Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie do osób, które grały na pierwszej Invorii jakoś rok temu?

Czy aktualna Invoria różni się dużo od tamtej ukochanej co była?

Chodzi mi o mapy, wygląd ich i czy są dalej tamte co kiedyś?

Jest tutaj minotaur, pod DT? Gdzie wchodziło się przy przepustkach x2 serca.

Metiny dalej mają jeden resp i biega się tylko po mapie by zbić jak najwięcej?

Tak srednio.

O wiele bardziej przypomina to invorie s2, niz stara invorie s1.

Metiny maja jeden resp, wystarczy zapisac teleporty i zbijac je, bo konkurencja spora...

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie sądzicie, że exp np od 143 do 145 jest cholernie trudny? 1% za spota to lekka przesada.. na mapie 145 na 145lv mam 6% za spota z pdkiem i ratami 15%, a expi sie do 180 tutaj wiec pewnie od 170+ bedzie ile? 0.5% za spota? no bez kitu. dajcie wiecej mobów na mapie 145 albo szybszy resp..

VsxuB58.png

Opublikowano

Na support jest odpowiedz do 48h (w normalnej sprawie) lub dluzej w innych opisanych na forum.

Dodasz może brązowego bojownika jako stały kostium? :D

Pomocnik
Opublikowano

Nie sądzicie, że exp np od 143 do 145 jest cholernie trudny? 1% za spota to lekka przesada.. na mapie 145 na 145lv mam 6% za spota z pdkiem i ratami 15%, a expi sie do 180 tutaj wiec pewnie od 170+ bedzie ile? 0.5% za spota? no bez kitu. dajcie wiecej mobów na mapie 145 albo szybszy resp..

To chyba na metinach expisz, ja od 130 do 145 wbilem na 1,5 pdku a 145 - 180 tak samo lub nawet mniej

Opublikowano

No exp jest spoko tylko trzeba grać a nie płakać do 180 trochę leci mniej ale z ratami i z pd nawet 170-180 1 dzień dobrego expa

giphy.gif

Opublikowano

To chyba na metinach expisz, ja od 130 do 145 wbilem na 1,5 pdku a 145 - 180 tak samo lub nawet mniej

pomyliłeś chyba serwery ;d  z 144 do 145 expi się godzine pajacu.

edit. na najwiekszym spocie

VsxuB58.png

Opublikowano

Od 145-180 wbiłeś w 1.5h? No ostro przesadziłeś teraz hahah :D 

Opublikowano

Kolejny expiacy na metinach?

Kolejny który nie potrafi liczyć? Na pewno tego nie da się wbić w 1.5h więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. Proponuję w szkole powtórzyć liczenie bo skoro przy 1.5 się już gubisz to współczuję. ^^ pozdro
Pomocnik
Opublikowano

Kolejny który nie potrafi liczyć? Na pewno tego nie da się wbić w 1.5h więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. Proponuję w szkole powtórzyć liczenie bo skoro przy 1.5 się już gubisz to współczuję. ^^ pozdro

My napewno na tej samej invori gramy?, nie wiem jak Ci ale ja z full isem wbiłem w 1 godzinę i 30 minut skoro taki problem Ci to sprawia.

Opublikowano

My napewno na tej samej invori gramy?, nie wiem jak Ci ale ja z full isem wbiłem w 1 godzinę i 30 minut skoro taki problem Ci to sprawia.

Gramy na tej samej invorii, aczkolwiek Ty nie opanowałeś umiejętności czytania ze zrozumiem, kolega pisał o normalnym expie na ratach i pd a nie o full is'ie, zatem niepotrzebnie wtrącasz swoje 5 groszy. 

Opublikowano

Serio tych nowych misji diamentowych jest AŻ 3?

No to się postaraliście xD Zajęcie na całe 15minut.

Opublikowano

Jest 5 i sa na razie tylko po to by zobaczyć jak się przyjmą. W przyszlości będzie więcej.

Znaczki gildii już dzialaja należy zaaktualizować clienta.

Opublikowano

Chyba nic na temat expa nie trzeba mówić. Ss jest stary, ale w expie chyba się na invori nic nie zmieniło

567551446457719336051.jpeg

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie dodana zmiana broni podczas założonego kostiumu? Miała być dodana podczas najbliższej przerwy, która już była?

Generalnie serwer mogę polecić, grałem nie na jednym, nie na dwóch ale na takim to jeszcze się tak świetnie nie bawiłem, ten system rang, poziomu zasług królestw, dodatkowe umiejętności rozwijane za pomocą przeróżnych ksiąg, masa misji fabularnych jak i tych pobocznych oraz przeróżne dungeony - jest ich chyba ponad 25, sprawia, że na serwerze nigdy się nie nudzi, zawsze jest coś do zrobienia. Aktualnie posiadam 135 poziom już od dłuższego czasu i nie zamierzam wbijać na razie wyższych poziomów - na tym lvlu jest bardzo dobry zarobek, dorobiłem się w przeciągu dwóch miesięcy bez wydawania ani złotówki na serwer całego ekwipunku na mój poziom wliczając takie rarytasy jak Sygnet Umarłych - bardzo, bardzo droga rzecz, medali na poziom zasług, full ItemShop'u oraz dodatkowo posiadam kupony smoczych monet o wartości 600 złotych przelewem, tak podkreślam BEZ WYDAWANIA ZŁOTÓWKI w przeciągu dwóch miesięcy.

Nic tylko grać i grać, serdecznie polecam i zapraszam.

Opublikowano

Ninja archer działa jak na Pl ze nie ważne jaka odległość bije tyle samo?

Archer z większej odległości bije mniej, ale daleko strzela.
Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie dodana zmiana broni podczas założonego kostiumu? Miała być dodana podczas najbliższej przerwy, która już była?

Generalnie serwer mogę polecić, grałem nie na jednym, nie na dwóch ale na takim to jeszcze się tak świetnie nie bawiłem, ten system rang, poziomu zasług królestw, dodatkowe umiejętności rozwijane za pomocą przeróżnych ksiąg, masa misji fabularnych jak i tych pobocznych oraz przeróżne dungeony - jest ich chyba ponad 25, sprawia, że na serwerze nigdy się nie nudzi, zawsze jest coś do zrobienia. Aktualnie posiadam 135 poziom już od dłuższego czasu i nie zamierzam wbijać na razie wyższych poziomów - na tym lvlu jest bardzo dobry zarobek, dorobiłem się w przeciągu dwóch miesięcy bez wydawania ani złotówki na serwer całego ekwipunku na mój poziom wliczając takie rarytasy jak Sygnet Umarłych - bardzo, bardzo droga rzecz, medali na poziom zasług, full ItemShop'u oraz dodatkowo posiadam kupony smoczych monet o wartości 600 złotych przelewem, tak podkreślam BEZ WYDAWANIA ZŁOTÓWKI w przeciągu dwóch miesięcy.

Nic tylko grać i grać, serdecznie polecam i zapraszam.

Nie było zadnej przerwy jeszcze.

Opublikowano

Archer z większej odległości bije mniej, ale daleko strzela.

nie prawda archer niezelaznie od odległości bije tyle samo

Opublikowano

Poprawcie nową umiejętność włamywania, bo nie widać ile tak naprawdę mamy % na otworzenie skrzyni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...