Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@TR!K3R
Mam 175 lvl ninją, expi się dobrze, dungeony i bossy schodzą gładko - oczywiście to nie będzie to samo jak w przypadku sury wp, ale daje radę. 150 lvl przy chęci do expienia wbijesz w 2/3 dni.

maybenow.png

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konta z Invoria S1 zostały usunięte całkowicie(chodzi mi o passy itd. bo postacie to wiem)? Kto grał na S1 dostał jakiś profit na start na tym S3? Ile w końcu było tych Invorii S1-grałem pierwsza chyba Invoria potem Invoria S2 i teraz ta sklejka stworzona jak zabili S1? Dobrze rozkminiam bo zgubiłem wątek?!

Opublikowano

Konta z Invoria S1 zostały usunięte całkowicie(chodzi mi o passy itd. bo postacie to wiem)? Kto grał na S1 dostał jakiś profit na start na tym S3? Ile w końcu było tych Invorii S1-grałem pierwsza chyba Invoria potem Invoria S2 i teraz ta sklejka stworzona jak zabili S1? Dobrze rozkminiam bo zgubiłem wątek?!

tak skasowali poniewaz jest to nowy calkowicie inny server nie bylo jakiegos bonusu dla starych po prostu wysylali smsy bodajże z 4x kodami na 70 sm i to tyle

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

@Qarth mógłbyś mi SM z jednego konta na drugie przenieść?, bo nie na tym koncie stworzylem główną postać i nie mam jak vipa teraz kupić

Nie przenosimy niestety SM. Było by wtedy za dużo oszust zeby im przenosić SM które były za darmo.

Pomocnik
Opublikowano

Nie przenosimy niestety SM. Było by wtedy za dużo oszust zeby im przenosić SM które były za darmo.

No mi w tym wypadku chodzi o przeniesienie 640 SM bo 2x kody miałem te po 70 i 500 wygrałem w konkursie no i wszystkie nie na te konto doładowałem i tera lipa

Opublikowano

Mam taki problem z misjami na PZ u tego npc w doline że brakuje mi tych misji z ubijaniem bossów, mam tylko "świątynia ria" "obrona metinów" "cyklincze zabójstwo" a wiem że inni mają misje w których trzeba ubijać bossy z neutralnych mapek.Ktoś może doradzić co trzeba zrobić żeby je mieć?

Opublikowano

Czy administracja nie myślała nad lekką modyfikacją WW? 

Chodzi mi o piętro z pieczęciami, na kolejny spot czeka się 3 min, można zrobić jak w dt wszystkie pieczęcie na jednym spocie. 

Bo jeżeli jedziemy te 10 razy, to daje nam 30 min, przez ten czas mogę robić inne ciekawsze rzeczy. 

Na ile czasu jest PPK za IP? Czas leci ciągle, czy tylko jak go nosimy? 

Opublikowano

­

Czy administracja nie myślała nad lekką modyfikacją WW? 

Chodzi mi o piętro z pieczęciami, na kolejny spot czeka się 3 min, można zrobić jak w dt wszystkie pieczęcie na jednym spocie. 

Bo jeżeli jedziemy te 10 razy, to daje nam 30 min, przez ten czas mogę robić inne ciekawsze rzeczy. 

Na ile czasu jest PPK za IP? Czas leci ciągle, czy tylko jak go nosimy? 

Było to już proponowane na początku sierpnia, więc raczej tego nie zmienią.

tenor.gif

Opublikowano

@TR!K3R
Miodzio. Chociaż szaman smok też jest mocny. Zauważyłem, że na serwerze najmniej jest sur bm.

maybenow.png

Opublikowano

@kamanera3
W dolinie orków przed wjazdem do Atlantydy stoi po prawej stronie NPC u którego bierzesz misje. Są również specjale misje fabularne, które dają Ci punkty zasług.

maybenow.png

Opublikowano

Chcę powiedzieć, że event aktualny to żenada. Miał być drop z dyń na mapach neutralnych tylko do 80lv, a i tak 100+ sobie je biją i mają drop. Ciągle ksucie przez takie lvl powoduje, że ma ochotę się usunąć serwer wpizdu xD Niespodzianki całkiem są okej, ale ten fakt, że te zasranie dynie mogą bić wszyscy i na każdym lvl mieć drop doprowadza człowieka do depresji :<

edit: aktualnie nie da się zalogować, co jest ?

VsxuB58.png

Opublikowano

Chcę powiedzieć, że event aktualny to żenada. Miał być drop z dyń na mapach neutralnych tylko do 80lv, a i tak 100+ sobie je biją i mają drop. Ciągle ksucie przez takie lvl powoduje, że ma ochotę się usunąć serwer wpizdu xD Niespodzianki całkiem są okej, ale ten fakt, że te zasranie dynie mogą bić wszyscy i na każdym lvl mieć drop doprowadza człowieka do depresji :<

edit: aktualnie nie da się zalogować, co jest ?

To dzis w nocy bedzie poprawione. 

Opublikowano

Jak dlugo nalezy oczekiwac emaila z linkiem potwierdzajacym rejestracje na forum ? dzisiaj zalozylem konto i nie zaluje, bardzo milo sie gra :) spokojnie 1k  +

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Jak dlugo nalezy oczekiwac emaila z linkiem potwierdzajacym rejestracje na forum ? dzisiaj zalozylem konto i nie zaluje, bardzo milo sie gra :) spokojnie 1k  +

Zobacz w spamie. Wątpie, że teraz tam gra 1k+ policzyłem teraz wszystkie ch/oba królestwa /m1 i m2 razem wyszło mniej więcej około 250+ max samych postaci nie ma opcji że około 750+ dropi i expi. Widzę, że powtórka z rozrywki stare-S1 było to samo na początku pełno luda z czasem coraz mniej. Invoria jest dobra na początku i na 3 miechy  potem umiera jak każdy ich server pod tą nazwą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...