Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosVIP Hack - najlepszy multihack pod słońcem!

karer2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie!

Po długiej i ciężkiej pracy nad moim NosVIP Hackiem, udostępniam go publicznie całkowicie za darmo.

Hack posiada aktualne ogrom opcji oraz nowości, których nie znajdziecie w innych aplikacjach tego typu.

O waszą wygodę zadba również automatyczny updater, który w momencie wykrycia aktualizacji, powiadomi was o tym i pobierze najnowsza wersję.

Całość działa w tle, obsługuje nielimitowaną ilość clientów gry na raz.

Myślę, że nie ma sensu się rozpisywać - zdjęcia pokażą wszystko za mnie.

xgNzQAX.png

Lista zdjęć z hacka:

l8DCl3M.png

K71FzkC.png

LdCzXgD.png

FO1MVII.png

apnUDNh.png

5M6S4LE.png

2eHTSuV.png

Opis funkcji:

[Multihack]

• NosBazar Crack - pozwala nam otworzyć NB w DOWOLNYM miejscu (nawet LOD) poprzez użycie skilla dostępnego po kupieniu Medalu NosHandlarza.
  • Akt4 Patch (Pełny/Info) - odkrywa nicki osób z przeciwnej frakcji na Akcie 4 (Glacernon)
  • No-Delay - brak oczekiwania na jakiekolwiek akcje (wchodzenie na pojazd, używanie dźwigń itd.)
  • No-Invisible - po użyciu skilla na niewidzialność przez przeciwnika (sin, zwiad), staje się on natychmiast widoczny.
  • Silent Walk - chodzenie po mapie clientside (bez wysyłania danych do serwera), inni gracze widzą nas w miejscu, w którym załączyliśmy opcję.
  • Speed Hack - ustawienie prędkości biegu naszej postaci (radzę uważać, aby nikt was nie przyłapał)
  • Zoom Hack - usuwa limit oddalenia kamery. (można oddalić tak, aby widzieć całą mapę)
  • Ukryj graczy - ukrywa wszystkich graczy i potwory (przydatne na Caligora w przypadku lagów)
  • Siatka mapy - wizualna opcja, pokazująca nam możliwe do wejścia pola na mapie
  • Wolna kamera - tryb kamery, którą możemy latać po całej mapie
  • No-Stuns - usuwa ograniczenie biegu po stunie. (można nadal biegać po otrzymaniu zamroczeń itd, również na glacy)
  • Range Talk - usunięcie minimalnego dystansu od NPC podczas rozmowy z nim. (można rozmawiać z 2 końca mapy)
  • Wall Hack - pozwala wejść nam na pola, które domyślnie są zablokowane. (woda itd.)
  • Do tego spora ilość natychmiastowych teleportów

[Client]

• NPC - uruchomienie okienek NPC w każdym miejscu (spory wybór).
  • Przypominacz BB - wbudowany przypominacz, wystarczy dodać godziny i kanały, a bot przypomni nam o nim kilka minut wcześniej.
  • Auto-podnoszenie - po uruchomieniu, bot kontroluje respienie się kwiatów na mapie - kiedy ten się zrespi, jest automatycznie podnoszony. (idealne na glacę)
  • NosBazar - pozwala jednym kliknięciem zebrać wszystkie sprzedane i niesprzedane przedmioty z NB
  • D3D - testowa opcja w tej wersji, przekonajcie się sami :)

[Gracze]

• Lista graczy i informacje o nich - ID, Nick, zawód, LVL.
  • Przełącz kamerę - po zaznaczeniu gracza na liście, możemy zmienić naszą kamerę na jego. (coś, jak skill zwiadowcy).
  • Pokaż informacje - po zaznaczeniu gracza na liście, wyskakuje nam okienko z informacjami o nim.

[Exp Bot]

• Lista potworów, które mają być atakowane przez bota (dodawać ID potwora, nie nazwę!).
  • Lista waypointów (punktów na mapie), po których ma poruszać się nasz bot.
  • GM Detector - w przypadku wykrycia GMa (zaawansowany, autorski system), bot automatycznie wyłączy grę.
  • Używaj NosKumpla - bot będzie chodził i atakował z NosKumplem. (pet)

[Auto Pomocnik (niezależny od Exp Bota)]

• Niezależny Auto-Loot - sam zbiera upuszczone przedmioty dookoła siebie, można nawet ustawić, aby po nie biegał (dodawać id itemów, nie nazwy!).
  • Niezależny Auto-Heal - sam używa przekąsek/potków, kiedy nasze HP/MP spadnie poniżej określonej liczby (PS. Świetne na LOD).
  • Niezalezny Auto-Buff [bETA] - sam używa buffów, wersja beta.

[spambot/BasarTool]

• Spambot - automatycznie wysyła podaną wiadomość w odstępie czasowym, określonym w sekundach.
  • BasarTool - bot, który wyszukuje okazji na NB. Wystarczy podać ID przedmiotu i jego cenę maksymalną, a bot kupi przedmiot od razu, gdy znajdzie się na bazarze.

[Pakiety]

• PacketLogger z podziałem na logowanie wysłanych/odebranych. (dla zaawansowanych)
  • Filtr, który pozwala na ukrycie niechcianych pakietów.

[Listy ID]

• Tutaj chyba nie trzeba tłumaczyć - najzwyklejsza wyszukiwarka ID po nazwie (nie używać polskich znaków!).

Poradniki odnośnie bota

1. Konfiguracja Exp Bota

1. Wejdź do Listy ID, odnajdź ID potworów, które ma bić bot.

2. Wpisz ID potwora w zakładce Exp Bot (lewy dolny róg) i zatwierdź go przyciskiem "Dodaj". To samo zrób z resztą potworów.

