Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnę ten dung weekendowy na 165 lvl ? z przeciętnym eq ( około 110% na potwory) ? Opłaca się go robić?

/

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Qarth dodacie nowe kostiumy na stałe do PvP?

Juz pisalismy 1000 razy ze nie będziemy w najblizszej przyszlosci dodawac innych stałych.

Opublikowano

Jeden z nie licznych tak dobrych serwerów, dużo graczy, wiele nowości, ciekawa rozgrywka. Polecam !

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ubiłem z 120 metków + 50 bossów mam ponad 100 fasol + inne ulepki i eq jaszczura lepiej przerabiać, czy wszystko sprzedać i kupić gotowe ? ;) Btw teraz nie mam tyle czasu co kiedyś na grę i dlatego chce wyjść jak najlepiej na tym ;p 

xD 

Opublikowano

Ubiłem z 120 metków + 50 bossów mam ponad 100 fasol + inne ulepki i eq jaszczura lepiej przerabiać, czy wszystko sprzedać i kupić gotowe ? ;) Btw teraz nie mam tyle czasu co kiedyś na grę i dlatego chce wyjść jak najlepiej na tym ;p 

Sprzedaj i kup gotowe.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

fasola średnio 20kk więc wpadnie CI jakieś 2kkk+ oczywiście, za to kupisz spokojnie 4 itemki +9 z jaszczura :)

/

Opublikowano

fasola średnio 20kk więc wpadnie CI jakieś 2kkk+ oczywiście, za to kupisz spokojnie 4 itemki +9 z jaszczura :)

A jak tutaj z sklepikami, bo z tego co słyszałem jest jakiś limit sklepów na każde ch tak ? 

xD 

Opublikowano

A jak tutaj z sklepikami, bo z tego co słyszałem jest jakiś limit sklepów na każde ch tak ? 

Hmm jest limit bo to widać, ale za to na każdym ch jest coś sklepów praktycznie :D W invo widziałem ch1 pełne, ch2 pełne i ch6 w riao tylko ch1, wszystko znajdziesz jak poszukasz :)

/

Opublikowano

300 na mape (300 m1 invo + 300 m1 riao + 300 m2 invo + 300 m2 riao)

Opublikowano

Prośbę mam. Powie mi ktoś gdzie są te głupie niedźwiedzie to misji kowala na samym poczatku? gram po stronie invo, przeszedłem całą mapę chyba 5 razy i widziałem każdy rodzaj niedźwiedzi poza tymi, których potrzebuję...

Opublikowano

Prośbę mam. Powie mi ktoś gdzie są te głupie niedźwiedzie to misji kowala na samym poczatku? gram po stronie invo, przeszedłem całą mapę chyba 5 razy i widziałem każdy rodzaj niedźwiedzi poza tymi, których potrzebuję...

Na dolnej stronie mapy szukaj. (obok respu tigrisa) 

Serwer rozbudowany, super się prezentuje. 

Oczywiście można zagrać. 

Tak zapytam z ciekawości, ile graczy online? 

ok. 1,5k Zresztą wejdź do gry i sam się przekonaj, ludzi jest wszędzie od groma ;) 

xD 

Opublikowano

Jak wymienić te Fragmenty metinów ? pisze, że mogę to zanieść do Elvase ale u tego npc jedynie można wymienić przedmioty eventowe ;d hM ? 

bedziesz mogl znow wymienic jak taki event kolejny bedzie

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Takie pytanie odnośnie ekwipunku exp. Zrobiłem sobie Z FMS'a tą broń na 52 lvl ale dalej przerobić jej nie mogę. Z tego co zobaczyłem na wiki invorii następna broń exp to truta. No i pytanie, czy z truty można już do końca przerabiać na lepszy ekwipunek do expa czy może znowu potem trzeba będzie jakąś broń dropnąć i ją ulepszyć? No i inne pytanie. Skąd zbroja i biżuteria do expa? Zakładam że zbroja dropi z niebieskiej śmierci a biżuteria z bossów czy dungów. I tu jest jeszcze pytanie takie jak do broni. Jak raz dropnę taki przedmiot to będę mógł go ulepszać aż do końca czy potem będę musiał lepsze wersje tego ekwipunku dropić? No i jeszcze jedno pytanie. Na chatcie ludzie piszą że sprzedadzą lub kupią specjalkę. Co to jest? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...