Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Aika
Administracja ma 48 godzin na odpisanie wiadomości. Poza tym, ich system zgłoszeniowy jest trochę słaby, kiedy odpiszą to albo oni ustawiają automatycznie by zgłoszenie zostało zamknięte, albo już tak po prostu jest. Rzecz jasna taka rzecz powoduje większy spam w zgłoszeniach.

maybenow.png

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Aika

Administracja ma 48 godzin na odpisanie wiadomości. Poza tym, ich system zgłoszeniowy jest trochę słaby, kiedy odpiszą to albo oni ustawiają automatycznie by zgłoszenie zostało zamknięte, albo już tak po prostu jest. Rzecz jasna taka rzecz powoduje większy spam w zgłoszeniach.

Nie jest. Tak było może 2 tyg temu gdy był błąd.

@Qarth wysłałam zgłoszenie i otrzymałam jedynie odpowiedź z automatu czyli "Dziękujemy za zgłoszenie, niezwłocznie się tym zajmiemy" itp itd.
Status zgłoszenia tym razem zamknięty a ja się nie dowiem w takim razie jaki jest werdykt w tej sprawie?
Czy robicie może półroczne "dochodzenie w sprawie"?

Wtedy GM który rozpatruje to zgłoszenie uznaje sam czy należy się ban (jeśli naprawde jest to obraza) czy nie (jeśli to praktycznie nie jest obraza)
GM zajmuje się zgłoszeniami dot. wulgaryzmów/botów.
Opublikowano

tutorzy pomagają na linii serwer-cs?

Od pewnego czasu nie pomagamy w zaden sposob w wymianach za inne gry z uwagi na to że pomimo tutów wiele osób i tak się okradało (pisało na supporty innych gier w celu odzyskania sprzedanego konta etc) są dozwolone tylko na wlasną odpowiedzialność.

W innych wymianach pomagamy.

Opublikowano

Czemu nie ma 100% na szkatę z ripa? Tym bardziej na prywatnym DT? 

Poszedłem sobie dziś, to wyleciał tylko pajęczy klejnot :)

Już jest poprawione. Wczesniej wgl nie dropiła przez błąd.

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, gram prawie od początku i nie znudziło mi się ani trochę :)

Ogólnie można liczyć na administrację, widać że starają się aby serwer był jednym z najlepszych.

Podoba mi się to, że często dodawane są jakieś aktualizację, coś jest dodawane bądź naprawiane.

Można wybić się bez ładowania w IS spokojnie. 

Opłaca się zacząć od nowa jeżeli ktoś chce, bez obawy że nie da rady :)

Serwer oceniam 10/10. Pozdrawiam Scyth :)

Yfdc.png

­

Opublikowano

Po spaczowanie klienta nie mogę się zalogować. Klikam loguj i zwiesza mi się klient, jest brak odpowiedzi. O co może chodzić?

Opublikowano

Po spaczowanie klienta nie mogę się zalogować. Klikam loguj i zwiesza mi się klient, jest brak odpowiedzi. O co może chodzić?

Już dziala poprawnie.

Opublikowano

Zacytuje z forum:

O godzinie 23:30 odbędzie się krótka przerwa techniczna.

Tymczasowo (najprawdopodobniej tylko na noc) zostaną wyłączone sklepy offline.

Powodem tego jest ze podejrzewamy ze lagi co pare godzin (10sekundowe) są spowodowane jakimś bledem w shopach offline. Są wylaczone dla testu na czas sprawdzenia.

Opublikowano

Ile musi wynosić maksymalnie różnica poziomu miedzy mną a mobem, żeby mi poleciała skrzynia weekendowa?

Wydaje mi się, że 25 poziomów, ale nie dam sobie ręki obciąć.

nlUSIa9.png

Opublikowano

te kamienie ogniskujace do misji sa losowo umieszczane czy jest jedno miejsce wystepowania tego? jak tak to ktos wie gdzie jest on na dolinie orkow i pustyni ?

30331_20_08_10_7_59_30.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...