Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobacz w spamie. Wątpie, że teraz tam gra 1k+ policzyłem teraz wszystkie ch/oba królestwa /m1 i m2 razem wyszło mniej więcej około 250+ max samych postaci nie ma opcji że około 750+ dropi i expi. Widzę, że powtórka z rozrywki stare-S1 było to samo na początku pełno luda z czasem coraz mniej. Invoria jest dobra na początku i na 3 miechy  potem umiera jak każdy ich server pod tą nazwą.

Ludzi gra bardzo dużo i zdziwiłbyś się jak są bossy/metki poobstawiane, a jeszcze dochodzą do tego dungeony. Pustych shopów ludzie nie wystawiają więc skądś jednak biorą te ulepki tak?

Cześć, mam straszny problem z invorią, nie działa mi muzyka, a wszystkie inne dźwięki tak. Jaka może być przyczyna?

A nie masz przypadkiem wyciszonej Muzyki w opcjach gry? :p

nlUSIa9.png

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzi gra bardzo dużo i zdziwiłbyś się jak są bossy/metki poobstawiane, a jeszcze dochodzą do tego dungeony. Pustych shopów ludzie nie wystawiają więc skądś jednak biorą te ulepki tak?

NO grają, ale to nie jest 1k+  grałem na serwerach(2008-2010 rok), gdzie było widać masówkę to samych postaci było co teraz shopów offline x10, shopy są ulepy w nich są, ale to nie znaczy, że jest dużo ludzi bo ktoś dropi jedna postacią, a wystawia po 5 shopów na raz. Godzina 16:00 40 osób w m1 ch1 jinno to nie jest szał.

Opublikowano

NO grają, ale to nie jest 1k+  grałem na serwerach(2008-2010 rok), gdzie było widać masówkę to samych postaci było co teraz shopów offline x10, shopy są ulepy w nich są, ale to nie znaczy, że jest dużo ludzi bo ktoś dropi jedna postacią, a wystawia po 5 shopów na raz. Godzina 16:00 40 osób w m1 ch1 jinno to nie jest szał.

Lajtowo jest ponad 1k, na każdym ch znajdziesz ludzi, na mapach ile osób? a druga polowa na dungach. 

Opublikowano

Nie jest wyciszona  ._.  ._.  W syserr.txt mam coś takiego:

1016 14:53:00651 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
1016 14:53:14851 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/enter_the_east.mp3
Opublikowano

Jest piątek, a ludzie na ogół piątek po południami spędzają że znajomymi w barze przy jakimś piweczku, więc nie masz się co dziwić, że wolą realne miasto od metinowego m1, ale można ufać administracji w stan graczy jaki wymieniają i zdania nie zmieniam.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Czy ktoś mógłby mi przypomnieć do jakiego lv na danej mapie będę miał drop? Wiem że gdzieś to było na forum ale coś nie umiem znaleźć.

Opublikowano

Czy ktoś mógłby mi przypomnieć do jakiego lv na danej mapie będę miał drop? Wiem że gdzieś to było na forum ale coś nie umiem znaleźć.

Z tego co pamiętam Xi napisze:

95 drop do 120

110 drop do 135

130 drop do 150

145 drop do 190

Ręki nie dam sobie obciąć, ale coś w ten deseń było

nlUSIa9.png

Opublikowano

Jest piątek, a ludzie na ogół piątek po południami spędzają że znajomymi w barze przy jakimś piweczku, więc nie masz się co dziwić, że wolą realne miasto od metinowego m1, ale można ufać administracji w stan graczy jaki wymieniają i zdania nie zmieniam.

Ale w realnym mieście... nie dropniesz dyni :c

Serwer pobieram, przez przypadek straciłem 1h na pobranie innego który pomyliłem z Invorią... więc dopiero jutro zacznę grę, bo dziś raczej nie zawojuje dużo :)

Kusi mnie dagger, jak radzi sb w pvp? Porównuje się do mentala?:D

Opublikowano

Ale w realnym mieście... nie dropniesz dyni :c

Serwer pobieram, przez przypadek straciłem 1h na pobranie innego który pomyliłem z Invorią... więc dopiero jutro zacznę grę, bo dziś raczej nie zawojuje dużo :)

Kusi mnie dagger, jak radzi sb w pvp? Porównuje się do mentala?:D

Dagger kosi do 150-175 straszliwie, więc mental dopiero daje radę po +180.

#Ile online?

Gościu przewiń sobie strony, a się dowiesz, bo na każdej pada to pytanie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Siemka mam parę pytań co do serwera proszę o szybką odpowiedź z góry dzięki :).

1. Jaką postacią najlepiej się gra ? Mam na myśli postać dobrą i do pvp i do expa którą spokojnie ubije bossy i metki.
  2. Jeśli dzisiaj zacznę tutaj grę to dam radę grać bez IS ? I czy da się tutaj zarobić na IS żeby mieć full do pvp czy expa.
  3. Ile na dzień dzisiejszy gra tutaj ludzi ? 
  4. Co sądzisz o administracji czy pomaga i stara się być jak najlepsza ?
  5. Jaka jest twoja ocena serwera od 1 do 5.

