Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co Wy na to żeby dodać opcję [Ostatnio Zalogowany Znajomy]? I po najechaniu myszka na nick postaci pisało by nam datę i godzinę kiedy był.

Widziałem to na jednym serwie i może by to tu wprowadzić?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ja kończę grę na serwerze ale mogę go polecić bo jest dobrze zrobiony. ;)

Ja wolę jednak serwery typu hard nie wiem dlaczego ale dla mnie są łatwiejsze choć dziwnie to brzmi. 

Opublikowano

Panowie gdzie jest Ranking Online? i co sie zje****alo ze gdy chce sie zalogowac wybieram postac i mi wywala clienta? 

Wyebao serwer ...

@ Bedzie jakas jeb**a reakcja z waszej strony czy k***a nie? Bo sie powtarza sytuacja z Cysyta pierw postacie, potem off serwer nawet je***any przycisk "ODBUGUJ POSTAC" nie dziala. A kur**s z 2 konta w grze ni chu**ja nie ma z wami kontaktu nawet jak je**any p***l stoi w M1 i jezdzi i oglada Sklepy za 10 groszy GM tez nie laska odpisac kur**a wpienia mnie juz ten nędzny serwer 

Serwer dziala poprawnie.

A odbugowanie na stronie dziala zapewne inaczej niż myślisz. Wyloguj się z gry poczekaj minimum 7 minut potem odbuguj na stronie poczekaj znów minimum 7 minut a następnie się zaloguj.

Już w ten weekend czekaja na was nowe wyzwania i eventy! Więcej na naszym fanpage.

Opublikowano

Serwer dziala poprawnie.

A odbugowanie na stronie dziala zapewne inaczej niż myślisz. Wyloguj się z gry poczekaj minimum 7 minut potem odbuguj na stronie poczekaj znów minimum 7 minut a następnie się zaloguj.

Już w ten weekend czekaja na was nowe wyzwania i eventy! Więcej na naszym fanpage.

Szkoda tylko że ten proces (odbugowanie postaci) nie dziala. Bo probuje to robic od 20 min i to samo, nie możesz mnie po prostu przenieść w inne Miejsce? Od kilku dni jakieś zasrane Lagi,sciny,wywalanie z serwera a teraz nie można spokojnie podjechac pod NPC bo Ci wywala clienta. No a teraz nawet nue załadowała sie nawet 1/4 paska a juz jestem na Pulpicie przypadek nie sadze.

Opublikowano

Szkoda tylko że ten proces (odbugowanie postaci) nie dziala. Bo probuje to robic od 20 min i to samo, nie możesz mnie po prostu przenieść w inne Miejsce? Od kilku dni jakieś zasrane Lagi,sciny,wywalanie z serwera a teraz nie można spokojnie podjechac pod NPC bo Ci wywala clienta. No a teraz nawet nue załadowała sie nawet 1/4 paska a juz jestem na Pulpicie przypadek nie sadze.

Nie odpowiadamy za Twój komputer. 

Dam sysser z clienta ale skoro masz lagi/sciny to nie kupimy CI przecież nowego komputera. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Dam sysser z clienta ale skoro masz lagi/sciny to nie kupimy CI przecież nowego komputera. 

1007 23:56:18396 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/back_to_back.mp3
1008 00:02:33692 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

Komputer za 2.5 K nie narzekam :) i nie zrozumiales mojej wypowiedzi. Chcialem ci wytlumaczyc ze te SCINY/LAGI dzieja sie na serwerze od kilku dni co moze x osob to potwierdzic ;)

Fajnie ze mnie (zbugowalo) w 1 miejscu i stamtad nie moge sie ruszyc ;-/ a co idzie nie moge grac ehhhhh /transfer jak sie zaloguje?

Opublikowano

piH221P.png

Już w ten weekend odbędzie się sporo różnych eventów oraz wiele niespodzianek. Więcej informacji znajdziecie niebawem na naszym oficjalnym fanpage.

Zapraszamy serdecznie :)

Dodatkowo trwa promocja 20% na kategorie "Wierzchowce" w itemshopie. Potrwa do piątku.

