Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chyba zaczyna sie upadek Invorii.

Było ZUO ale ustawione pod jedną gildię ale temty na forum Invorii usunięte.

Nie chcę źle dla tego serwera ale tak ciężko grać gdy jedna Gildia jest faworyzowana a reszta ma pod górke.

Już była sytuacja gdzie cala gildia zostala zbanowana za to że ksuli ulubieńcom ADMINISTRACJI ! ! !

Zamieszczę SS-y z usunietego tematu dla potomnych może ADMINISTRACJA sie troche zastanowi i bedzie faworyzowac tą gildię bardziej dyskretnie, bo na ZUO to juz była lekka przesada.

Pierwsza fala bosow szczęśliwym zbiegiem okoliczności trafiła sie tylko TEJ gildii.

post-522096-0-08641700-1447705475_thumb.png

post-522096-0-30055700-1447705476_thumb.png

post-522096-0-59145100-1447705478_thumb.png

post-522096-0-46247300-1447705480_thumb.png

post-522096-0-64614300-1447705482_thumb.png

post-522096-0-21445100-1447705485_thumb.png

post-522096-0-76144100-1447705487_thumb.png

post-522096-0-56000200-1447705490_thumb.png

post-522096-0-06015500-1447705493_thumb.png

post-522096-0-10410500-1447705496_thumb.png

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, nie bądźcie śmieszni... Każdy bił bossy na ZUO, nie tylko HeadHunterz... Może tak uważacie, bo jest to najlepsza gildia na serwerze i jest widoczna, bo jest zgrana, ma najlepsze eq ?

Od środy dodadzą nową mapę z bossem. Z tego co wiem, tylko gildia HeadHunterz jest w stanie zebrać ekipe i ubić tego bossa.

Tak płaczecie na forum, fb,mpc, ts, a ku*wa weźcie zróbcie gildie taką jak my mamy od początku serwera. Sporo osób zarywało nocki, żeby eq zrobić. Nie było tu żadnego faworyzowania przez administracje.  Jak trzeba to idziemy całą gildią, żeby ubić 3 metki dla paru przepustek, ale nie chodzi tutaj o przepustki, tylko o zgranie. Trzeba pomóc na spocie, to lecimy i czyścimy wrogów, aż zostaną zgliszcza i prochy :)

Nie moja wina, że na 1,5k + graczy nie ma drugiej gildii, która mogłaby nam dorównać. Nie pamiętam kiedy ostatnio jakąś wojnę mieliśmy, bo każdy pisze, nie ma sensu robić z wami wojny. Za dobry macie skład, Przegramy do 0. Zrobimy wojnę jak zrobimy eq.  Tylko, że jak wy robicie eq, to my nie stoimy w miejscu, tylko idziemy dalej...

Pozdro 600. Dalej płaczcie na fb, że tylko HH ubija bossy itp. Jest to dla nas motywacja, aby nie odpuszczać.

Opublikowano

Ludzie, nie bądźcie śmieszni... Każdy bił bossy na ZUO, nie tylko HeadHunterz... Może tak uważacie, bo jest to najlepsza gildia na serwerze i jest widoczna, bo jest zgrana, ma najlepsze eq ?

Od środy dodadzą nową mapę z bossem. Z tego co wiem, tylko gildia HeadHunterz jest w stanie zebrać ekipe i ubić tego bossa.

Tak płaczecie na forum, fb,mpc, ts, a ku*wa weźcie zróbcie gildie taką jak my mamy od początku serwera. Sporo osób zarywało nocki, żeby eq zrobić. Nie było tu żadnego faworyzowania przez administracje.  Jak trzeba to idziemy całą gildią, żeby ubić 3 metki dla paru przepustek, ale nie chodzi tutaj o przepustki, tylko o zgranie. Trzeba pomóc na spocie, to lecimy i czyścimy wrogów, aż zostaną zgliszcza i prochy :)

Nie moja wina, że na 1,5k + graczy nie ma drugiej gildii, która mogłaby nam dorównać. Nie pamiętam kiedy ostatnio jakąś wojnę mieliśmy, bo każdy pisze, nie ma sensu robić z wami wojny. Za dobry macie skład, Przegramy do 0. Zrobimy wojnę jak zrobimy eq.  Tylko, że jak wy robicie eq, to my nie stoimy w miejscu, tylko idziemy dalej...

Pozdro 600. Dalej płaczcie na fb, że tylko HH ubija bossy itp. Jest to dla nas motywacja, aby nie odpuszczać.

