Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ze świątynią Zin Lao? Była już dawno temu zapowiedziana i do tej pory 0 info na temat przebiegu prac nad nią. Odpuściliście sobie ją?

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ze świątynią Zin Lao? Była już dawno temu zapowiedziana i do tej pory 0 info na temat przebiegu prac nad nią. Odpuściliście sobie ją?

System szarf również był zapowiadany i olali temat więc nie rób sobie nadziei, że cokolwiek dodadzą.

No nie licząc sygnetów do isa xD

Pomocnik
Opublikowano

Dlaczego pisze mi że nie moge otworzyć sklepu bo zostały w nim przedmioty jak wszystko odebrałem?

nadal to samo

juz nie wazne, nie zauwazylem czarnego skina do dzwonu ;P

Opublikowano

mamy zapowiedziane masę systemów jak i nowy system gildii... nie dodamy wszystkie od razy... 

Dajemy informację aby ludzie wiedzieli nad czym pracujemy i co ujrzą na serwerze. Tak czy inaczej... dodajemy coś średnio co tydzień lub dwa... Jeszcze ujrzycie sporo zapowiedzi ale nie precyzujemy dat. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

mamy zapowiedziane masę systemów jak i nowy system gildii... nie dodamy wszystkie od razy... 

Dajemy informację aby ludzie wiedzieli nad czym pracujemy i co ujrzą na serwerze. Tak czy inaczej... dodajemy coś średnio co tydzień lub dwa... Jeszcze ujrzycie sporo zapowiedzi ale nie precyzujemy dat. 

Przecież ja nigdzie nie napisałem, że macie wszystko od razu dodawać, tak samo nie pytałem o inne zapowiedzi, bo mi one zwisają. Propozycja Zin Lao wydaje sie byc interesujaca, dlatego probuje dowiedziec sie czegos wiecej na jej temat. Tym bardziej, że była to chyba pierwsza, większa zapowiedź i od tamtego czasu nie ma w ogóle informacji odnośnie przebiegu prac nad tą aktualizacją.

Nie lepiej postępować w ten sposób, że zapowiadacie 1 rzecz, kończycie ją, dodajecie na serwer i dopiero potem zapowiadacie kolejną i nad nią pracujecie? Jak dla mnie za dużo tego wszystkiego naraz. Gdybym ja miał tyle zapowiedzianych nowości na swoim serwerze, to nie wiedziałbym za co się pierw zabrać. Oby tylko nie skończyło się na samych zapowiedziach.

Opublikowano

W skrócie pisząc serwer nie zbyt polecam. Kończył mi się mix więc postanowiłem doładować kilka na raz. Wysłałem 2x 30zł, kody nie doszły. HomePay od prawie miesiąca zero odzewu - Pisałem 3 zgłoszenia olewają, pisałem do supportu na stronie wywala błąd, administracja na pw nie odpisuje. IYORi.jpg

Walić już te 60zł, ale wypadało by odpisać chociaż "chu Ci w d..." żebym wiedział że mają to głęboko - Mowa zarówno o HomePay jak i Administracji. 

Opublikowano

W skrócie pisząc serwer nie zbyt polecam. Kończył mi się mix więc postanowiłem doładować kilka na raz. Wysłałem 2x 30zł, kody nie doszły. HomePay od prawie miesiąca zero odzewu - Pisałem 3 zgłoszenia olewają, pisałem do supportu na stronie wywala błąd, administracja na pw nie odpisuje. IYORi.jpg

Walić już te 60zł, ale wypadało by odpisać chociaż "chu Ci w d..." żebym wiedział że mają to głęboko - Mowa zarówno o HomePay jak i Administracji. 

nie czytamy PW... wszystkie problemy na support. 

Jesli masz problem z płatnościami to do homepay.pl... my nie mamy na to wpływu. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Jesli masz problem z płatnościami to do homepay.pl... my nie mamy na to wpływu. [/quote

To zacznij k***a czytać? Skoro pisze ze to i to nie działa to ma do dupy wejść komu żeby go wysłuchał? Na co macie te konta na forum? Żeby się świeciło że taki i taki pojeb jest online i który ma swojego gracza w dupie?

Opublikowano

Przecież ja nigdzie nie napisałem, że macie wszystko od razu dodawać, tak samo nie pytałem o inne zapowiedzi, bo mi one zwisają. Propozycja Zin Lao wydaje sie byc interesujaca, dlatego probuje dowiedziec sie czegos wiecej na jej temat. Tym bardziej, że była to chyba pierwsza, większa zapowiedź i od tamtego czasu nie ma w ogóle informacji odnośnie przebiegu prac nad tą aktualizacją.

