Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet wam się już dunga włączyć nie chce?

My go nie odpalamy. To jest automatyczne a wkradł się błąd i nie sprawdza poprawnie niedzieli (jedynie sobote) od następnego tygodnia już bedzie poprawne.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

opłaca sie tutaj zaczynać czy serwer ma bugi itp , itd ???

bugi ? Hmm parę się znajdzie ale nic zakłócającego rozgrywkę :D

opłaca się, serwer trzyma się na wysokim poziomie. Gram prawie miesiąc i ciagle mam co do roboty. Serwer na dłuugo i da się wybić bez isa. :3

VsxuB58.png

Opublikowano

Wszystko jest super, ale zbalansujcie wkońcu klasy.

BM na tym serwerze jest bezużyteczny... Poprawcie to i będzie 5 *

Opublikowano

Wszystko jest super, ale zbalansujcie wkońcu klasy.

BM na tym serwerze jest bezużyteczny... Poprawcie to i będzie 5 *

nie wiem czemu narzekasz na tego bm.. Ja bardzo dobrze radze sobei nim na 185, jak i na expie, jak i na pvp. :)

Opublikowano

dobij 200 to może i jest z niego tank ale dmg jakie zadaje jest śmieszne

Nie dość że jest tankowaty to jeszcze ma w chuy bić ? przecież byłby nie do pokonania ;) 

xD 

Opublikowano

dobij 200 to może i jest z niego tank ale dmg jakie zadaje jest śmieszne

Mysliscie ze bm to gowno bo nie ma zadnego bma 220 z eq. ZADNEGO, a wy jestescie idiotami jesli mysliscie ze bm to gowno. Wystarczy logicznie pomyslec i odpowiedz nasuwa sie sama.

imetin_logo.png

Opublikowano

invoria rework nie jest zła tylko jest najeebane za dużo zbędnych rzeczy, najlepszy serwer na jakim grałem to invoria s2 mam nadzieje, że kiedyś wstanie na nogi :D

Opublikowano

Mysliscie ze bm to gowno bo nie ma zadnego bma 220 z eq. ZADNEGO, a wy jestescie idiotami jesli mysliscie ze bm to gowno. Wystarczy logicznie pomyslec i odpowiedz nasuwa sie sama.

Były sury bm 220 z full eq, ale ludzie nimi grający albo zrezygnowali z gry, albo zamienili postacie. Ciekawe dlaczego.

Opublikowano

Czemu tak co chwiłe wywala? Nic cię zrobić nie da. 

Dokładnie, lag i kick. Od południa się jakoś grac normalnie nie da 

Opublikowano

Dokładnie, lag i kick. Od południa się jakoś grac normalnie nie da 

teraz ani klienta odpaliić nie mogę ;d masakra

Zrobicie coś w końcu z tym? Albo jakieś infro dacie

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Co jest? Zrobiłem dung 130, już Tirion się zrespił i wyebao mi serwer, a teraz zalogować się nie mogę?

Jest 15 minutowa przerwa, która była ogłaszana za dnia.

Opublikowano

Hool/Qarth co mam zrobic jak mi sie na amen misja Buntownicy zj3bala?caly czas mnie odsyla zebym z buntownikami wszystkimi pogadal ale juz pogadalem z 50 razy 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Hool/Qarth co mam zrobic jak mi sie na amen misja Buntownicy zj3bala?caly czas mnie odsyla zebym z buntownikami wszystkimi pogadal ale juz pogadalem z 50 razy 

Widocznie nie pogadałeś.

Opublikowano

Mógłby ktoś odblokować handel chlebem do misji "Zapasy" na poziom zasług lub poprawić drop ich, bo misja mi się zbugowała. Otóż dropiłem sobie chleb mając zapełniony cały ekwipunek, więc chleb wyleciał na ziemię, to też szybko opróżniłem ekwipunek aby móc podnieść go z ziemi po czym odkryłem, że ten chleb z ziemi nie chciał się łączyć z innymi, które poźniej dropłem, więc go usunąłem za pomocą kosza i teraz kur*a za przeproszeniem brakuje mi dwóch sztuk do oddania, a dropić one już nie dropią, bo dropnąłem już wszystkie 250 sztuk, tylko, że dwie usunąłem, bo sie zbugowały jak podniosłem z ziemi.

Czekam na odpowiedź, czy ktoś to poprawi czy może ktoś z administracji da mi te 2 chlebki.

Najlepszą opcją byłoby umożliwić handel chlebem lub poprawić misję tak aby dropił chleb powyżej dropniętych 250 sztuk, gdy mamy aktywną misję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...