Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skad bedziemy brali te bony i zmianki do kostiumow?

Niby z bossów, ale nie określili dokładnie z których, a szansa na dropnięcie pewnie tyle co nic.

Za to na stówkę będą w isie także możesz zacząć zbierać na kupony.

Opublikowano

4iMghHf.png

Aktualizacja coraz bliżej! Razem z nią zostanie dodane dużo dungeonów, nie wszystkie będa na wysokie poziomy!
Przedstawiamy wam dungeonów który będzie dostępny na mniejsze poziomy - Góra Magii

Mała informacja: Podczas aktualizacji z poziomem zostanie dodane aż 6 dungeonów!

Jak wam się podoba?

Więcej screenów:

Opublikowano

Odnośnie PVP Dagger i Smok dalej OP?

Chciałbym wrócić na invorie i liczyć się w pvp, a wczeniej grałem już daggerem, a do smoka jakoś mnie nie ciągnie.

Opublikowano

Niedługo na tym serwie będą same smoki, bo innymi postaciami nie opłaca się grać. Do tej pory nie rozumiem jak administracja może się tym w ogóle nie przejmować i nic z tym nie robić  :v

Póki co każda postać przy smoku wypada gorzej, nawet dagger powoli schodzi na dalszy plan. A smok jest cyborgiem wszędzie, exp, respy, wojny, zadymy, pvp.

Opublikowano

Kiedy dodacie to coś, gdzie będzie pokazywało dostępnych liderów gildii?

Miało być, a nie ma.

Opublikowano

Miało być, a nie ma.

jest, po kliknieciu wypowiedz wojne w oknie gildii.

Opublikowano

Serwer jest op. Smok wcale nie jest najlepszy, czy full eq wszystkie 7klas jest spoko. Dlaczego 7? Healern to syf. Taki z*******y serwer ale zeby healera niepoprawic od 2lat(poczatku 1s tamtego) to jakas masakra. Wystarczy leczenie zwiekszyc na 1:5hp i skile troszke podrasowac no ale po co :)

Tak czy inaczej lepszego serwera nie znajdziecie, brakuje Wam dostosowanie healera i serwer idealny :)

imetin_logo.png

Opublikowano

Miało być, a nie ma.

A Ty tylko potrafisz narzekac w temacie? prujesz sie non stop i ciagle coś nie pasuje.

Opublikowano

Czemu jak klikam w link który został do mnie wysłany na email w celu odzyskania hasła to pojawia się komunikat, że "podany email nie istnieje" ?

Opublikowano

Super że będzie więcej doung, ale jeszcze wszystkich nie poznałam a co będzie potem xDD..

Mam pytanko, czy można skądś mounty ( wierzchowce ) dostać oprócz is czy tez a pkt IP ?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Dostanę odpowiedź czemu mi to wyskakuje gdy klikam w link, którzy przychodzi na email gdy próbuję odzyskać hasło ??

a0jfzr.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o to koło fortuny to miałbym propozycję. Dajcie po prostu kilka opcji do wyboru. W każdej byłby inny zestaw nagród i im lepsze nagrody tym więcej biletów by to wymagało.

Opublikowano

Jeśli chodzi o to koło fortuny to miałbym propozycję. Dajcie po prostu kilka opcji do wyboru. W każdej byłby inny zestaw nagród i im lepsze nagrody tym więcej biletów by to wymagało.

Koło fortuny było tylko na początku zmieniane, a potem Array powiedział, że zostaje stałe.

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...