Opublikowano

piH221P.png

Już w ten weekend odbędzie się sporo różnych eventów oraz wiele niespodzianek. Więcej informacji znajdziecie niebawem na naszym oficjalnym fanpage.

Zapraszamy serdecznie :)

Dodatkowo trwa promocja 20% na kategorie "Wierzchowce" w itemshopie. Potrwa do piątku.

Będą nowe fryzury w isie? 

Opublikowano

Komputer za 2.5 K nie narzekam :) i nie zrozumiales mojej wypowiedzi. Chcialem ci wytlumaczyc ze te SCINY/LAGI dzieja sie na serwerze od kilku dni co moze x osob to potwierdzic ;)

Gram aktualnie na 3 serwerach, i tak zgadza się. Tylko tutaj czasem występują lekkie laggi, podobne do tych ddos, oraz czasem wywali. Lecz mimo wszystko serwer na +. I polecam ;]

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Gram aktualnie na 3 serwerach, i tak zgadza się. Tylko tutaj czasem występują lekkie laggi, podobne do tych ddos, oraz czasem wywali. Lecz mimo wszystko serwer na +. I polecam ;]

Tamten gracz wyżej otrzymał już wczoraj pomoc. Musial od nowa pobrać wczorajsza aktualizacje bo mu źle pobrało wybór m1 i dlatego nie mógł się zalogować.

Opublikowano

Te rubiny mogłyby lecieć chociaż po 2/3 sztuki z bossów mapa 200, bo i tak na resp wybija sie max 1/2 sztuki przy takiej ilości kampiących na nie osób.

Opublikowano

... i przestań łaskawie po Nas jeździć a z osądami wstrzymaj się do czasu wyjaśnienia sytuacji. 

Nie nakręcaj się Hool ;) Przecież możemy się zaprzyjaźnić jeszcze ^^

Miesiac temu support był dopiero dodawany (ten nowy) było na początku z nim wiele problemów i błedów wiec możliwe ze to zgłoszene juz dawno przepadło. Zgłoszenia na support sprawdzamy do 48h (tak jak jest w jego regulaminie na forum) jeśli naprawde po takim czasie nie masz odpowiedzi napisz nowe lub podaj mi jego nazwe to postaram się sprawdzić.

Nie dziękuje, chce się jedynie dowiedzieć czy jest jakikolwiek sens wysyłać zgłoszenia ale skoro twierdzicie, że wszystko działa cacy to mam nadzieję, że tak jest. Lubię jak administratorzy operują z taką dokładnością liczbami bo tak się też składa, że wysłałam dziś zgłoszenie i mam nadzieję, że w tym czasie zostanie rozpatrzone :>

Opublikowano

Zróbcie ten serwer na pesel albo ogarnijcie tą dzieciarnie bo nie można spokojnie pograć. Przy okazji, jeżeli graczowi o nicku MistrzFlesha należy się jakaś kara za obrazę, to prosiłbym o ukaranie tego osobnika.

57lfkw.jpg

maybenow.png

Opublikowano

Witam, planuje rozpocząć gre na tym serwerze i w związku z tym mam kilka pytań:

Czy jest sens zaczynać tu grać - jak serwer sie trzyma? Chodzi o to czy nie ma obaw że np za miesiąc padnie.

Jak wygląda sytuacja z administracją? Mam na myśli stosunek do graczy oraz zajmowanie się serwerem (aktualizacje, naprawianie bugów itp).

Jaka jest orientacyjnie ilość graczy w godzinach popołudniowych i wieczornych?

Czy da rade tu w miare bez problemu wybić się bez ładowania tysięcy złotych w ItemShop?

Czy jest dostępny na serwerze zwój resetu umiejętności (zmiana np z WP na BM'a)?

Klasy postaci są przynajmniej w miare wyrównane czy któraś ma sporą przewage nad pozostałymi?

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

Dzisiaj wieczorem rusza MEGA promocja, więc możecie być pewnie, że jeszcze graczy przybędzie ! Chcemy uzyskać pułap 2k online, ponieważ już wystarczająco długo utrzymaliśmy 1,5k. 

