Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosVIP Hack - najlepszy multihack pod słońcem!

karer2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@karer2

Rozwiązałem problem używając Multilaunchera, teraz gdy go wybieram nie wyskakuje mi żaden błąd :) Speedhack, silentwalk itd. działają, lecz Autoheal całkowicie nie działa, co kolwiek wpiszę do pola (próbowałem 20, 30, 50), to nie działa, tylko autoheal cały czas używa przedmiotu. Expbot też całkowicie nie działa, ujmę iż jest to spowodowane innymi ID (np. Happy Wooly musiałem znaleźć poprzez przetłumaczenie Happy Wooly na Szczęśliwa Owieczka, i mimo że dodałem ID to nie działa) :'(

Taką mam propozycję, żeby można było ustawić aby Expbot atakował wszystkich, niezależnie od ID.

Ps. także nie działa mi helper, a mianowicie podnoszenie itemków.

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gl hf.

14d3a74.png

Na pewno jesteś z tych osób:

5601514393114471010629.png

Nie dziwicie się, jak wystawiacie 5x 99 Lodowych Kwiatów do NosBazaru...

@karer2

Rozwiązałem problem używając Multilaunchera, teraz gdy go wybieram nie wyskakuje mi żaden błąd :) Speedhack, silentwalk itd. działają, lecz Autoheal całkowicie nie działa, co kolwiek wpiszę do pola (próbowałem 20, 30, 50), to nie działa, tylko autoheal cały czas używa przedmiotu. Expbot też całkowicie nie działa, ujmę iż jest to spowodowane innymi ID (np. Happy Wooly musiałem znaleźć poprzez przetłumaczenie Happy Wooly na Szczęśliwa Owieczka, i mimo że dodałem ID to nie działa) :'(

Taką mam propozycję, żeby można było ustawić aby Expbot atakował wszystkich, niezależnie od ID.

Ps. także nie działa mi helper, a mianowicie podnoszenie itemków.

Trudno znaleźć wszystkie odpowiednie ID i je dodać? ;/

Auto-heal i inne funkcje muszą być napisane od nowa. :(

­

Opublikowano

@osakoxi1

Pobierz .NET Frameworka 4.5.

@Kamyn.

- W v2 white-lista zostanie zmieniona na black listę, do tego skończy się wpisywanie ID - dodana zostanie opcja auto-complete, czyli wpisujesz nazwę mobka ręcznie, jednocześnie wysuwa się lista z odpowiadającymi rekordami.

- Auto-loot działa bez problemów, kwestia skonfigurowania go. (domyślnie zbiera tylko przedmioty pod/obok siebie, aby biegał po te dalsze, należy zaznaczyć odpowiednią opcję i maksmalny dystans)

- Auto-heal czasem się wali, zdążyłęm to zaobserwować. W v2 będzie można wpisać nazwę potionka/przekąski, a bot sam znajdzie slot z pamięci i będzie używał danego przedmiotu pakietem, nie naciśnięciem klawisza.

- Mam też zamiar całkowicie usunąć absolutne adresy (pointery) i zastąpić je sygnaturami, co pozwoli na używanie hacka niezależnie od wersji językowej NosTale.

Wszystkie te opcje były planowane już dawno i miałem w sumie ich nie zdradzać, ale mały przeciek jeszcze nikomu nie zaszkodził :D

Opublikowano

Myaah. A jak z teleportacją? Jak np. chciałbym się tepnąć na Kometę?

Możesz się tepać od 1 do 4 albo 3 mapy...

Nie da sie, tpanie na dane coordy jest zabezpieczone.

Nie do końca :3

Opublikowano

W sumie mam kilka pomyslow na tp (jezeli chodzi ci o pewna mape, na ktorej znajduje sie cp i dojscie do niego jest dosc... denerwujace, to tez nad tym myslalem), jak wroce to bede kombinowal.

Opublikowano

Super hack, póki co zostaję przy easybocie doktora ( wykupiona licencja na jeszcze sporo czasu), ale opcja na zbieranie kwiatków - super!

