Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Mam zamiar zacząć grać na serwerze, ale chciałbym się Was o coś spytać.

-  Kim polecacie grać na samym początku, by expiło się przyjemnie i nie było kłopotu w pvp ? 

-  Dungi można robić solo? Każda postać ogarnie bossy? 

-  Łatwo tutaj o ulepszacze czy jednak trzeba trochę przysiąść i po dropić ?

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

-  Kim polecacie grać na samym początku, by expiło się przyjemnie i nie było kłopotu w pvp ? 

każdą postacią dasz rade

tak tak

przysiąść i podropić 

Opublikowano

@mvp Charlie
Full odpał to dla Ciebie moneta z isu oraz ta, która jest do zdobycia w grze? Czy może coś jeszcze jest czego nie wiem? Nie wliczając bonusów, które mogą wejść do ekwipunku. na drop yangów. 

maybenow.png

Opublikowano

1 - Szaman Smok lub Dagger.

2 - Tak, ale wiadomo, że z ISem jest owiele łatwiej.

3 - Nie masz stałego dropu z metków i bossów, a potrafi ładnie palic, więc kolorowo nie jest, bo wszystko jest obstawiane.

@mvp Charlie

Full odpał to dla Ciebie moneta z isu oraz ta, która jest do zdobycia w grze? Czy może coś jeszcze jest czego nie wiem? Nie wliczając bonusów, które mogą wejść do ekwipunku. na drop yangów. 

Dokładnie tak - moneta w grze, 60% w eq i moneta z ISu. Raty przy tym odpale niewiele już dają :pp

Jak wbić punkty pz i range ?

@Jaka musi byc roznica lvl zeby z metka rozdzka poleciala?

PZ wbijasz na turkusowych misjach lub z misji od Amadeny, która znajduje się przy bestiarzu w dolinie orków, a range wbijasz owocami, które lecą z bossów i dungow.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Mam mały problemn pobrałem Chciałem spatchować ale wywala mi błąd typu :

86968539050956297846.jpg

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

jakim cudem jest możliwe, że niektórzy np w szafirowym naszyjniku mają 2x hp gdy jest ono już wbudowane i nie da się wbic? 

Jeżeli masz szafirowy naszyjnik to musisz go zmixować kiedy jest +0, bo wtedy może wejść dodatkowe hp. Kiedy wbijesz +1 do naszyjnika, pojawia się stały bonus hp co uniemożliwia wtedy wbicie tych dodatkowych punktów życia.

Tak samo jest z bransoletą, także trzeba uważać. 

maybenow.png

Opublikowano

jakim cudem jest możliwe, że niektórzy np w szafirowym naszyjniku mają 2x hp gdy jest ono już wbudowane i nie da się wbic? 

na +0 da się wbić hp na +1 już nie ;)

Opublikowano

powie mi ktoś czy łucznikiem dobrze się będzie grało ? ( expiło xD

Czy jest zmianka profesji?

Z czego zrobie miecz na większy lvl do expa ? 

Skąd zbroja do expa?

Ile gra ludzi ? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

powie mi ktoś czy łucznikiem dobrze się będzie grało ? ( expiło xD )  easy

Czy jest zmianka profesji? do 130lvl

Z czego zrobie miecz na większy lvl do expa ? truta

Skąd zbroja do expa? szkaty z ww/kupic

Ile gra ludzi ? 1,5k~

Ebmy5Hc.png

Pomocnik
Opublikowano

Od którego lvla archer coś zaczyna robić? Bo narazie to max 20k z krytem i wygrać na daggera to cud, mam 100 lvl i ogólnie lepszy jest archer czy dagger na wyzszych lvlach?

Opublikowano

Czemu nie widzę na swojej postaci "złotego stroju umarłego" dla kobiety ?  

U innych graczy ją widzę, zaś gdy ja go zakładam to wygląd jest taki jakbym zbroję ściągnął.

Spatchowałem clienta.

Opublikowano

Od którego lvla archer coś zaczyna robić? Bo narazie to max 20k z krytem i wygrać na daggera to cud, mam 100 lvl i ogólnie lepszy jest archer czy dagger na wyzszych lvlach?

Archer wraca do gry przy +190 jeśli chodzi o PvP, ale w dropieniu jest bardzo mocny, bo zakłada łuk i jazda z bossami.

mordy gra tu sie dobrze i jest duzo ludzi? bo znow k***a wracam do tego nałogu po 3 latach

Błagam... Spójrz na poprzednie strony, bo tych pytań o ilość ludzi jest masa... Gra się bardzo dobrze.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Czemu nie widzę na swojej postaci "złotego stroju umarłego" dla kobiety ?  

U innych graczy ją widzę, zaś gdy ja go zakładam to wygląd jest taki jakbym zbroję ściągnął.

Spatchowałem clienta.

jaka dokladnie to jest postac? To sprawdze dzisiaj.

Opublikowano

Opłaca się zacząć tu grać ? bo serwer który mi się podobał stracił duuuużo luda przez to że administracja sie na niego wyebała nie będe pisał jaki to serwer bo dostane jeszcze warna ale sie zawiodlem ;/ z tego co wyczytałem to tu gra sporo ludzi :)

Opublikowano

Opłaca się zacząć tu grać ? bo serwer który mi się podobał stracił duuuużo luda przez to że administracja sie na niego wyebała nie będe pisał jaki to serwer bo dostane jeszcze warna ale sie zawiodlem ;/ z tego co wyczytałem to tu gra sporo ludzi :)

Ciężko Ci przesunąć strony do tyłu i poczytać? Tak warto grać, a z tego co Administracja pisała to ostatnia odsłona spod szyldu Invorii, więc starają się jak moga.

nlUSIa9.png

Opublikowano

planuje zagrać nową postacią, kogo wybrać- smok czy dagger? i dla smoka przerabiać z wachlazy czy dzwonkow do pvp? 

Obie klasy bardzo równe, Wachlarz do pvp ( pod skille )

jaki jest poziom max zaslug? 

30

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...