2 przestało istnieć, dlaczego? Moze wpadne dzisiaj i pogram, chociaz watpie ze zostane na dluzej :)

s2 to byl inny server i zostal wylaczony  

Opublikowano

Panowie Panie jakis sposob na zarobek na 200 lvl ? ( albo gdzie mozna najlepiej zarobic obojetnie na jakim lvl)

ja na 155 wyciągam dziennie śmiało z 10kkk na dungach ;) 

Opublikowano

Na serwer został dodany mały dodatek w przenoszeniu przedmiotów, teraz po przeciągnieciu przedmiotu np. miecz na miecz w ekwipunku automatycznie zmieniają się miejscami. Ułatwi to w dużym stopniu sortowaniu przedmiotów. Zmiana ta nie dziala na przedmioty typu kamienie duszy, wzmocnienie przedmiotu i tym podobne, te przedmioty dalej dzialaja prawidłowo na swoje przedmioty.

Mały przyklad dzialania możecie zobaczyć tutaj: 

http://imgur.com/0Z98neW

Pozdrawiamy, Team Invoria.pl

oke ale moglibyscie poprawic np. laczenie nie ktorych rzeczy w eq

przetopow nie da sie laczyc w jedno a to wwkurza gdy leca ze skrzynek i akurat zapomina sie z depo wyjac juz posiadane

to tylko jeden z przykladow ....jesli sie da to czemu akurat u mnie wychodzi z tego jajo

kupione u handlarki rowniez ten sam problem

Opublikowano

oke ale moglibyscie poprawic np. laczenie nie ktorych rzeczy w eq

przetopow nie da sie laczyc w jedno a to wwkurza gdy leca ze skrzynek i akurat zapomina sie z depo wyjac juz posiadane

to tylko jeden z przykladow ....jesli sie da to czemu akurat u mnie wychodzi z tego jajo

kupione u handlarki rowniez ten sam problem

Wystarczy wyrzucić i podnieść z ziemi. :)

@Qarth - dostanę odpowiedź? ;) czy znowu odpowiadasz na to co Ci wygodnie.

Opublikowano

Wystarczy wyrzucić i podnieść z ziemi. :)

@Qarth - dostanę odpowiedź? ;) czy znowu odpowiadasz na to co Ci wygodnie.

Beda nowe.

Opublikowano

Ten Goldie to skad ma gm z paczki Laysow ? co drugi dzien widze na niego skargi jakies bany z dupy ludziom rozdaje

Rozwali ta invorie tak jak Gm'y poprzednia edycje

Opublikowano

Pas odwagi nie powinien mieć czasem więcej hp niż pas dusz?

duszpng_snhnpxp.png            odwagapng_snhnpxn.png

Proponowałbym zostawić taką samą szybkość zaklęcia w obu pasach (bo do expa i tak się nie przydaje) i podnieść hp w pasie odwagi, bo jednak jest to pewnego rodzaju unikat, a obecne bony zbytnio nie zachęcają.

Opublikowano

Pas odwagi nie powinien mieć czasem więcej hp niż pas dusz?

duszpng_snhnpxp.png            odwagapng_snhnpxn.png

Proponowałbym zostawić taką samą szybkość zaklęcia w obu pasach (bo do expa i tak się nie przydaje) i podnieść hp w pasie odwagi, bo jednak jest to pewnego rodzaju unikat, a obecne bony zbytnio nie zachęcają.

Od początku ten pas miał mieć jedynie wieksze te dwa bony nie a dawać tą samą ilość HP.

-----------------

W dużej aktualizacji która będzie dodana niedługo zostanie dodane wiele nowych kostiumów na broń z dropu (nowe i stare dungeony) dodający wiekszy wybór dla osób którym nie podobają się aktualne kostiumy na broń.

947099_856513917800738_40406884316626378

Opublikowano

Ten Goldie to skad ma gm z paczki Laysow ? co drugi dzien widze na niego skargi jakies bany z dupy ludziom rozdaje

Rozwali ta invorie tak jak Gm'y poprzednia edycje

Zawsze są skargi na osoby, które mają za zadanie dawać bany. Niewdzięczna robota.

Człowiek czasem jest najmilszy jak potrafi a i tak po Tobie jadą lub zmyślają historie, wiem coś o tym.

Mam nadzieje, że mając na myśli poprzednią edycję nie mówisz o s2...

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Zawsze są skargi na osoby, które mają za zadanie dawać bany. Niewdzięczna robota.

Człowiek czasem jest najmilszy jak potrafi a i tak po Tobie jadą lub zmyślają historie, wiem coś o tym.

Mam nadzieje, że mając na myśli poprzednią edycję nie mówisz o s2...

nie o s1 tam gdzie GM'y nawet brylki rozdawali tak wiem tutaj nie maja juz takich praw xD

http://scr.hu/8vz8/o1xbu

Opublikowano

Podoba mi się to, że nie dodajecie tylko 'nowosci' dla dużych poziomów, a jednak nowe dungi dla osób lubiących małe levele, wielki + jak zwykle dla Was.

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...