3. Idź w punkt początkowy, dodaj waypoint.

4. Teraz przenoś się w następne miejsca i dodawaj je w ten sam sposób - bot będzie podążał twoją ścieżką).

5. Wedle uznania, włącz GM Detector i/lub NosKumpla.

6. W NosTale kliknij K, odnajdź swoją pierwszą umiejętność (spacja):

6a. Czas odnowienia wpisz w pole "odstęp ataku"

6b. Zasięg ataku wpisz w pole "zasięg ataku"

6c. W polu "zasięg szukania" ustaw swoją wartość wedle uznania. (jeżeli potwór jest dalej, niż zasięg ataku, to bot podbiegnie)

7. Zaznacz "Aktywny" i ciesz się botowaniem.

8. Możesz ustawić również auto-loot, auto-heal i auto-buff.

PS. Jeżeli odpaliliście hacka dopiero po wybraniu potaci, to wyjdźcie i wejdźcie na aktualną mapę - potwory prawdopodobnie nie są załadowane. (jednorazowo po każdym uruchomieniu hacka)

2. Exp Bot - expienie wróżki

Wystarczy dodać do listy potworków strączek i groszek, następnie stworzyć dwa waypointy obok siebie (bot crashuje, kiedy ma stać w miejscu)... to wszystko :)

W najbliższej wersji:

• Całkowicie odświeżony interfejs graficzny
  • Napisany na nowo inteligenty auto-buff
  • Poprawione działanie wall hacka (czasem cofa do tyłu)
  • Poprawione działanie PacketLoggera (w przypadku ogromnej liczby pakietów w krótkim czasie, potrafi crashować)
  • Dodanie do ExpBota używanie skilli
  • Poprawione działanie NoDelaya (czasem zaskakuje za 2 razem)
  • Sprawdzanie ilości pieniędzy przy zakupach BasarToolem na NB.
  • Dodanie ustawienie delaya w zbieraczu kwiatków.
  • Czekam na sugestie...

Download/Skan (Injector + Patcher w 1):

xyz

Do poprawnego działania wymagany jest .NET Framework w wersji 4.5:

https://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=30653

Credits:

- SystemX64 for help with D3D and time to help me with programming and reversing months ago :)

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam na pc i przetestuję, ale mam pytanie na windows 10 będzie działał?

Sam używam Windowsa 10 64 bit i śmiga bez problemu, na 7 i 8.1 też mi działało ;)

Nie działa na win xp 32bit :( a szkoda.

Nie działa ci sam patcher(injector) czy hack po jego załadowaniu?

Kilka osób pytało się mnie na privie, jaki mam zysk z wydawnia takiego narzędzia za darmo, a więc odpowiadam - w przyszłości planuję wydawać dwie wersje (FREE oraz PREMIUM), czerpiąc zysk pieniężny z opcji PREMIUM (mam już drobne plany, ciekawe bajery się szykują ^^).

PS. Jestem otwarty na wszelkie propozycje dot. hacka (nowe opcje, jak i zmiany w aktualnej wersji) - jeżeli wpadniecie na jakiś ciekawy pomysł, po prostu piszcie w komentarzach/na PW.

Opublikowano

wow. kawał dobrej roboty :) ale tak czy owak znasz moje zdanie na temat tego basar toola ;) gospodarka upadnie ;)

btw czy np sp +13 ma swoje id? czy tylko i wyłącznie pudło sp? dziaa

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

wow. kawał dobrej roboty :) ale tak czy owak znasz moje zdanie na temat tego basar toola ;) gospodarka upadnie ;)

btw czy np sp +13 ma swoje id? czy tylko i wyłącznie pudło sp? dziaa

Jest to najzwyklejsze w świecie pudło, może w przyszłych wersjach bardziej to rozbuduję.

Gdyby ktoś miał problem z uruchomieniem Launchera, polecam pobrać najnowszą wersję .NET Frameworka 4.5 - https://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=30653

Opublikowano

Z jakiej wersji systemu korzystasz?

Czy wyskakuje jakiś dokładny błąd?

Czy posiadasz najnowszą wersję NosTale?

Na jakiej wersji językowej NT grasz? (PL, DE etc.)

Opublikowano

Ten akt 4 nie działa, nie pokazuję nazwy w przeciwnej frakcji. 

Po uruchomieniu opcji, zmień mapę na nowo - "odkrywanie" nazw postaci uruchamia się podczas tworzenia innych postaci.

Opublikowano

Teleport hack to jedna z bezpieczniejszych opcji, jeszcze nie słyszałem, aby ktoś dostał za to bana. Wykorzystuję do niego naturalne pakiety, które są wysyłane podczas niektórych misji itd. w grze, więc raczej nie masz się czym martwić :).

Opublikowano

w listy id po prawej stronie

Ok, wystarczy, że dodam ID do listy, włączę i jak będę stał koło bazarów, nie będę miał ani 1 aktywnego to samo mi kupi?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Ok, wystarczy, że dodam ID do listy, włączę i jak będę stał koło bazarów, nie będę miał ani 1 aktywnego to samo mi kupi?

Nie musisz stać koło bazaru, możesz robić nawet PTSy - basartool śmiga w tle. On po kolei sprawdza w pętli ID itemków, które wpisałeś do swojej listy. (jeżeli dodasz pudło i piórka, to będzie sprawdzał cały czas te dwie rzeczy - jeśli cena na NB będzie niższa od podanej w hacku, to automatycznie to kupi, będziesz miał info na ekranie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...