Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprawcie nową umiejętność włamywania, bo nie widać ile tak naprawdę mamy % na otworzenie skrzyni.

To nie jest błąd. To jest celowe.

Opublikowano

Nie myśleliście, żeby naprawić marmury? W sensie jest taki problem, że gdy skończy się postaci stamina (ten żółty pasek) to nie da się atakować i ruszać co powoduje śmierć. Na dungeonach jest to bardzo wkurzające. 

VsxuB58.png

Opublikowano

Nie myśleliście, żeby naprawić marmury? W sensie jest taki problem, że gdy skończy się postaci stamina (ten żółty pasek) to nie da się atakować i ruszać co powoduje śmierć. Na dungeonach jest to bardzo wkurzające. 

Atakować można tylko chwile stoi , jak nie bedziesz atakowal to ci to sie zregeneruje 

Opublikowano

Atakować można tylko chwile stoi , jak nie bedziesz atakowal to ci to sie zregeneruje 

No właśnie nie zawsze idzie atakować. A gdy np jesteś na świątyni śniącego gdzie moby dużo biją to raczej sobie nie postoisz za długo :D

VsxuB58.png

Opublikowano

Kiedy zmienicie nagrody z kola fortuny? I kiedy uzupełnicie kalendarz eventów ? 

Nagrody nie są zmieniane. A kalendarz będzie jutro.

Opublikowano

Serwer dobry, stabilny. Polecam każdemu, kto szuka czegoś na stałe :)­

Stałe nic nie jest, ale jest to jeden z najlepszych serwerów es/md tego roku i miejmy nadzieję, że przyszłego też ;)

na czym niby jest taki zarobek na 130 lvlu?

Mapa 130 to same rarytasy dla smakoszy yangów.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Daliscie na forum info o rangach na forum dla gildii i dla tych co daja w IS moje pytanie gdzie mozemy to zglaszac ? pw forum?

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Daliscie na forum info o rangach na forum dla gildii i dla tych co daja w IS moje pytanie gdzie mozemy to zglaszac ? pw forum?

Do administratorki forum Wendy :P 

Ona się cieszy z każdego nowego PW :P 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Do administratorki forum Wendy :P 

Ona się cieszy z każdego nowego PW :P 

dziena

Stałe nic nie jest, ale jest to jeden z najlepszych serwerów es/md tego roku i miejmy nadzieję, że przyszłego też ;)

Mapa 130 to same rarytasy dla smakoszy yangów.

napiszesz co jest takiego na tej mapie?;d bo siedze na 110 i tam dropie 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Dzisiaj zacząłem grać na tym serwerze do tego szamanem. W expie miodzio, ale do dropu bicia metków czy bossów to trochę lipa... Wiem, że bronie 75 ze szkat rozpruwacza a co z broniami 65 i stalkami? Lecą normalnie w red lesie z metków/ mobów ? Tarcze 61 rozumiem w grocie ?

vnm1k.png

Opublikowano

gamma w ustawieniach nie działa niezalenie ile ustawimy jest bez roznicy i dodajcie muzyke do  klienta zeby byl smaczek... bo samemu dodac nie mozna

Pomocnik
Opublikowano

Poradzi ktoś co robić na 200 lvlu?, wbiłem ten lvl i kompletnie nie wiem co robić latam w kółko nie mam pojęcia jak zarobić.

Opublikowano

@Qarth i jak z tam możliwością dodania brązowego bojownika na stale ;d? 

Aktualnie nie planujemy by on był na stałe.

Opublikowano

Aktualnie nie planujemy by on był na stałe.

Kurcze moglibyście coś pomyśleć nad dodaniem czegoś bo trochę mały wybór i praktycznie latają sami czarodzieje lub czarne bojowniki z pioropuszami :-P
Opublikowano

Na forum Invorii w dziale "Konkursy i Eventy" odbywa się ciekawy konkurs, który pobudza kreatywność. Trzeba ułożyć napis "Invoria" z jakichś materiałów (dowolnych), do wygrania są fajne nagrody i być może jeśli prac będzie więcej to i więcej prac zostanie nagrodzonych. :)

Warto wziąć udział i śledzić forum, bo niedługo coraz więcej ciekawych rzeczy!

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...