Ogólnie to niektóre funkcje nie działają/powodują crasha nt (wolna kamera, no stuns - reszty nie sprawdzałem)

Opublikowano

1263114393951791010629.png

Kolejne bany... :3

Apelacja:

Nie zbierajcie 3-4 stacków lodowych kwiatów, a następnie je sprzedajecie na "chama". :/ Zauważalne jest, że nie pozbierasz tyle kwiatków w 2h. :/

@karer2 - Może zamiast bloczków, daj listę gdzie można się tepnąć. Od NosVille do Glaceronu. Co do komety, to w "środku" jest tp, więc czemu nie można odczytać ID/koordynatów i tam wysłać postać? (moje przekonania). :]

­

Opublikowano

@Kamyn.

Teleportacja w NT działa troszeczkę inaczej, niż Ci się wydaje :D. Nie da się (już) teleportować do podanej przez siebie mapy i coordów. Aktualne teleporty można wyciągnąć pakietami (te pierwsze na niższych lvlkach) hardcoded, typu "script 1 100". Jeżeli chodzi o teleportację poprzez widoczne na mapie teleporty, to po wejściu na nie wysyła się automatycznie pakiet "preq", a serwer sprawdza nasze coordy i wykonuje ewentualne zmiany mapy.

Opublikowano

1263114393951791010629.png

Kolejne bany... :3

Apelacja:

Nie zbierajcie 3-4 stacków lodowych kwiatów, a następnie je sprzedajecie na "chama". :/ Zauważalne jest, że nie pozbierasz tyle kwiatków w 2h. :/

@karer2 - Może zamiast bloczków, daj listę gdzie można się tepnąć. Od NosVille do Glaceronu. Co do komety, to w "środku" jest tp, więc czemu nie można odczytać ID/koordynatów i tam wysłać postać? (moje przekonania). :]

­

Autoban robi pentakill xD, ciekawe czy gdyby zbierało pojedyńczo te kwiaty ale co kilka sek, czy by to przeszło bez bana

Opublikowano

Autoban robi pentakill xD, ciekawe czy gdyby zbierało pojedyńczo te kwiaty ale co kilka sek, czy by to przeszło bez bana

Ja myślę jednak że chodziło o wystawianie masowej ich ilości w NB.

Opublikowano

Tak, zbierałem kwiaty przez miesiąc w jeszcze mniejszym odstępie i nikt tego nie wykrył. Wstawiłem 10 stackow i po 3 dniach wyleciałem z banem. Przypadeg? ^^

Wystarczy pomyśleć i można zbić na tym spore kokosy.

Opublikowano

@karer2 wystarczy nie wystawiać na nb, tylko we własnym sklepie.

Przy jakich opcjach haxa nie ma szansy na dostanie bana? Oczywiście przy "rozsądnym" używaniu.
które opcje są najbardziej wykrywalne? 

Opublikowano

@karer2 wystarczy nie wystawiać na nb, tylko we własnym sklepie.

Przy jakich opcjach haxa nie ma szansy na dostanie bana? Oczywiście przy "rozsądnym" używaniu.

które opcje są najbardziej wykrywalne? 

Screenshot i nara. >.>

Hmm... TPanie jest nie do wykrycia, no-delay i inne. Reszta jest mało do wykrycia. ;p

­

Opublikowano

Najbardziej do wykrycia lodowe kwiaty chyba. Ale i na to sposób. 1 lvl do nosmarketu i pieniążki lecą.

Nie ma dobrego sposobu chyba że robisz to z innego IP i przenosisz hajs jakimś sposobem na główne konto.

Opublikowano

Lodowych kwiatów nie można nawet wystawiać we własnym shopie. Ktoś zrobi SS'a z duża ilością wyśle na support, Smoczyca sprawdzi logi i banik.(Tak dostałem bana za kwiatki) Trzeba kombinować np. wystawiać na nb 32,64,11 sztuk(Takie randomowe liczby) + jak ktoś chce to swój shop(też z randomowymi ilościami kwiatów)Nawet już w tej chwili trzeba uważać zbierając same kwiaty na glacy bo też można wyłapać, strasznie dużo ludzi już o tym wie i poprostu widzą, że kwiatki znikają.

A co do hacka mam problem, ponieważ wyskakuje mi błąd, że nie posiadam biblioteki MVSCR120.DLL(Tak wiem jest to biblioteka C++ dla Visual Studio) choć posiadam wszystko zainstalowane, wszystkie wersje .NET Framework i C++. System Win7 64bit

@karer2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...