Nie lepiej postępować w ten sposób, że zapowiadacie 1 rzecz, kończycie ją, dodajecie na serwer i dopiero potem zapowiadacie kolejną i nad nią pracujecie? Jak dla mnie za dużo tego wszystkiego naraz. Gdybym ja miał tyle zapowiedzianych nowości na swoim serwerze, to nie wiedziałbym za co się pierw zabrać. Oby tylko nie skończyło się na samych zapowiedziach.

To chwyt marketingowy jak w sklepach :p zapowiada się wiele rzeczy, by na nie czekać, a kiedy zostaną dodane to nie wiadomo, a w oczekiwaniu daje się eventy, by hajsik na nich zarobić, ale widzę, że nie ogarniasz jeszcze biznesu jakim jest metin :pp

Zostaną dodane do is'u Kostiumy Halloween, ale na stałe? Tak by starzy gracze mogli mieć coś unikalnego przed nowymi graczami?

nlUSIa9.png

Opublikowano

To chwyt marketingowy jak w sklepach :p zapowiada się wiele rzeczy, by na nie czekać, a kiedy zostaną dodane to nie wiadomo, a w oczekiwaniu daje się eventy, by hajsik na nich zarobić, ale widzę, że nie ogarniasz jeszcze biznesu jakim jest metin :pp

Zostaną dodane do is'u Kostiumy Halloween, ale na stałe? Tak by starzy gracze mogli mieć coś unikalnego przed nowymi graczami?

No może faktycznie jeszcze do końca nie rozgryzłem istoty "metinowego" biznesu, ale wszystko jest dla ludzi. Kto wie, może nawet wkrótce będę się znał na tym tak samo dobrze, jak Ty na lizaniu dupy ^^

Opublikowano

Jesli masz problem z płatnościami to do homepay.pl... my nie mamy na to wpływu. [/quote

To zacznij k***a czytać? Skoro pisze ze to i to nie działa to ma do dupy wejść komu żeby go wysłuchał? Na co macie te konta na forum? Żeby się świeciło że taki i taki pojeb jest online i który ma swojego gracza w dupie?

masz wyraźnie napisane w moim profilu (na forum), że wszystkie sprawy na Support... i tak często pomagam na TSie... 

Niestety Twoja wiedza i doświadczenie jest ograniczone... Jak będziesz miał serwer na którym dziennie jest 6/7tys unikalnych graczy to pogadamy. Hmm albo sam odpisuj na FB na fanpagu... na forum na PW... na forum w tematach... na mpc... w grze... na gg... na tsie... na supporcie... i powiesz jak to jest fajnie, szczególnie, że część osób dostaje świra i wysyła: ticket na support (który przykładowo odczytuje GOLDIE), PW na Fanpagu (który odczytuje np Wendy), PW na forum, którego na szczęście nikt nie odczytuje, PW na tsie (które odczytuje ja) i później 3 osoby załatwiają sprawę jednego gościa co kończy się czasem źle...

Co do nowości... nie dodajemy wszystkiego naraz... zapowiedzi są robione tego co mamy już naszykowane lub prawie skończone (zresztą dostajecie na zapowiedziach screeny tego, więc ciężko aby nie było zrobione skoro Wam to pokazujemy). Poza tym dodaliśmy już bardzo dużo z zapowiedzi a został Nam tylko 1 dung grupowy, szarfy.

Przejrzałem zapowiedzi, więc wymienię co dodaliśmy z zapowiedzi: 

1. Aktualizacja "Wojna domowa"

2. Aktualizacja Sklepy offline

3. Aktualizacja nowa linia fabularna

4. Aktualizacja Nowy Dungeon Weekendowy

5. Aktualizacja Nowy Dung Środowy 

6. Aktualizacja System Ignorowanych + poprawki ułatwiające Wam gre jak np odpalanie wszystkich mikstur jednym kliknięciem.

7. Aktualizacja z Eventem Halloween 

8. Aktualizacja System Rangi + nowe questy + nowe 3 dungi

9. Małe Aktualizacje jak: 

- nowe mounty

- aktualizacja strony

- rankingi gildii i nowe przeliczniki pozycji gildii

- poprawka dla Waszej wygody marmurów

10. Rozbudowa i dodanie opcji: wyboru m1, wyboru wyglądu sklepu, wyboru świeceń itd... 

11. Aktualizacja System Zasług

12. System kostiumów na bronie wraz z nowymi setami.

...

gnvNjpf.png

Opublikowano

masz wyraźnie napisane w moim profilu (na forum), że wszystkie sprawy na Support... i tak często pomagam na TSie... 

