Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie raczej do adminow czemu mi co pare dni odnawia te misje general setaou np? juz łacznie ja zrobilem chyba z 5 razy

30331_20_08_10_7_59_30.png

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam 2 propozycje

-Dodac więcej miejsc do zapisania tp

-Zeby przyszlo powiadomienie o tym ze ktos cos kupił z własnego sklepu

Opublikowano

Mam 2 propozycje

-Dodac więcej miejsc do zapisania tp

-Zeby przyszlo powiadomienie o tym ze ktos cos kupił z własnego sklepu

Bezsensowne.

Większa ilość tp była juz wałkowana na forum i było powiedziane, że tp nie będzie bo wtedy ludzie logaliby po wszystkich respach metków i bossów.

I po co Ci powiadomienie skoro z łatwością widzisz w banku lub w dodaj/usuń przedmiot, że czegoś nie ma. ^^

Opublikowano

Jest gdzieś dostępny/będzie ranking zawieszonych bombek na choince?

I skąd można zdobyć tę zieloną bombkę z końca prezentacji?

Opublikowano

Dziś o 01:00 odbędzie się przerwa dodająca parę nowości w świątecznym evencie, lista nowości zostanie podana po przerwie. Przerwa potrwa do 20 minut, wymagana będzie aktualizacja clienta.

Opublikowano

Dziś o 01:00 odbędzie się przerwa dodająca parę nowości w świątecznym evencie, lista nowości zostanie podana po przerwie. Przerwa potrwa do 20 minut, wymagana będzie aktualizacja clienta.

Czy jak zostałem okradziony z PSC 50 zł a mam dowody ze ta osoba mnie okradła zrobicie z tym coś czy nie bo w regulaminie jest ze administracja nie odpowiada za wymiany bez TuTora. Prosze o odp. 

• Handel przedmiotami jedynie na wlasną odpowiedzialność. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za tego typu wymiany (tyczy się za inne serwery/gry pln itd)
Opublikowano

Przecież poście masz odpowiedź, za wymiany bez tuta nie odpowiadamy i nie udzielamy w tym przypadku pomocy.

Opublikowano

Chciałem pograć na Invori z racji, że nic ciekawego nie ma ale..
Wyrzuca mnie z gry na dungach w połowie przy tp/biciu metinó i jest to uciążliwe. 
Mam to u was tylko ://

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Jaka postac najsilniejsza w pvp ?

Dagger/Smok

Update z lvl będzie przed Świętami? Za bardzo, to nie mają co robić te 220 lvl i dużo osób wymienia konta. 

Opublikowano

Ponawiam pytanie: będzie dostępny na stronie ranking zawieszonych bombek na choince?

Nie bedzie

logo.png.97fdaa63254dc15f50c188b7917f97a

W nocy z piątku na sobotę o 3:00 odbędzie się przerwa wprowadzająca nastepujace zmiany:

1. Dodanie bonowania kostiumów na broń opisane w temacie poniżej:

http://forum.invoria.pl/index.php?/topic/38959-rozbudowanie-systemu-kostiumów-na-broń/

2. Dodanie eventu który będzie dostępny tylko w sobote i niedziele "Gra w karty Okey"

wEsE67f.png

Obok mini mapy pojawi się nowa ikonka:

FE3DEp6.png

Klikając w nią w sobotę lub niedziele będziecie mogli otworzyć nową grę "Karty Okey" aby zagrać swoja rundę będzie trzeba posiadać:

- 5.000.000 Yang

- Zestaw Kart 6OMhjnc.png

Zabijając stwory w sobotę lub niedziele będziemy mogli otrzymać Kartę ZMl2zOl.png gdy zdobędziemy ich 24 automatycznie zmienią się nam w Zestaw Kart 6OMhjnc.png

W każdej grze będziemy mogli posiadać maks. 24 kart, gdy ułożymy je odpowiednio (opis będzie w grze) otrzymamy daną ilość punktów. Gdy zbierzemy odpowiednie ilości punktów będziemy mogli otrzymać specjalne skrzynie

Powyżej 400 - Złota Skrzynia VrMRaco.png

Od 250 do 400 - Srebrna Skrzynia tM6Yz7y.png

Poniżej 250 - Brązowa Skrzynia 4qvCATb.png

Dostepny będzie również ranking gry u specjalnego NPC w grze. Pozdrawiamy Team Invoria.pl

Opublikowano

o bm na fb a na forum we wrzesniu gdy byla pierwszy raz informacja o tej mapie.

Możesz napisać co zostało zmienione u bm, bo niestety przeglądam facebook i żadnej wzmianki na ten temat nie widze.

Opublikowano

@Qarth czy na Twoja pomoc naprawdę muszę tak długo czekać? Nie wiem czy mi się wydaje, ale jak osoba zbluzga administracje i stwierdzi że macie w dupie gracza to otrzyma pomoc szybciej, natomiast jak ktoś normalnie poprosi to musi czekać i nie wiadomo czy ja wgl uzyska.  Ogarnij PW 

Opublikowano

@Qarth czy na Twoja pomoc naprawdę muszę tak długo czekać? Nie wiem czy mi się wydaje, ale jak osoba zbluzga administracje i stwierdzi że macie w dupie gracza to otrzyma pomoc szybciej, natomiast jak ktoś normalnie poprosi to musi czekać i nie wiadomo czy ja wgl uzyska.  Ogarnij PW 

ja Czekam 2-3 tygodnie łaczmy sie w bolu xD

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować na forum z gmaila/o2.pl nie przychodzi żaden email aktywacyjny.

Jakieś pomysły?

za wp sie zarejestruj i z tego zrob konto

Opublikowano

Pany, warto tutaj zacząć grać, trudno się wybić ?

Na niskim poziomie jak można zarobić ?

To co w IS można kupić od graczy ?

Ile ludzi ONLINE ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Pany, warto tutaj zacząć grać, trudno się wybić ?

Na niskim poziomie jak można zarobić ?

To co w IS można kupić od graczy ?

Ile ludzi ONLINE ?

Łatwo się wybić w wekend. Dropisz Szkaty wekendowe z mobów. Jak ci poleci trucizna to masz 300kk+.  Tak to dropisz ulepy z bossów na mapach/dungach. 

To co masz w is możesz kupić od graczy, albo kupon sm.

Ludzi to nie wiem. z 1k +na pewno jest.

Opublikowano

Przypominamy o dzisiejszej przerwie o 3:00

Zmiany po niej:

- Event który będzie zawsze w sobote i niedziele - Karty Okey

- Nowy NPC w m1 - Stół do gry w Okey 

- Ranking Gildii w grze

- Ranking gry Okey (Rundy i Ogólny) w grze

- Okno z aktualnie dostepnymi liderami gildii (nazwa gildii itd)

- Bonowanie kostiumów na broń (maks. 3 bony)

Oraz inne zmiany i poprawki, przerwa potrwa +/- 30 minut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...