NO WŁAŚNIE JAKĄ WY MACIE XDDD

wątpie żebyś sam na siebe pisal ze mieliscie prywatne zuo, beka XDDDD

Opublikowano

Zwlaszcza ze goldii nie ma prawa do respienia stworów a jedyny jego udział w evencie to było pilnowanie przedziałów lv oraz jednorazowe uzycie funkcji w quescie która raz zrespila ustawione wczesniej bossy na całej mapie.
Ja nie mam zamiaru dalej komentować waszych kłótni która gildia jest lepsza od drugiej i wymysłów a to że waszym zdaniem jedna jest faworyzowana (co jest oczywiście wymyslem).

Opublikowano

Zwlaszcza ze goldii nie ma prawa do respienia stworów a jedyny jego udział w evencie to było pilnowanie przedziałów lv oraz jednorazowe uzycie funkcji w quescie która raz zrespila ustawione wczesniej bossy na całej mapie.

Proponuje dokladnie przeczytac SS " zuo05 "  gdzie GM napisal ze robil 2 fale respow jeden 100 bosow i po 5 minutach 250 dla reszty :)

Opublikowano

UR2wYgU.png

Jako ze już za 3 dni zostanie dodana pierwszy element zapowiedzianych na listopad-grudzień aktualizacji przestawiamy wam tutaj kolejną - Las Zniszczenia.

Będzie to mała głównie do wykonywania nowych questów fabularnych oraz pobocznych. Opis nowej mapy znajdziecie w przyszłości tutaj same ss'y.

it9qPSD.pngsLAY028.png

IWbB7n5.pngDPTLckL.png

PvXmQuC.pngr5XHcBh.png

BCQWi9E.pngRCIe75o.pngC2zoLmC.png69oehHJ.png

jFnwgsC.pngZQStKjS.png

9uAUQiP.pngyBb7fHn.png

Pozdrawiamy Team Invoria.pl

Opublikowano

Zwlaszcza ze ja robilem event na ch6/ch5 (jak na wszystkich od początku serwera) a goldie na ch4. Temat kończe bo waszym zdaniem wychodzi ze to ja faworyzowalem jakaś tam gildie gdzie nawet nie znam (moze paru z słyszenia) osób.

dodatkowo zamieszcze tutaj jeden temat z forum:

No coz, nie chodzi mi o to kto kogo faworyzuje tylko o to ze Ty piszesz co innego Goldi co innego. ( patrz  SS zuo005 )

Nie mi osądzac, ja tylko sobie gram swoim trybem i jest mi z tym dobrze :)

Opublikowano

No coz, nie chodzi mi o to kto kogo faworyzuje tylko o to ze Ty piszesz co innego Goldi co innego. ( patrz  SS zuo005 )

Nie mi osądzac, ja tylko sobie gram swoim trybem i jest mi z tym dobrze :)

Ja już wyjasnilem (post usunalem jak cos by podpiac post na gore ;d) wiec jesli chcecie mozecie sobie pisac. Kazdy ma wlasne zdanie i oczywiscie je szanuje ale nie znaczy ze cos zawsze jest racja :P 

Przy okazji przypominam o dzisiejszej przerwie o 2:00 w nocy - zostanie wtedy wylączony event z bossem w oazie etc.

Opublikowano

Ja już wyjasnilem (post usunalem jak cos by podpiac post na gore ;d) wiec jesli chcecie mozecie sobie pisac. Kazdy ma wlasne zdanie i oczywiscie je szanuje :P 

To wyjaśnij to jakim cudem Goldii pisze ze robił event na ch6, a teraz Ty piszesz, że robiłeś na ch6, a GOLDIE na ch4?

Czyli wychodzi na to, że 1 fala Twoja + 2 fale goldiego? Czy od kogo wyszła fala dla HH? ;D

O i jeszcze napisałeś w poprzednim poście, że jedna fala była zrespiona, a teraz wychodzi na to, że były 3.

Też widziałam, że ubijali bossy na ch6, a nie zwróciłam na to szczególnej uwagi bo parę osób z HH kręciło się niedaleko mnie

Opublikowano

Na tematy na forum odpisałem, więc nie pajacować. Goldii też odpisał.

Odpowiem na Wasze pytania i usilne szukanie afer...

1. HH skarżyli się do mnie dzień wcześniej, że goldii ich gnoi od czasu zmiany przez nich tsa z Naszego eg na jakiegoś własnego... Więc Goldii jest ostatnią osobą która mogłaby im pomóc.

2. Goldii nie ma komendy /m czyli respieniq bossow w danym miejscu.

3. Jakby Goldii zrobił coś wbrew serwerowi to oczywiste chyba, że by wyleciał... Tak jak np Remol na s2 czy tam starym s1. No chyba, że uważacie że cała administracja jest na tyle głupia aby respić danej gildii bossy aby każdy to widział na czacie..

4. Goldii respił bossy na ch6 i użył do tego 1x funkcji questowej bo tylko tak mógł zrespić bossy.. To respienie wygląda tak, że odpala swój kamień gma.. Wybiera funkcje... Wpisuje ID bossa.. Wpisuje ilość i klika "ok"... Bossy respią sie w losowych miejscach na danej mapie.. Ile idków wpisał i jakie ilości to nie wiem...

