Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosVIP Hack - najlepszy multihack pod słońcem!

karer2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Trochę się pobawiłem ExpBotem... Tragedia.

Zaznaczam (ID) jakie moby ma bić, dodaje 3 waypointy i zaznaczam "Aktywuj". Po chwili, postać sobie biega gdzie zaznaczyłem, ale nie atakuje...

Promień ataku dałem na 25. :/

Wyjdz i wejdź na mapę, aby potwory się odświeżyły. To, co opisałeś dzieje się wtedy, gdy wejdziesz na mapę i dopiero wtedy włączysz hacka.

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Na pewno podajecie w auto-pocie wartość w %? :D Tam nie wpisuje się ilości hp, tylko procent z maksymalnej wartości (bez znaku %).

Co do auto-lootu - uwzględnie to przy wypuszczaniu next wersji.

To mój błąd przy wpisywaniu bo ja myślałem że chodzi o w pianie konkretne ilości HP ;D

Bardzo byłbym zadowolny z takiej opcji auto-lootu, nie marnowałbym wtedy czasu na chodzenie po mapie tylko bot by to robił <3

18706.png
Opublikowano

Coś mi się zje*ało.

Przez przypadek uruchomiłem SpeedHacka, potem go wyłączyłem, klikam, żeby postać gdzieś pobiegła i wyskakuje taki komunikat

2ag17rp.png

+ SpeedHack cały czas jest włączony, mimo tego, że jest odznaczony.

Edit, działa to tylko na Multicliencie, na zwykłym jest ok.

I mam pytanie. GM Detector działa też przy zbieraniu kwiatów? I czy dodałbyś do hacka opcje otworzenia NosBazaru tego od Bibi w każdym miejscu.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Coś mi się zje*ało.

Przez przypadek uruchomiłem SpeedHacka, potem go wyłączyłem, klikam, żeby postać gdzieś pobiegła i wyskakuje taki komunikat

2ag17rp.png

+ SpeedHack cały czas jest włączony, mimo tego, że jest odznaczony.

Edit, działa to tylko na Multicliencie, na zwykłym jest ok.

I mam pytanie. GM Detector działa też przy zbieraniu kwiatów?

Tak, GM Detector nie wymaga aktywnego Exp Bota do działania. (testowane i potwierdzone ^^)

Opublikowano

@karer2

Kilka uwag :

- TP nie działa (Ale to chyba nie wina Twoja tylko servera). Nie tepa w niektóre miejsca oraz gra po kilku sekundach pokazuje postać w nowym miejscu

- Wolna kamera crashuje ;x

-Jak uruchomi się sh nie widać animacji chodzenia mobów oraz graczy (postacie po prostu się teleportują)

- Ukryj graczy też działa po dłuższej chwili

Możesz dodać:

-Uruchomienie NB

- Wystawianie przedmiotów w NB (;P)

- WH działa tylko na cienkie ściany, nie wiem czy to server cofa czy jak

Narazie to tyle. Powodzenia w dalszym prowadzeniu projektu

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

@karer2

Kilka uwag :

- TP nie działa (Ale to chyba nie wina Twoja tylko servera). Nie tepa w niektóre miejsca oraz gra po kilku sekundach pokazuje postać w nowym miejscu

- Wolna kamera crashuje ;x

-Jak uruchomi się sh nie widać animacji chodzenia mobów oraz graczy (postacie po prostu się teleportują)

- Ukryj graczy też działa po dłuższej chwili

Możesz dodać:

-Uruchomienie NB

- Wystawianie przedmiotów w NB (;P)

- WH działa tylko na cienkie ściany, nie wiem czy to server cofa czy jak

Narazie to tyle. Powodzenia w dalszym prowadzeniu projektu

1. TP z przycisków działa, możesz mieć problem z teleportem w dokładne coordy - Entwell zablokował to i działa tylko na mapy 1-3.

2. Co do wolnej kamery - postaram się znaleźć nowy pointer (u mnie śmiga).

3. Teleport w SH następuje wtedy, gdy ustawisz za wysoką wartość. (spróbuj dać mniejszą)

4. Ukryj graczy działa tak, że blokuje pakiet tworzenia graczy, więc aby ukryć aktualnych, musisz wyjść i wejść na mapkę/relognąć.

5. Przecież jest - zaznaczasz "NosBazar Crack" (pierwszy ptaszek w pierwszej zakładce), a następnie uruchamiasz medal noshandlarza.

6. Czyt. pkt 5 - niestety nie da rady wystawić przedmiotów > 1kk oraz na więcej, niż 24h. (serverside).

7. Wiem, postaram zrobić się nową wersję Wall Hacka w następnym update.

Dzięki :)

Opublikowano

To ja też dam pare :D

- To z AKT4 nie pokazuje nicków przeciwnej frakcji ( nie wiem czy tylko mi czy wszystkim czy większości ) Zaznaczałem te co nie trzeba, git jest ;d

- Autobuff nie działa po zejściu i wejściu na sp, trzeba zaznaczać od nowa.

- No invisible - Nie działa, przynajmniej mi nie działa  Wystarczy zmienić mapke

- Autoloot - Nie zbiera mi w ogóle itemków, nie raz tylko zbierze nie wiem czym to jest spowodowane.

- Jak jest się na glacernonie to nie można się tepnąć np do Nosville tylko trzeba iść na statek i "ręcznie" się przenieść

lucyfergif.gif

Opublikowano

To ja też dam pare :D

- To z AKT4 nie pokazuje nicków przeciwnej frakcji ( nie wiem czy tylko mi czy wszystkim czy większości )

- Autobuff nie działa po zejściu i wejściu na sp, trzeba zaznaczać od nowa.

