Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłby ktoś odblokować handel chlebem do misji "Zapasy" na poziom zasług lub poprawić drop ich, bo misja mi się zbugowała. Otóż dropiłem sobie chleb mając zapełniony cały ekwipunek, więc chleb wyleciał na ziemię, to też szybko opróżniłem ekwipunek aby móc podnieść go z ziemi po czym odkryłem, że ten chleb z ziemi nie chciał się łączyć z innymi, które poźniej dropłem, więc go usunąłem za pomocą kosza i teraz kur*a za przeproszeniem brakuje mi dwóch sztuk do oddania, a dropić one już nie dropią, bo dropnąłem już wszystkie 250 sztuk, tylko, że dwie usunąłem, bo sie zbugowały jak podniosłem z ziemi.

Czekam na odpowiedź, czy ktoś to poprawi czy może ktoś z administracji da mi te 2 chlebki.

Najlepszą opcją byłoby umożliwić handel chlebem lub poprawić misję tak aby dropił chleb powyżej dropniętych 250 sztuk, gdy mamy aktywną misję.

Dlaczego usunąłeś "Chleb", który się nie zestakował? xD

Sprawdź czy możesz przez dozo - jeśli tak to zrób na tym koncie drugą postać i tyle.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Dlaczego usunąłeś "Chleb", który się nie zestakował? xD

Sprawdź czy możesz przez dozo - jeśli tak to zrób na tym koncie drugą postać i tyle.

Tak jak pisałem wyżej, nie miałem miejsca w ekwipunku, a ten chleb, który mi sie nie łączył to zaśmiecał mi tylko ekwipunek, więc go usunąłem, gdybym wiedział, że nie dropnie mi to bym nie usuwał.

Chlebem z gry nie można handlować, wsadzać go do dozorcy, wystawić w sklepie. Jedynie interwencja Administracji może mi coś pomóc.

Opublikowano

ci8U7q5.png

WItajcie drodzy gracze!

W ten weekend (sobota-niedziela) odbędzie się specjalny event podczas którego znajdziecie wiele ciekawych atrakcji!

Zacznijmy od specjalnego bossa - będzie on się pojawiał w oazie co 2 godziny. Będzie ich jak można się domyślić 6 (6 channeli) będzie on na tyle silny ze nie będzie dało się go ubić samemu. Z bossa będą wypadać specjalne Skrzynie Radości v8ipSPc.png zawierające cenne przedmioty. Z jednego bossa będzie wypadać ich wiele.

Podczas tego eventu NPC Elvase zleci wam dwa zadania - jedno z nich będzie stałe. Za zdobycie 5 Fragmentów Metinów wxBxq4d.pngda wam Eliksir Wzmocnienia zU4Ry9N.png dodający specjalne bonusy.

Drugą z nich będzie jednorazowa misja - za wykonanie jej otrzymacie Bilet na broń yQex3ff.pngużywajac go będzie można zdobyć losowy limitowany kostium na broń. Losowy oznacza ze bedac szamanem będzie można zdobyć nawet miecz - czyli jeśli nie trafisz prawidłowego będziesz musiał wymienić się z kimś innym. Z bossów na mapach 95-200 będą wypadać Amulety Egipcjan gBEXPhq.pngktóre dodadzą na czas 2 dni specjalne bonusy. Z metinów będzie można otrzymać Mikstury Chaosu Bq0DxDi.png QEhGaHC.png dodające specjalne bonusy postaci. Z wszystkich stworów będzie można otrzymać Prezent Niespodzianka YykeBUU.png z którego wypadną ciekawe przedmioty.

Poza tymi atrakcjami przez weekend aktywne będa raty:

+15% Doświadczenia

+50% Yang

+50% Dropu przedmiotów

Oraz jak co weekend aktywny będzie weekendowy dungeon i drop weekendowych skrzynii!

Zapraszamy Team Invoria.pl!

Opublikowano

Najlepsza chwila jest zacząć grę w wekend. Wydropisz parę skrzyń wekendowych i móże lotnać trucizna,która chodzi po 180-200kk. Albo odłamki metina po 50kk szt.

