Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie widzi mi się troszkę wyliczanie 15 min na resp metka i walka o niego z innymi bo taka sytuacja panuje na każdej mapie.. Ale tak to fajnie..

Metki sa na najlepszych spotach, więc przy expie widzisz jak spada metin, ubijasz i logasz po ch. Nic prostszego, a jak expisz to wydaje się że metki i beczki są co chwile ;d

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A To tylko ja expiłem, dropiłem, i co chwile klikałem tylko na rudę w międzyczasie? :D

Nie tylko :D

Gdzie jest wejście do smoczej komnaty? Dung na 95lvl?

Więc...? Na mapie 95 jeden mpc nic nie mówi, zbugowane?

Opublikowano

Gdzie dropi eq do expa na 130 lvl?

Nasiora - razador i yerdan

Tarcza, bransa i kolce - Szkaty bossów 95+

Buty i hełm - Szkaty bossów +145

Zbroja - WW

Z tego co pamiętam.

nlUSIa9.png

Opublikowano

@Qarth będziecie dodawać jakieś nowe fryzury ewentualnie kostiumy? Obecne już trochę się przejadły, a te hallowenowe to nie bardzo na dłużej ^^ 

Opublikowano

Ja bym raczej zmienił % na oddawanie kwiatków bo idzie dostać depresji :/ ;D

I w ogóle zauważyłem, że coś mnie wywala z ch6 co jakiś czas. Tylko z ch6!

VsxuB58.png

Opublikowano

@Qarth będziecie dodawać jakieś nowe fryzury ewentualnie kostiumy? Obecne już trochę się przejadły, a te hallowenowe to nie bardzo na dłużej ^^

W najblizszym czasie nie bedziemy zadnych dodawać.

Opublikowano

Te przedmioty z dzisiejszego eventu nie mogłyby się po prostu łączyć? Ani tego wywalić, ani do depo przenieść, rośnie tylko cały czas syf w eq. No i jeszcze wymiana co godzine. Troche upierdliwy ten event.

Pomocnik
Opublikowano

Te przedmioty z dzisiejszego eventu nie mogłyby się po prostu łączyć? Ani tego wywalić, ani do depo przenieść, rośnie tylko cały czas syf w eq. No i jeszcze wymiana co godzine. Troche upierdliwy ten event.

A gdzie mozna wymienić?

Opublikowano

To działanie zapobiegające botom na mapach, więc ciesz się, że tak jest to zrobione, bo inaczej rynek by się zawalił - jak to bywa na innych serwerach z nie przemyślanymi eventami.

nlUSIa9.png

Opublikowano

To działanie zapobiegające botom na mapach, więc ciesz się, że tak jest to zrobione, bo inaczej rynek by się zawalił - jak to bywa na innych serwerach z nie przemyślanymi eventami.

Jakoś na poprzednim takim evencie można było włożyć do depo i rynek się nie zawalił, też uważam ten event za bardzo wkurwiający. Żeby się chociaż stackowaly to byłoby świetnie ;) 

Opublikowano

Mam małe pytanie, czy misje oznaczone niebieskimi zwojami są pobugowane czy po prostu wejdą za niedługo w życie ? Bo jak zauważyłem nie mam możliwości ani jednej wykonać.

Opublikowano

Macie KOSZ w eq. Zawsze możecie skasować nadmiar.

Tylko że nie każdy ma czas latać co 1h dropnać 3 szt na roskę. Taki problem zrobić aby się stackowaly? Chyba każdemu by było to na rękę i nikt by nie narzekał ^^

@ o i super już się łączą, plusik dla administracji :-)

Opublikowano

Pozdrawiam administrację, która zmniejszyła szansę na dropnięcie sygnetów w grze, a bezczelnie wsadziła je do isa. :)

Widać, ze teraz próbujecie wycisnąć z tego serwa ile się da.

250 SM za jeden sygnet, a potrzeba co najmniej 8, żeby zrobić sygnet umarłych.

W grze sygnetu sięgają już ceny 1,8kkk, chociaż półtora tygodnia temu stały jeszcze po 800kk. Nie wspomnę już o sygnecie 5% do szybkości. ^^

Opublikowano

Pozdrawiam administrację, która zmniejszyła szansę na dropnięcie sygnetów w grze, a bezczelnie wsadziła je do isa. :)

Widać, ze teraz próbujecie wycisnąć z tego serwa ile się da.

250 SM za jeden sygnet, a potrzeba co najmniej 8, żeby zrobić sygnet umarłych.

W grze sygnetu sięgają już ceny 1,8kkk, chociaż półtora tygodnia temu stały jeszcze po 800kk. Nie wspomnę już o sygnecie 5% do szybkości. ^^

Ja przy 24 spalonych sygnetach odpuściłem ich robienie, bo jednak grube kokosy na tym straciłem :pp

Drop ich zawsze był trudny, ale jeśli faktycznie wsadzili do ISa to wielki minus dla nich, bo SMy i tak stoją już wysoko.

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...