Niestety Twoja wiedza i doświadczenie jest ograniczone... Jak będziesz miał serwer na którym dziennie jest 6/7tys unikalnych graczy to pogadamy. Hmm albo sam odpisuj na FB na fanpagu... na forum na PW... na forum w tematach... na mpc... w grze... na gg... na tsie... na supporcie... i powiesz jak to jest fajnie, szczególnie, że część osób dostaje świra i wysyła: ticket na support (który przykładowo odczytuje GOLDIE), PW na Fanpagu (który odczytuje np Wendy), PW na forum, którego na szczęście nikt nie odczytuje, PW na tsie (które odczytuje ja) i później 3 osoby załatwiają sprawę jednego gościa co kończy się czasem źle...

Co do nowości... nie dodajemy wszystkiego naraz... zapowiedzi są robione tego co mamy już naszykowane lub prawie skończone (zresztą dostajecie na zapowiedziach screeny tego, więc ciężko aby nie było zrobione skoro Wam to pokazujemy). Poza tym dodaliśmy już bardzo dużo z zapowiedzi a został Nam tylko 1 dung grupowy, szarfy.

6. Aktualizacja System Ignorowanych + poprawki ułatwiające Wam gre jak np odpalanie wszystkich mikstur jednym kliknięciem.

- nowe mounty

- aktualizacja strony

10. Rozbudowa i dodanie opcji: wyboru m1, wyboru wyglądu sklepu, wyboru świeceń itd... 

...

|CO jest  z tym serwerem? Nie da się zalogować, a jak zaloguje po 3 minutach to wywala zaraz i czarny ekran i widać tylko zapisane konta, ddosy czy coś robicie bo szkoda czasu wrócę później jak ma mnie co 5 minut wywalać.

Opublikowano

Czy możecie ogarnąć to, żeby dało się zmieniać broń bez konieczności ściągania skina?

Opublikowano

- nowe mounty

- aktualizacja strony

...

A skoro  support mu nie działa to co? Kasa ma iść mu się j**** bo Ty masz napisane że nie odczytujesz wiadomości? Ja rozumiem że tych pw na pewno masz od groma ale skoro w temacie wiadomości napisał że "SUPPORT NIE DZIAŁA" to mógłbyś ja odczytać. W końcu 60 zł załadował, i w porządku ja serwera nie mam ale skoro Ty masz to dbaj o tego gracza co ładuje pieniążki które w jakimś % później wpadają do Twojej kieszeni. 

@ Co do samego logowania to masakra dziś jakaś, ciągły błąd połączenia. 

Opublikowano

A skoro  support mu nie działa to co? Kasa ma iść mu się j**** bo Ty masz napisane że nie odczytujesz wiadomości? Ja rozumiem że tych pw na pewno masz od groma ale skoro w temacie wiadomości napisał że "SUPPORT NIE DZIAŁA" to mógłbyś ja odczytać. W końcu 60 zł załadował, i w porządku ja serwera nie mam ale skoro Ty masz to dbaj o tego gracza co ładuje pieniążki które w jakimś % później wpadają do Twojej kieszeni. 

My nie odpowiadamy za płatności. Nic z tym nie możemy zrobić w tej sprawie trzeba pisać do homepay.

Opublikowano

nie wiem co macie z tym logowaniem ale mnostwo ludzi w tym ja loguje sie bez problemu jak zawsze ;v

Trochę źle określiłem czasowo, bo do jakiś 2h wstecz działało logowanie mi bez problemu, natomiast ok godziny 14 wywaliło z dunga i od tej pory ciągły błąd połączenia, koleżanka teą pisała że nie mogła się dziś przez długi czas zalogować :P 

Opublikowano

no przecież odpisałem mu co ma zrobić...  o.O

Mógł spytać: 

1. na Fanpagu

2. w grze (ciągle odpisuje Wam [GM]Vooxhy) 

3. Na forum... zrobić temat... 

4. Tu w temacie (i mu odpisalem aby pisał do homepaya bo nie mamy na to wpływu)

5. Na supporcie ale mu nie działa ponoć 

6. na TSie... 

Co do logowania... to wina OVH... nie mamy na to wpływu. Coś im się popsuło. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

no przecież odpisałem mu co ma zrobić...  o.O

Mógł spytać: 

1. na Fanpagu

2. w grze (ciągle odpisuje Wam [GM]Vooxhy) 

3. Na forum... zrobić temat... 

4. Tu w temacie (i mu odpisalem aby pisał do homepaya bo nie mamy na to wpływu)

5. Na supporcie ale mu nie działa ponoć 

6. na TSie... 

Co do logowania... to wina OVH... nie mamy na to wpływu. Coś im się popsuło. 

Moglibyście ich jakoś pośpieszyć, bo skoro ta sytuacja jest u wielu osób od rana, to trochę długo to już trwa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...