Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba trzeba wrócić na tą starą, dobrą Invorię, bo nic ciekawszego nie widać. Tych kodów na SM z smsów trochę się nazbierało, to wypadałoby to wykorzystać. :D

c:

Opublikowano

patcher w ogóle nie chce mi pobierać, na początku mam normalną prędkość, po chwili spada i koniec pobierania...

Sprobuj dodac do wyjątków. Moze antywirus ci blokuje.

Opublikowano

Sprobuj dodac do wyjątków. Moze antywirus ci blokuje.

nie mam antyvirusa. Jest tu opcja ściągnięcia łatki, zamiast pobierania z patchera?

Opublikowano

Jak z administracją , jak się napisze do nich na forum w sprawie konta można jakoś w miarę szybko otrzymać odpowiedź? :)

Na forum nie otrzymasz odpowiedzi. Musisz pisać na support.

Opublikowano

Jak z administracją , jak się napisze do nich na forum w sprawie konta można jakoś w miarę szybko otrzymać odpowiedź? :)

Na forum możesz pisać do Administratora Forum w sprawach związanych z forum. Co do innych spraw to support. Jeśli problem jest pilny to TS > Dyżurka Invoria, jeśli masz ochotę po prostu popytać o szczegóły dotyczące gry, nic pilnego, czyli pogawędzić - fanpage na facebooku.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Ja nie wiem dopiero zaczynam gre na tym serwerze cały czas chodze na dangeony ale te złote fasolki dropią raz na rok i k***a na dodatek jeszcze często palą przedmioty, mnie już trafiło... A dopiero zacząłem gre mam 120lv a eq na 95lv zrobiłem tylko kolczyki bo poprostu mnie nie stać na więcej i co mi da ze wbije lvl jak nie będę mial EQ, ludzie to ma być normal a eq na 95lv 10 fasolek kosztuje ok. 200kk, co nie zmienia faktu, że chciał bym wydropić to sam a nie mam do tego warunku...

Opublikowano

Ja nie wiem dopiero zaczynam gre na tym serwerze cały czas chodze na dangeony ale te złote fasolki dropią raz na rok i k***a na dodatek jeszcze często palą przedmioty, mnie już trafiło... A dopiero zacząłem gre mam 120lv a eq na 95lv zrobiłem tylko kolczyki bo poprostu mnie nie stać na więcej i co mi da ze wbije lvl jak nie będę mial EQ, ludzie to ma być normal a eq na 95lv 10 fasolek kosztuje ok. 200kk, co nie zmienia faktu, że chciał bym wydropić to sam a nie mam do tego warunku...

Kolego teraz metki na mapie 95 to bez żadnego problemu wybijesz, 6szt lekko na jednego respa,a resp co 15 minut więc naprawdę z fasolkami nie ma żadnego problemu. Ewentualnie skocz sobie na ww, szkate za 150kk sellniesz i już 10szt sobie od kogoś odkupisz. Ww zajmie Ci z 15min max więc poswiecisz trochę czasu i eq bd miał. Chociaż polecam kupować gotowe eq.
Opublikowano

­

Ziomek, jesteś amebą metinową, czy jak? Przecież na starcie, gdzie było 1000 typa na mapę 95 eq można było zrobić w 2/3 dni. A teraz pewnie jest tam pusto, więc spokojnie sobie zrobisz eq. Ew. WW, porobisz po 5h dziennie przez tydzień i masz na eq do 150 xp

tenor.gif

Opublikowano

­Z wyrazami i w jakiej formie pisemnej pod numerem tel i w jakiej formie pisemnej i tak się zastanawiam nad morzem noclegi w Polsce i za granicą w sumie nie ma co liczyć się ze sobą i nie tylko ja mam w tym tygodniu nie ma co liczyć się z Tobą w tym roku nie będzie to możliwe i w jakiej formie

Opublikowano

Ale taka jest obsługa, jak się pytam ludzi z jakiego bossa najwiecej fasolek albo gdzie dropić, to piszą, że w dupie. A ww i tak robie i tak bo chce ulepszyć trute

Opublikowano

Panowie i Panie, zaczynam dopiero grę na serverze, ale mam do dyspozycji 15b. Chce zagrać wojem bodym, chyba że proponujecie coś innego. Ale główne pytanie to co kupić za te 15b? Nie znam nazw itemow ani nic. Chciałbym żeby mi tu ktoś napisał co ciekawego dostane żeby wbić sobie juz jakiś lvl i trochę się pobić.

Opublikowano

Ta zbroja wygląda mega kozacko + z moim modem na wygładzanie krawedzi, ta zbroja wyglada zajbiscie kazdy szczegół widac ;d Mogli by kazda mape w takiej wysokiej jakosci txt zrobic.

38361961804546955002.jpg

PS: dodajcie jakas muzyke, dla chętnych, w grze, lub napiszcie jak samemu dodac bo tutaj bgm jest spakowane

Opublikowano

Mam takie pytanie do osób, które grały na pierwszej Invorii jakoś rok temu?

Czy aktualna Invoria różni się dużo od tamtej ukochanej co była?

Chodzi mi o mapy, wygląd ich i czy są dalej tamte co kiedyś?

Jest tutaj minotaur, pod DT? Gdzie wchodziło się przy przepustkach x2 serca.

Metiny dalej mają jeden resp i biega się tylko po mapie by zbić jak najwięcej?

Heniek.

Opublikowano

Na support to już nie zaglądacie?

Na support jest odpowiedz do 48h (w normalnej sprawie) lub dluzej w innych opisanych na forum.

Opublikowano

Będzie w nocy dodany nowy dung, który był zapowiadany  na Fanpage ?  Gildia HeadHunterz czeka na dunga, bo nie ma z kim wziąć wojny na serwie, bo każdy się cyka, a jak wezmą wojnę to przegrywają do 1 pkt :D  Gdy wprowadzicie dunga to myślę, że będzie co robić :D

Pozdrawiam.

Invoria

Już jutro w nocy zostanie dodany System Skrzyń!
Więcej informacji tutaj:
http://invoria.pl/read/68
Dodatkowo do soboty zostanie dodana również nowa mapa co 24 godziny!

Zapraszamy do gry!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...