- No invisible - Nie działa, przynajmniej mi nie działa

- Autoloot - Nie zbiera mi w ogóle itemków, nie raz tylko zbierze nie wiem czym to jest spowodowane.

- Jak jest się na glacernonie to nie można się tepnąć np do Nosville tylko trzeba iść na statek i "ręcznie" się przenieść

1. Zaznaczasz Full czy Info? Full pokazuje nicki bezpośrednio w grze, Info dopiero po kliknięciu na gracza.

2. Autobuff jest do bani, będę go kodził od nowa.

3. Dziwna sprawa - musisz pamiętać, że efekt działa dopiero po uruchomieniu opcji. (czyli na niewidki od czasu włączenia No-Invisible, możesz ewentualnie relognąć/zmienić mapę)

4. On zbiera itemki tylko te, które sam/twoja grupa wydropiła. Jeżeli wypadnie dalej, niż 1 pole od ciebie, to bez włączonej opcji "Biegaj (lista)", bot nie podbiegnie.

5. Wiem o tym, przydałoby się zrobić nowy TP powrotny ;p

Opublikowano

Wallhack nie będzie ci działał i będzie tepał np . w nosville bo serwer ma w swojej pamięci gridy mapek prawdopodobnie z NstcpData.NOS czy jakiegoś tam (nie pamiętam) . I zawsze przy walk sprawdza czy wchodzisz na teren który jest zablokowany czy nie . Jeśli tak to cię tepa a jeśli nie to możesz normalnie iść. Przy petach serwer tego nie sprawdza więc petem możesz sobie wszędzie łazić.

nostaleh.png
Opublikowano

@karer2

A, dawno nie widziałem aby ktoś robił to pod medal :p

Dobra, na razie spoko. Z jednej strony dobrze z drugiej nie że tp nie działa ;P

Czy tylko ja zauważyłem ogromną zmianę ceny Lodowych Kwiatów? xD

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

@karer2 A czy dałoby się zrobić tak, że jak jestem na glacy i zbieram kwiatki na afku, ktoś mnie dednie, to respie się z powrotem tam gdzie mnie zabił? Tzn auto-resp.

Opublikowano

@karer2 A czy dałoby się zrobić tak, że jak jestem na glacy i zbieram kwiatki na afku, ktoś mnie dednie, to respie się z powrotem tam gdzie mnie zabił? Tzn auto-resp.

Faktycznie by się przydała taka opcja, pomyślę.

Opublikowano

Usuwam link do pobierania, bo kilka osoby które korzystały z tego bota w ostatnim czasie straciły kilka itemów i stoją na nb. Do wyjaśnienia zamykam.

PS. Polecam zmienić pasy.

//Edit Codersi nie znaleźli nic szkodliwego w kodzie, otwieram.

Opublikowano

No ja nie wiem, mi nic z konta nie ubyło, a też jest kilka drogocennych itemów.

Na razie zaprzestaję używać tego bota do wyjaśnienia.

Opublikowano

­Jakby @karer2 dałby otwarty kod SRC, to nie było by problemu. Niestety, to jego robota - on decyduje.

Wracając - Korzystałem z hacków na testowym koncie przez 4 dni i nadal nie jest one zablokowane/okradzione.

Jeśli wchodzicie na strony "free ND" i podajecie dane konta, to się potem nie dziwcie. :)

Teraz o hacku. Wszystko ładnie się sprawuje, tylko mam jeden szczegół dot. 4 (zablokowanej) opcji. Do czego ona ma służyć? (nie wiem czy 4, czy 3)

Opublikowano

Do wszystkich okradzionych - sam zostałem owalony w dniu wczorajszym (na szczęście na drugim koncie, na którym nie miałem dużo kk), przy okazji znalazłem nawet mój łuk na NB. Napisałem do typa notkę, ale na razie nie odpowiedział - zobaczmy co z tego będzie.

­Jakby @karer2 dałby otwarty kod SRC, to nie było by problemu. Niestety, to jego robota - on decyduje.

Wracając - Korzystałem z hacków na testowym koncie przez 4 dni i nadal nie jest one zablokowane/okradzione.

Jeśli wchodzicie na strony "free ND" i podajecie dane konta, to się potem nie dziwcie. :)

Teraz o hacku. Wszystko ładnie się sprawuje, tylko mam jeden szczegół dot. 4 (zablokowanej) opcji. Do czego ona ma służyć? (nie wiem czy 4, czy 3)

SpinBot działa w taki sposób, że zaczyna kręcić zaznaczoną osobę na wszystkie strony świata. Opcja ta jest dostępna tylko dla mnie. (Nie chcę po prostu, żeby GF naprawił to na dniach). Source udostępnie może kieeedyś, kiedy w pełni zaprzestanę pracy nad haxem.

Co do hacka - powoli kończę wersję V2, niedługo dam może jakiś mały wyciek :).

Przy okazji małe pytanie - w przyszłości planuję również wersję płatną, czy odpowiadałby Wam opcja płatności w KK? (zautomatyzowany system z NosBazarem)

PTS bot incoming ;3

Opublikowano

^^zależy jakie ilości tych kk

Myślę, że coś koło 5-10kk na miesiąc od osoby.

a czym wersja premium od normalne będzie się różnić?

To jeszcze się okaże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...