Dodatkowo w weekend możecie być pewni, że sporo się będzie działo ;) 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Dzisiaj wieczorem rusza MEGA promocja, więc możecie być pewnie, że jeszcze graczy przybędzie ! Chcemy uzyskać pułap 2k online, ponieważ już wystarczająco długo utrzymaliśmy 1,5k. 

Dodatkowo w weekend możecie być pewni, że sporo się będzie działo ;)

Na te różne eventy to grzech nie wpaść :D

Ty Sielu stawiaj serwer a nie na eventy chodzisz  :D

Trochę relaksu nie zaszkodzi hehe  :)

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@hool (New acc)
Promocja na co? Swoją drogą, można liczyć na jakieś nowe fryzury / kostiumy na stałe w przyszłości? Aktualny wyrób jest strasznie słaby. 

maybenow.png

Opublikowano

Witam, planuje rozpocząć gre na tym serwerze i w związku z tym mam kilka pytań:

Czy jest sens zaczynać tu grać - jak serwer sie trzyma? Chodzi o to czy nie ma obaw że np za miesiąc padnie.

Jak wygląda sytuacja z administracją? Mam na myśli stosunek do graczy oraz zajmowanie się serwerem (aktualizacje, naprawianie bugów itp).

Jaka jest orientacyjnie ilość graczy w godzinach popołudniowych i wieczornych?

Czy da rade tu w miare bez problemu wybić się bez ładowania tysięcy złotych w ItemShop?

Czy jest dostępny na serwerze zwój resetu umiejętności (zmiana np z WP na BM'a)?

Klasy postaci są przynajmniej w miare wyrównane czy któraś ma sporą przewage nad pozostałymi?

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.

Tak jest sens, serwer sie trzyma bd dobrze utrzymuje sie stala liczba graczy. To Invoria maj freind to nie padnie! :D

Wczoraj mimo ze ich obrażałem i im oblizałem to mi pomogli wiec 9/10. Bugow myślę ze nie ma przynajmniej nie widocznych dla oka, aktualizacje są robione oraz co zostało wprowadzone masz opisane na forum. W dzień gra może 2,1.5k osób w godzinach wieczornych standardowo mniej 1-1.5 ale i tak najlepiej dropic od 2-3 rano :P

Tak oczywiście ze się da wystarczy że na niskim Lvl zaczniesz chodzić na Wierze Wyganancow, zrobisz podstawowe eQ wbijesz poli i jedziesz ewentualnie mapa 95,110 (bossy)(metin)(dungi).  Z tego co wiem to jest za PO ale to tylko do 130 czy 115 lvla. Ja mam zdanie gram tu sporo i jakos dla mnie za duze troche DMG ma smok oraz dagger, no moze zmniejszyli troszke DMG Daggera bo na S2 to byla katastrofa .

Opublikowano

Może się skusze i wbije :)

Zastanawiam się nad grą mentalem bądź wp, kim bardziej polecacie?

Można jeszcze spokojnie zarobić na przedmioty IS, bo widziałem że dosyć sporo jest tych rzeczy, bez których się nie obejdzie. 

Opublikowano

@Qarth wysłałam zgłoszenie i otrzymałam jedynie odpowiedź z automatu czyli "Dziękujemy za zgłoszenie, niezwłocznie się tym zajmiemy" itp itd.

Status zgłoszenia tym razem zamknięty a ja się nie dowiem w takim razie jaki jest werdykt w tej sprawie?

Czy robicie może półroczne "dochodzenie w sprawie"?

Opublikowano

Może się skusze i wbije :)

Zastanawiam się nad grą mentalem bądź wp, kim bardziej polecacie?

Można jeszcze spokojnie zarobić na przedmioty IS, bo widziałem że dosyć sporo jest tych rzeczy, bez których się nie obejdzie. 

Ja gram Mentalem na 175 wszędzie sobie daje rade w PVP i w EXPIE. Tak można zrób zielarstwo na M oraz idz zbieraj kwiatki potem 10 x wystawiaj po 70 kk takim sposobem sie dorobisz na full is. 2 sposob to dropienie Szafirowego EQ ze szkat bossow bicie bossow, 3 to Metiny, a 4 to WW otwieranie/sprzedawanie szkat. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...