Polecam serw.

Został już dodany drop do bossa na nowej mapie ?

Opublikowano

Będąc przy teleporterze musisz zjechać trochę na dół w linii prostej.

Lub prościej okolice respu dziewięciu ogonów :-)
Opublikowano

Moglibyście zrobić tak, żeby miksturę na ludzi od zielarza dało się używać razem z tą nową potą na luda - eliksirem wzmocnienia? Bo niestety kolidują ze sobą i po użyciu jednej i kliknięciu na drugą wyświetla się "efekt przedmiotu już trwa". To samo tyczy się np. dyni na 2k pż i mikstury od zielarza na hp.

Opublikowano

Moglibyście zrobić tak, żeby miksturę na ludzi od zielarza dało się używać razem z tą nową potą na luda - eliksirem wzmocnienia? Bo niestety kolidują ze sobą i po użyciu jednej i kliknięciu na drugą wyświetla się "efekt przedmiotu już trwa". To samo tyczy się np. dyni na 2k pż i mikstury od zielarza na hp.

Wszystko jest celowe. Nie bedzie az takich wzmocnien jednoczesnie.

Już za 3 dni (18.11.2015) zostanie dodana nowa mapa - Oaza Nieśmiertelności (aktualnie można testować samego bossa przez wejście na mape 200).

Opis mapy:

• Wymagany pozom 215
  • Aby otworzyć mape trzeba oddać daną ilość przedmiotów. Jedna osoba może oddać jeden przedmot raz na godzine a zdobyć je mogą osoby z poziomem 215 na mapie od 200.
  • Aby pojawił się główny boss trzeba zabić 1000 mobów (nie ważne kto je zabije - licznik jest dla całego serwera)
  • Na mape można wejść raz na 24h od poprzedniego zabicia
  • Nie można używać na niej: konii/marmurów/wierzchowców
  • Po otworzeniu mapy (oddaniu wszystkich przedmiotów) pojawia się odpowiedni komunikat
  • Przy rozmowie z NPC pojawi się informacja o czasie do otworzenia mapy
  • Po śmierci bossa wszyscy zostaną przeniesieni do M1
  • Nie będzie dalo się zapisywać lokacji na mapie

Mapa zostanie dodana w środe (18.11.2015). Odbędzie się wtedy przerwa  - więcej podane zostanie w osobnym temacie.

Opublikowano

Dziś o godzinie 19:00 odbędzie się Inwazja Bossów. Na pustynii ch4-ch6 zostaną przywołane bossy. Przez czas trwania inwazji beda co jakiś czas respione bossy (w losowych odstępach czasowych)

Przedziały poziomów wyglądają następujaco:
CH4 - dla 1-109
CH5 - dla 110-179
CH6 - dla 180-220
Miejsce: Pustynia
Łamanie przedziału będzie karane czasową blokadą kont. Łamanie przedziałów będzie można zgłaszać na naszym support na stronie http://invoria.pl
Czas rozpoczęciecia eventu na danym ch może się różnić (np. ch4 18:30 ch5 18:37).
Zapraszamy!

Opublikowano

Dziś o godzinie 19:00 odbędzie się Inwazja Bossów. Na pustynii ch4-ch6 zostaną przywołane bossy. Przez czas trwania inwazji beda co jakiś czas respione bossy (w losowych odstępach czasowych)

Przedziały poziomów wyglądają następujaco:

CH4 - dla 1-109

CH5 - dla 110-179

CH6 - dla 180-220

Miejsce: Pustynia

Łamanie przedziału będzie karane czasową blokadą kont. Łamanie przedziałów będzie można zgłaszać na naszym support na stronie http://invoria.pl

Czas rozpoczęciecia eventu na danym ch może się różnić (np. ch4 18:30 ch5 18:37).

Zapraszamy!

Jak już robicie event to moglibyście być w stałym kontakcie z graczami.

Przeważnie były 3 fale bossów teraz była chyba jedna, a po tym ludzie stali i czekali na następną, a moglibyście napisać czy to już koniec czy będzie następna 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...