Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosVIP Hack - najlepszy multihack pod słońcem!

karer2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakże wyczerpująca odpowiedź na moją opinię. Nie przekonałeś mnie. Innymi słowy nie pobiorę tego i nie polecam nikomu innemu pobierać tego programu. 
Nie dajcie się oszukać, nie bądźcie naiwni a potem tego nie żałujcie. Radzę zrezygnować z użytkowania tego oprogramowania gdyż jest podejrzane, lecz i tak ostateczna decyzja należy do was. Dajcie się oszukać bądź nie. Ja nie zamierzam.

Opublikowano

Większej czcionki nie było? Wstawiając teksty tego typu przynajmniej postaraj się to uargumentować.

Co do hacka, wyjeżdżam na kilka dni, po powrocie mam zamiar wypuścić v2 - bez porównania lepszą i z większą ilością funkcji. Do końca wakacji powinienem się wyrobić. Stay tuned :D

Opublikowano

Co do hacka, na prawdę świetny, basartool sprawuje się świetnie, na glacy też śmiga jak należy, chodzi o nicki osób przeciwnej frakcji i zbieranie lodowych kwiatków, jedyne co boli to ten dosyć mały delay przy zbieraniu kwiatków, jest to około 2 sec, myślę, że co 4/5 sec byłoby idealnie. Teleport na glace i inne miejsca które tam są działa i bardzo się przydaje.

@Arturo1702
Uzasadnij swoją wypowiedz, bo nic nie wnosi do tematu, a tylko siejesz niepotrzebny ferment :)

4566511400.png

Opublikowano

Dzięki za motywację w kontynuowaniu tego projektu, jednak są jeszcze ludzie, ktorzy potrafią docenić wkład innych :D. Co do kwiatkow, padła podobna propozycja kilka postòw przed tym - w v2 będzie samemu można ustawić odstęp :).

Opublikowano

Mi też nie działa, odpalam Nostale, odpalam hack'a jako administrator, zalogowywuję się w Nostale, wybieram postać, wbijam na hack'a, pola do loginu w hacku są szare (i były cały czas), daję uruchom, wyskakuje mi okienko miłego używania itd., daję OK i wyskakuje: NostaleX.dat stopped working i crash :P gram na angielskim Nostale, ma to coś wspólnego z tym? (Windows 8.1 x64)

Opublikowano

A da się np. zrobić coś w stylu auto odpisywania, gdy ktoś napisze coś w pobliżu? Napisałbym np. "XDDD", gdy ktoś by zapytał czy bocę albo coś w tym stylu... Aha i jeszcze czy można dodać auto anulowanie zaproszeń do grupy (ludzie często zapraszają do grupy, gdy biję strączki, a nie chcę blokować zapro, ponieważ wygląda to podejrzanie ;d). Pozdrowienia xdd

Opublikowano

@mycha0

Prawdopodobnie nie dziala, bo to inna wersja jezykowa (inne adresy)

@1361622928-U485574.pngkrzysiek240b

Zasieg ataku trzeba ustawic samemu, mozna go sprawdzic po kliknieciu PPM na skilla.

@mati1540

Auto odpisywanie przewiduje w v2, to samo z zaproszeniami.

Opublikowano

^ z jakich funkcji korzystałes?

Only lodowe kwiaty.

+ dali mi bana w trakcie robienia normalnych misji, nie korzystałem wtedy z bota. Więc mogą to sprawdzić.

Jedynym + jest ban na 1 konto. Tylko zbanowali mi moje główne..

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Ban za lodowe kwiaty nie leci za samo zbieranie, a wystawianie sporej ilosci na nb. Sprawdzaja wtedy logi, a w tym pakiety.

Opublikowano

Heheszky xD basar tool działa na DE. Wystarczy odpalić w spolszczeniu i pyka. Czasami buguje i nostaleX.dat nie odpowiada ale mimo to warto. Troszkę game-breaker ale cóż - wyjebongo po całości

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@Ru4ansan

Niezbyt cie rozumiem, rozwin wypowiedź.

Co do spisu, nie uzywaj w nim polskich znakòw. W v2 spis zostanie xalkowicie usuniety na rzecz lepszego rozwiazania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...