Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Macie zamiar przyznać w końcu nagrody za turniej?

Każdy z was piszę inną wersję wydarzeń, jeden ze 1-2dni, drugi, że do tygodnia.

Tydzień minął, a wy co? Ciężko ruszyć wasze otłuszczone tyłeczki ? ;>

Już nawet przemilczę fakt, że odpowiedzi z supportu do tej pory nie ma,a minęły 2 tygodnie. ^^

Chyba, że dla was odpowiedź na support to ta wiadomość, którą każdy dostaję z automatu. ^^

Opublikowano

Macie zamiar przyznać w końcu nagrody za turniej?

Każdy z was piszę inną wersję wydarzeń, jeden ze 1-2dni, drugi, że do tygodnia.

Tydzień minął, a wy co? Ciężko ruszyć wasze otłuszczone tyłeczki ? ;>

Już nawet przemilczę fakt, że odpowiedzi z supportu do tej pory nie ma,a minęły 2 tygodnie. ^^

Chyba, że dla was odpowiedź na support to ta wiadomość, którą każdy dostaję z automatu. ^^

Nie ma wiadomosci z automatu kazda jest zawsze osobno pisana. A ze do niektorych zgloszen typu wulgaryzmy nie ma sensu pisać ciagle co innego to odpisujemy to samo i po prostu banujemy.

Opublikowano

Nie ma wiadomosci z automatu kazda jest zawsze osobno pisana. A ze do niektorych zgloszen typu wulgaryzmy nie ma sensu pisać ciagle co innego to odpisujemy to samo i po prostu banujemy.

@Qarth dziwne bo wysyłałam parę zgłoszeń i na wszystkie zostałam tą samą wiadomość tylko, że od innej osoby.

Nie licząc jednego zgłoszenia na które dostałam odpowiedź "ok" xD

I jak już raczysz odpisywać to odpisuj na wszystko więc ponawiam : kiedy zostaną przyznane nagrody?

Opublikowano

@Qarth, weź serio mi się tutaj nie pogrążaj bo wysyłałam parę zgłoszeń i na wszystkie zostałam tą samą wiadomość tylko, że od innej osoby.

Nie licząc jednego zgłoszenia na które dostałam odpowiedź "ok" xD

I jak już raczysz odpisywać to odpisuj na wszystko więc ponawiam : kiedy zostaną przyznane nagrody?

Po to są gotowe odpowiedzi zeby nam ułatwić prace - nie bedziem na milion zgloszen o obrazie odpisywać osobnymi odpowiedziami.

A co do nagród każdy kogo mialem zapisane ze ma dostać to otworzymał. Jeśli ktoś nie ma to napisz jego nazwe na PW to sprawdze.

ps. co do wiadomosci to chodzilo mi ze nie ma automatycznych przez system tylko ze zawsze odpowiedzieć (czy reczna czy specjalna do wulgaryzmów) zawsze robi dana osoba.

Opublikowano

Serwer bardziej pasuje pod Medium a nie Easy 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

@Qarth planujecie może dodać więcej miejsc dla opcji zapisania lokalizacji? 

Nie. Nie planujemy i nigdy nie bedziemy dodawać więcej. Jest wystarczajaco.

Opublikowano

Czemu nie został dodany Dungeon, o którym była mowa już od dawna ??

Już odpisywalem gdzieś na to ze nie ma sensu bo ostatnio był dodany inny dungeon a dungeon z którego na aktualna chwile nic ciekawego by nie dropiło nie miało by sensu.

Opublikowano

Już odpisywalem gdzieś na to ze nie ma sensu bo ostatnio był dodany inny dungeon a dungeon z którego na aktualna chwile nic ciekawego by nie dropiło nie miało by sensu.

Ile jest % na drop amuletu księcia? 0,01?

Opublikowano

Serwer spoko, lecz moim zdaniem skończy jak poprzednie. 

Praktycznie to ten sam serwer co s2. 

Można pograć, lecz do czasu, jak nie wyjdzie coś lepszego, bo na chwile obecną nie ma nic. 

Opublikowano

Serwer spoko, lecz moim zdaniem skończy jak poprzednie.