Pozdrawiam :)

ddz8gi.png

Opublikowano

Oczywiście invorię propsuję, świetny serwer zapraszam i polecam Krzysiek xD Pozdrówki

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Pomocnik
Opublikowano

Siemka mam parę pytań co do serwera proszę o szybką odpowiedź z góry dzięki :).

1. Jaką postacią najlepiej się gra ? Mam na myśli postać dobrą i do pvp i do expa którą spokojnie ubije bossy i metki.
  2. Jeśli dzisiaj zacznę tutaj grę to dam radę grać bez IS ? I czy da się tutaj zarobić na IS żeby mieć full do pvp czy expa.
  3. Ile na dzień dzisiejszy gra tutaj ludzi ? 
  4. Co sądzisz o administracji czy pomaga i stara się być jak najlepsza ?
  5. Jaka jest twoja ocena serwera od 1 do 5.

Pozdrawiam :)

1. każda jest dobra bo jest balans na serwerze, ja gram archerem i jest łatwo w pvp i expie

2. Dasz rade izi, a co do zarobienia na eq is to wystarczy polatać na WW i w chwile jest full is.

3. 1500 według administracji

4. Na równi z administracją vesterisa, lepszej sie nie znajdzie.

5. 5

Opublikowano

Czy ktoś także ma problem z BS? czasami się wyłączy i nie da rady odpalić znowu, żeby mieszał? muszę resetować całego klienta :/

Opublikowano

Mam zamiar zrobić sobie szamana, wbić nim 180 poziom i zarabiać nim kasę ze spotów kiedy to na głównej postaci znudzi mi się robienie dungeonów. Wiem, że tego rodzaju pytania są praktycznie co 5 minut, ale mam dylemat. Którą ścieżkę wybrać, smoka czy może błyskawicy? Która z tych profesji jest bardziej doceniania na serwerze?

maybenow.png

Opublikowano

Mam zamiar zrobić sobie szamana, wbić nim 180 poziom i zarabiać nim kasę ze spotów kiedy to na głównej postaci znudzi mi się robienie dungeonów. Wiem, że tego rodzaju pytania są praktycznie co 5 minut, ale mam dylemat. Którą ścieżkę wybrać, smoka czy może błyskawicy? Która z tych profesji jest bardziej doceniania na serwerze?

Zdradzę Ci sekret.

Przy full odpale leci tyle samo kasy na mapie 145 :)

Lepszy Smok, bo ma większy DMG, a heler to bardziej za tzw supporta tu robi :p

nlUSIa9.png

Opublikowano

Zdradzę Ci sekret.

Jak umiesz grać healerem to spokojnie smoka pokona :)

Opublikowano

Ze smokiem wygrasz, ale healer na 200+ w starciu z daggerem albo bodym nie ma już żadnych szans niestety.

Opublikowano

Zdradzę Ci sekret.

Powiem tak, mam zamiar w najbliższym czasie zakupić monetę z IS. Co do smoka, to raczej masz rację. Ile razy to ja robiłem pvp przeciwko smokowi i spadałem na skowyt + dodatkowy skill. Heler jest na tyle wnerwiający, że ma te chore leczenie i castuje spelle jak głupi. 

@Edit

Gdzie na 180 lvlu najlepiej zarobić pieniążki, oraz na której mapie znajdę dungeon na 180?  ;)

maybenow.png

Pomocnik
Opublikowano

Najlepiej to czekać na nowości Halloweenowe ;)

Nowości już są, to teraz mi podpowiedz co kupic :D

@Skad te wszystkie skrzynki weekendowe i kostiumy/helmy ?

Opublikowano

Teoretycznie tak, ale tutaj Smok jest mocno zbufowany i do pewnego poziomu zjada każdego bez większego wysiłku.

Powiem tak, mam zamiar w najbliższym czasie zakupić monetę z IS. Co do smoka, to raczej masz rację. Ile razy to ja robiłem pvp przeciwko smokowi i spadałem na skowyt + dodatkowy skill. Heler jest na tyle wnerwiający, że ma te chore leczenie i castuje spelle jak głupi. 

@Edit

Gdzie na 180 lvlu najlepiej zarobić pieniążki, oraz na której mapie znajdę dungeon na 180?  ;)

Na samej mapie przy full odpale na 180 wbijasz na spota i masz +15-20kk ze spota i relog na następne ch. Ewentualnie na 180 dropisz wejściówki na mapie od 145 z metków i #hajs_się_zgadza

Nowości już są, to teraz mi podpowiedz co kupic :D

@Skad te wszystkie skrzynki weekendowe i kostiumy/helmy ?

Kup sobię to co jest na stałe, a nie czasowe, a za jakiś czas bd miało kilkukrotnie większą wartość. Co do eventu, all masz na forum z tego co pamiętam.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ludzie pytanko Mam zamiar pobrać serwer I pytanie czy znajdzie sie jakaś ogar gildia która będzie pomagała ??

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...