Innej opcji zrespienia bossów nie ma dla gma..

gnvNjpf.png

Opublikowano

Na tematy na forum odpisałem, więc nie pajacować. Goldii też odpisał.

Odpowiem na Wasze pytania i usilne szukanie afer...

1. HH skarżyli się do mnie dzień wcześniej, że goldii ich gnoi od czasu zmiany przez nich tsa z Naszego eg na jakiegoś własnego... Więc Goldii jest ostatnią osobą która mogłaby im pomóc.

2. Goldii nie ma komendy /m czyli respieniq bossow w danym miejscu.

3. Jakby Goldii zrobił coś wbrew serwerowi to oczywiste chyba, że by wyleciał... Tak jak np Remol na s2 czy tam starym s1. No chyba, że uważacie że cała administracja jest na tyle głupia aby respić danej gildii bossy aby każdy to widział na czacie..

4. Goldii respił bossy na ch6 i użył do tego 1x funkcji questowej bo tylko tak mógł zrespić bossy.. To respienie wygląda tak, że odpala swój kamień gma.. Wybiera funkcje... Wpisuje ID bossa.. Wpisuje ilość i klika "ok"... Bossy respią sie w losowych miejscach na danej mapie.. Ile idków wpisał i jakie ilości to nie wiem...

Innej opcji zrespienia bossów nie ma dla gma..

Zawsze mógł użyć tego "swojego kamienia GMa" na innej mapie na ch6, na wołaj nie pisało ze to było akurat na pustyni a fakt pozostaje faktem ze członkowi gildii HH ubili xxx bossów zanim się zaczoł event dla reszty   ^^

Poza tym dziwne ze wiekszość graczy widziała to samo a zaprzecza temu tylko gildia HH i GM   :lenny:

Opublikowano

Zawsze mógł użyć tego "swojego kamienia GMa" na innej mapie na ch6, na wołaj nie pisało ze to było akurat na pustyni a fakt pozostaje faktem ze członkowi gildii HH ubili xxx bossów zanim się zaczoł event dla reszty   ^^

Poza tym dziwne ze wiekszość graczy widziała to samo a zaprzecza temu tylko gildia HH i GM   :lenny:

Już mnie śmieszą powoli te wymysły i teorie.
Opublikowano

Czy ktoś mógłby napisać po ile trzeba pereł aby ulepszyć specjalke 130lv od +5 do +9? Bo jak widzę ile potrzeba na +5 pereł to zastanawiam się czy warto robić samemu.

Opublikowano

Czy ktoś mógłby napisać po ile trzeba pereł aby ulepszyć specjalke 130lv od +5 do +9? Bo jak widzę ile potrzeba na +5 pereł to zastanawiam się czy warto robić samemu.

6,7,8 po 50 fioletowych, na 9 150.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

http://invoria.pl/wiki/

Opublikowano

Dzis w nocy o 1:00 odbedzie się przerwa poprawiajaca shopy offline (zostaly wylaczone przez zupelny przypadek).

Dodatkowo zostanie wprowadzone pare innych poprawek. Potrwa do 20 minut.

Opublikowano

Zaczynać? Jeśli tak to S1 czy S2? Jak najlepiej kupić smy (przelew odpada)? Trudno o EQ? Warto wgl w is ładować, daje kopa?

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Zaczynać? Jeśli tak to S1 czy S2? Jak najlepiej kupić smy (przelew odpada)? Trudno o EQ? Warto wgl w is ładować, daje kopa?

tak tylko s1 na s2 nie ma ludzi najwiecej sm masz po przelewie nie jest tak trudno o eq zarobic na isa w grze bardzo ladwo kopa wiadomo ze da pet/fryz/kostium

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Serwer jest już dostępny. Raty zostały aktywowane!

Nowe postacie i konta dostają teraz specjalne bonusy.

Zmiany po przerwie:
- Nowe wierzchowce na start
- Nowe zwierzaki na start
- Togi na start
- Zwiekszono ilość rangi (sami musicie odkryć ile)
- Dodano dwa nowe tytułu za range
- Ranga nie jest już odejmowana po zabiciu postaci
- Poprawiono możliwość ataku z mrocznego konia
- Poprawiono ikony czekolady itd

oraz pare innych zmian.

Dodatkowo od pewnego czasu pracujemy nad dużym eventem świątecznym który będzie dostępny w grudni! Więcej informacji już niebawem!

Pozdrawiamy Team Invoria.pl

Opublikowano

post-420590-0-28907100-1448094627_thumb.png

Chętnie przepisze ten kod, ale gdzie on jest...

Edit. Już się naprawiło.

HaHa .!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...