Praktycznie to ten sam serwer co s2.

Można pograć, lecz do czasu, jak nie wyjdzie coś lepszego, bo na chwile obecną nie ma nic.

Do póki nie będzie czegoś lepszego. Ten serwer jest cały czas aktualizowany i są dodawane coraz lepsze nowości. Ciężko będzie stworzyć lepszy Easy/Medium.
Opublikowano

A więc gram od 2 dni i powiem szczerze że polecam, dużo misji ( czasem nie wiem o co chodzi xD ). Wkurza mnie misja do rozpoczęcia oraz anulowania ich ponieważ są na wyższy lvl co powinno być dodawane stopniowo. Po za tym wszystko jest ok, dobry drop, dobrze ustawiony exp, fajne nagrody za misje, ceny czasem z kosmosu xDD Ale polecam każdemu kto jeszcze nie gro.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Pomocnik
Opublikowano

A więc gram od 2 dni i powiem szczerze że polecam, dużo misji ( czasem nie wiem o co chodzi xD ). Wkurza mnie misja do rozpoczęcia oraz anulowania ich ponieważ są na wyższy lvl co powinno być dodawane stopniowo. Po za tym wszystko jest ok, dobry drop, dobrze ustawiony exp, fajne nagrody za misje, ceny czasem z kosmosu xDD Ale polecam każdemu kto jeszcze nie gro.

+ wybicie sie to kwestia dwóch minut, gram około tygodnia a już uzbierałem na całego isa i jeszcze mi bryły zostały, najlepszy serwer ale to jak z każdą invorią byle by się nie skończyło jak poprzednie.

Opublikowano

+ wybicie sie to kwestia dwóch minut, gram około tygodnia a już uzbierałem na całego isa i jeszcze mi bryły zostały, najlepszy serwer ale to jak z każdą invorią byle by się nie skończyło jak poprzednie.

nie wiem ja tam gram bez is-a bo  nie wiem co to za osiągnięcia mieć wszystko na gotowe ale każdy ma inne poglądy xD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

To ostatni ich serwer, więc się starają jak mogą.
Opublikowano

Ile jest % na drop amuletu księcia? 0,01?

Chyba 1%. Jest ich sporo na serwerze, więc jednak da się je dropnąć :p

Co do tego, że to najlepszy easy/medium - zupełna racja mimo, że już nie gram tam 'aktywnie' to polece każdemu.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Niestety nie widzi mi się troszkę wyliczanie 15 min na resp metka i walka o niego z innymi bo taka sytuacja panuje na każdej mapie.. Ale tak to fajnie..

/

Opublikowano

Niestety nie widzi mi się troszkę wyliczanie 15 min na resp metka i walka o niego z innymi bo taka sytuacja panuje na każdej mapie.. Ale tak to fajnie..

Chyba lepiej walczyć o metka niż mieć wszystkie dla siebie co oznacza, że nie ma ludzi na serwie?

nie myslelisicie poprawic nagrody za gornika? nowy gracz jak zobaczy te nagrody to tylko wyśmiac a to sie nie robi 5 min

Ostatni górnik daje dobre bonusy, więc niech nic nie zmieniają, bo jest dobrze jak jest, a górnictwo odrywa Nas od dropienia, więc idealny chill.

nlUSIa9.png

Opublikowano

­

Wystarczy, że zapiszesz sobie godzinę respu i potem przez kilka godzin następne respy i 1/2 minuty przed respem będziesz przy metku/bossie. Ja tak dropiłem i na mapie od 145 lajtowo zbijałem po 4-6 metków.

nie myslelisicie poprawic nagrody za gornika? nowy gracz jak zobaczy te nagrody to tylko wyśmiac a to sie nie robi 5 min

Od 3 miesięcy są takie nagrody i nikt nie narzeka, górnika się robi, żeby móc zrobić ostatnią misję i mieć te bonusy stałe.

tenor.gif

Opublikowano

@Qarth co zrobić jak anulowałem misje na PZ i sie nie wyświetliła dalej po 2 godzinach i w obozie nic nie mam?

A jaka to misja? Jeśli miała 0/0 to Ci się nie pojawi dopóki się sama nie zbuguje.

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...